Jump to content

Reprezentacije, lige i klubovi u regiji

Pjer-Emerik (dubro)

Recommended Posts

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ovo je tema da se vodi diskusija o:

a ) Reprezentacijama Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije

b ) Nogometašima/fudbalerima Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije

c ) Ligama Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije

d ) Klubovima Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije

e ) Nogometnim/fudbalskim savezima Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uskoro, toÄnije u 20.15 Hrvatska u Zagrebu igra protiv Izraela, prijenos je na HTV-u 2.

U ovom topicu ćemo kako utakmica teÄe i mi istu komentirati meÄ‘usobno ;)

U 20.15 BiH doÄekuje Bjelorusiju u Zenici, ukoliko BiH uzme 3 boda, Bjelorusija gubi svaku šansu za plasman na Euro, a u tom sluÄaju bi BiH bila u odliÄnoj poziciji. Prijenos ima na BHT-u, a zamolio bih ukoliko netko ima link za online stream utakmice da mi pošalje. ;)

Ovdje ćemo komentirati utakmicu paralelno s njezinim tokom :)

Bjelorusi su bili i previse euforicni jos prije one prve utakmice pa smo ih spustili na zemlju, nadam se da cemo ih i sada dobiti i uz nerjeseno Rumunije i Francuske prici cemo Francuzima na samo 1 bod, a pobjeci cemo Bjelorusiji na 4 boda uz utakmicu manje i Rumuniji na 4 sto ce biti odlicno

Bjelorusi su bili i previse euforicni jos prije one prve utakmice pa smo ih spustili na zemlju, nadam se da cemo ih i sada dobiti i uz nerjeseno Rumunije i Francuske prici cemo Francuzima na samo 1 bod, a pobjeci cemo Bjelorusiji na 4 boda uz utakmicu manje i Rumuniji na 4 sto ce biti odlicno

Sad smo mi euforicni, a ne sviđa mi se ni sto igramo samo sa Dzekom u napadu. Ali, ipak se nadam i ocekujem samo pobjedu.

Sad smo mi euforicni, a ne sviđa mi se ni sto igramo samo sa Dzekom u napadu. Ali, ipak se nadam i ocekujem samo pobjedu.

nema to veze, imate odliÄne ofanzivne vezne poput Ibra i Ibiševića i Misimovića da ne nabrajam dalje, može Dijamant sam u špici, ne sumnjam u 3 boda, dapaÄe odigro sam favorita na vas na kladionici

uzet 3 boda kod kuce protiv Latvije i barem egal u Pireju and there we go :P

veÄeras sam primjetio nešto što većina vas vjerovatno nije, bez obzira koliko Ogi bio bolji igraÄ od Dujmovića, kad je Dujmović ušo u igru igra se popravila za barem 40%, uostalom, Ogi je glupim paralelnim dodavanjem skrivio gol, a Dujmović svojim ulascima poboljšava igru već zadnjih 3-4 utakmice, nije sluÄajnost..

P.S. Eduardo definitivno treba poÄinjati u prvoj jedanaestorki i tu nema priÄe, uz njega mogu biti Mandžo ili Killer, meni svejedno

Tri boda najvažnija, sve ostalo tanko skroz. RazoÄaran sam i navijanjem koje je općenito bilo najlošije u zadnjih 5-6 utakmica na Bilinom. Vjerovatno posljedica 'instant-navijaÄa' koji sa sobom dovede maÄke na tekmu ili malu djecu. Siguran sam da najmanje 70% ovih što su bili na Bjelorusiji neće doći protiv Luksa. ;)

Ima li kad repriza da na miru kući pogledam ? :unsure: