Jump to content

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Pjer-Emerik (dubro)

Recommended Posts

Ko za koga navija u regionalnim ligama ?

Ja osobna navijam za ÄŒelik , iako smo trenutno posljednji na tabeli (imali smo problema sa upravom koja u prijelaznom roku prodala ponajbolje igrace a nikog nije dovela, ali zahvaljujuci nama Robijasima uprava je otisla , mogli ste o tome i citati na sportskim portalima) i nadam se da ce biti bolje (mora biti) i nikada necu prestati navijati za ÄŒelik .

To dovoljno govori o meni (jer mi je neko rekao kao da navijam za klub kad je Roman dosao,a da kad je Chelsea bio solidan nisam navijao sto je obicni Bullshit) xD

MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA ! ;) ;) VFC 1922 !

Vidi vidi Veležovca :)

PS. Dinamo je prerastao HNL. Regionalna liga je spas.

Lokalni klub Jedinstvo iz Bihaća. Pratio, gledao... Prije pola godine prestao ići na tekme. Vjerovatno ću se vratiti jednog lijepog dana kad se vratimo u Premijer Ligu. :D

Gdje vam je Tigar? :lol:

Ne znam jel se vratio iz Zenice, al mislim da jest. :D

Meni je Velež drugi najdraži klub u regiji radi starog i dida rahmetli. Šteta što su poslijeratne kraÄ‘e, prodane utakmice i individualni obraÄuni uništili dugogodišnje prijateljstvo mog Jedinstva i mog Veleža. :wacko: