Wisey Posted June 22, 2022 Report Share Posted June 22, 2022 Transfer od 4 miliona eura. Za balkanske uvjete nenormalna odsteta. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 ko god je igrao prije managera dovodio ga je i zna za njega a tko ne zna, evo nek upozna, teški šou od lika i bolikurčevitost za život i bilo šta u životu, doslovno živi danas a sutra ko mrtav ko živ hahhaha Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 Je li ovo onaj sto se kladi i snima na FB na koga je igrao? mrsko mi gledati 2 sata EDIT: Ipak sam poceo, hahaha prejak, cuj kaze sasi maticu gdje si, a on kae a evo ne znam ni ja Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 23 minutes ago, diablo_bih said: Je li ovo onaj sto se kladi i snima na FB na koga je igrao? mrsko mi gledati 2 sata hahhaha je je taj je, ma bolest je lik, čak tu u podcastu i nije pokazao sve ni blizu.. jbg i ja sam ga na 2 puta gledao Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 8 hours ago, drogba 11 said: hahhaha je je taj je, ma bolest je lik, čak tu u podcastu i nije pokazao sve ni blizu.. jbg i ja sam ga na 2 puta gledao Ima li negdje neki snimak ovako gdje je bio jos ludji, opusteniji? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 3 hours ago, Bari said: Ima li negdje neki snimak ovako gdje je bio jos ludji, opusteniji? A probaj naci na yt, vjerujem da ima, razgovori sa menadzerom Šošom znam da su objavljeni a to ga je Obi sam snimao i pustao okolo ekipi i smijali se Teski cirkus Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 još jednom u ligi prvaka...dame i gospodo naklonimo se najvećem klubu ovog dijela europe...dame i gospodo, to je jebeniiii GNK DINAMO ZAGREB reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Najveći sigurno nije. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
klicko Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Crvena Zvezda je sigurno i najveci i najbolji trenutno Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 51 minutes ago, drogba 11 said: još jednom u ligi prvaka...dame i gospodo naklonimo se najvećem klubu ovog dijela europe...dame i gospodo, to je jebeniiii GNK DINAMO ZAGREB Od osnivanja trenutnog formata Lige Sampiona Dinamo je definitivno najuspesniji balkanski klub. Ali veci od Zvezde i Steaue nikad biti necete. Kun Aguer0 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 I SVUUUU SVOOOOOJU MLADOST SAM TEBIII JAAAA DAAAAAL Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
klicko Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Udju u ligu sampiona i tamo ih nabijaju po 5:0 i ispadnu sa 0 bodova. Njima je mera liga evrope Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
klicko Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Corto Maltese 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 49 minutes ago, klicko said: Udju u ligu sampiona i tamo ih nabijaju po 5:0 i ispadnu sa 0 bodova. Njima je mera liga evrope Ti si jedan mučki provokator Zadnji put kad su igrali su dobili Atalantu 4:0 i bili bi treći da nisu napravili penal u 95-oj protiv Shakhtara reLo, klicko and Wisey 3 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
klicko Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 1 minute ago, Adi said: Ti si jedan mučki provokator Zadnji put kad su igrali su dobili Atalantu 4:0 i bili bi treći da nisu napravili penal u 95-oj protiv Shakhtara Od tad su dosta nazadovali. Dosta je to los igracki kadar za ligu sampiona, kao i zvezdin. Sledece godine igraju direktno ls i ove godine su u sustini imali laganije protivnike i oni ne mogu da izdvoje neki ozbiljniji novac za 2,3 igraca. Zvezda nije imala desnog beka, zadnjeg veznog i napadaca za ls, inace ovako igracki imaju bollju ekipu od dinama. Dinamo imao srece sa bodeom a opet su ih jedva izbacili Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 Đabe Dinamu sve to kad nemaju koga uveseljavat s tim, nogomet se igra zbog navijača, a klub bez navijača je besmislen klub. Zna se tko je najveći klub na balkanu: Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted August 25, 2022 Report Share Posted August 25, 2022 1 hour ago, ja13 said: Đabe Dinamu sve to kad nemaju koga uveseljavat s tim, nogomet se igra zbog navijača, a klub bez navijača je besmislen klub. Zna se tko je najveći klub na balkanu: s obzirom na razliku kvaliteta bosanske i hrvatske lige, ovo je porazavajuce za hrvate. recimo sarajevo kad solidno igra, ono krenu rezultati, prosjek gledalaca koji dodju na kosevo bude oko 7 hiljada. a bilo je recimo i vise u ono doba benke, stojceva, cimirota. da nasa liga ima infrastrukturu kao hrvatska, da su nam klubovi bogatiji i naravno da se bolji igra fudbal, imali bi veci broj navijaca na tribinama. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Bari Posted August 25, 2022 Popular Post Report Share Posted August 25, 2022 @drogba 11 de sredi bratu kartu kad budemo gostovali najvećem klubu na balkanu hehe. reLo, Adi, drogba 11 and 3 others 6 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 Minuta je dijelila Zrinjski da postane prvi predstavnik Bosne i Hercegovine u grupnoj fazi nekog europskog takmičenja. I onda su sa igračem više primili gol u sudijskoj nadoknadi drugog produžetka i ispali na penale. BiH ukratko. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 Luzerski mentalitet, jednostavno. U svemu smo zadnji. Osim u prevari/ukradi/potkupi. Tu smo ubjedljivo prvi. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 49 minutes ago, reLo said: Osim u prevari/ukradi/potkupi I onda kaže neko za takvog lika, ma dobar momak ba, snašo se hehe. E jebo ti on familiju Što se Zrinje tiče, isto kao Zvezda, kondicija 0. Samo što Zrinjski jedva izvuče 60 minuta Wisey 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted August 26, 2022 Report Share Posted August 26, 2022 iskreno ko ih jebe, nek su ispali. i oni i široki najmrži klubovi u bih. iako u nekim stvarima imam respekt za širokog. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted August 27, 2022 Report Share Posted August 27, 2022 20 hours ago, Spaha said: iskreno ko ih jebe, nek su ispali. i oni i široki najmrži klubovi u bih. iako u nekim stvarima imam respekt za širokog. Pa jes nam liga kurčeva, u pravu su kad to kažu Jesi gledao derbi sinoc, kakva komedija je bio onaj zivi zid na kraju, upisao sam se od smijeha Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted August 27, 2022 Report Share Posted August 27, 2022 12 minutes ago, Kun Aguer0 said: Pa jes nam liga kurčeva, u pravu su kad to kažu Jesi gledao derbi sinoc, kakva komedija je bio onaj zivi zid na kraju, upisao sam se od smijeha ne pratim vise to, nemam zivaca za amatere Kun Aguer0 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts