Pjer-Emerik (dubro) Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ovo je tema da se vodi diskusija o:a ) Reprezentacijama Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonijeb ) NogometaÅ¡ima/fudbalerima Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonijec ) Ligama Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonijed ) Klubovima Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonijee ) Nogometnim/fudbalskim savezima Slovenije, Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Uskoro, toÄnije u 20.15 Hrvatska u Zagrebu igra protiv Izraela, prijenos je na HTV-u 2. U ovom topicu ćemo kako utakmica teÄe i mi istu komentirati meÄ‘usobno Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Sretno... Mislim da ne bi trebalo biti problema, samo ih ne smijete podcijeniti kao što ste nas u košarci :) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 6, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 6, 2011 U 20.15 BiH doÄekuje Bjelorusiju u Zenici, ukoliko BiH uzme 3 boda, Bjelorusija gubi svaku šansu za plasman na Euro, a u tom sluÄaju bi BiH bila u odliÄnoj poziciji. Prijenos ima na BHT-u, a zamolio bih ukoliko netko ima link za online stream utakmice da mi pošalje. Ovdje ćemo komentirati utakmicu paralelno s njezinim tokom :) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Sretno i da ih rasturite :) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 6, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 6, 2011 ukoliko ne uzmemo 3 boda, mijenjam državljanstvo :P Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Bjelorusi su bili i previse euforicni jos prije one prve utakmice pa smo ih spustili na zemlju, nadam se da cemo ih i sada dobiti i uz nerjeseno Rumunije i Francuske prici cemo Francuzima na samo 1 bod, a pobjeci cemo Bjelorusiji na 4 boda uz utakmicu manje i Rumuniji na 4 sto ce biti odlicno Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Bjelorusi su bili i previse euforicni jos prije one prve utakmice pa smo ih spustili na zemlju, nadam se da cemo ih i sada dobiti i uz nerjeseno Rumunije i Francuske prici cemo Francuzima na samo 1 bod, a pobjeci cemo Bjelorusiji na 4 boda uz utakmicu manje i Rumuniji na 4 sto ce biti odlicno Sad smo mi euforicni, a ne sviđa mi se ni sto igramo samo sa Dzekom u napadu. Ali, ipak se nadam i ocekujem samo pobjedu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 6, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 6, 2011 Sad smo mi euforicni, a ne sviÄ‘a mi se ni sto igramo samo sa Dzekom u napadu. Ali, ipak se nadam i ocekujem samo pobjedu. nema to veze, imate odliÄne ofanzivne vezne poput Ibra i Ibiševića i Misimovića da ne nabrajam dalje, može Dijamant sam u špici, ne sumnjam u 3 boda, dapaÄe odigro sam favorita na vas na kladionici Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 (edited) Begovic Mujdza Pandza Papac Lulic Rahimic Zahirovic Salihovic Ibricic Medunjanin Dzeko Hvala Bogu da napokon necujem zvizduke na neciju himnu, nek su se i nasi opametili Edited September 6, 2011 by Elao Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dubrovcanin Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 ÄŒarli briljira, da imamo boljeg izvodaca slobodnih od Srne sad bi dominirali Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dubrovcanin Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 LUKA MODRIC!!!!!! Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Lol kad prije, maloprije gledam 0:1 vidim asistent Benayoun :ph34r: Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Tooooooooo, Miskeeee jao pobudalio sam kad je dao gol, ajde sada Rumunija da izdrzi 0:0 i eto nas u borbi za prvo mjestoo Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Osiguran baraž, u Francuskoj borba i za prvo mjesto. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 ÄŒestitke Hrvatskoj, žao mi što Modrić nije došao kod nas... Kakav igraÄ jebte. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Ova Bjelorusija kao Stoke ali djaba im, sada 3 boda protiv Luxemburga i u Francuskoj direktan okrsaj za prvo mjesto, mada nisam nesto uvjeren ali euforija je tu :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Vidim Modric gol i asistencija heh, cestitam i vidim da ce i Hrvatska bez nekih vecih problema proci grupu vjerovatno na prvom mjestu Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
how yes no Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Tvrda utakmica, ali naši momci nisu odustajali i svaka ima Äast. Baraž obezbjeÄ‘en, a pošto su Francuzi remizirali, bit će borba za prvo mjesto u Parizu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 6, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 6, 2011 Äestitam na pobjedi, cijelu veÄer na mobitelu gledam flashscore i kad sam već odusto vidim Miske ga uvali :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 6, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 6, 2011 uzet 3 boda kod kuce protiv Latvije i barem egal u Pireju and there we go veÄeras sam primjetio nešto što većina vas vjerovatno nije, bez obzira koliko Ogi bio bolji igraÄ od Dujmovića, kad je Dujmović ušo u igru igra se popravila za barem 40%, uostalom, Ogi je glupim paralelnim dodavanjem skrivio gol, a Dujmović svojim ulascima poboljšava igru već zadnjih 3-4 utakmice, nije sluÄajnost.. P.S. Eduardo definitivno treba poÄinjati u prvoj jedanaestorki i tu nema priÄe, uz njega mogu biti Mandžo ili Killer, meni svejedno Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD_0001 Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Teska pobjeda, ostali rezultati su nam se poklopili, protiv Francuske nemamo sta traziti, dakle opet baraz, valjda cemo sada imati vise srece pri izvlacenju parova. ;) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Teska pobjeda, ostali rezultati su nam se poklopili, protiv Francuske nemamo sta traziti, dakle opet baraz, valjda cemo sada imati vise srece pri izvlacenju parova. Može Crna Gora ili GrÄka, Srbiju ne bih volio da dobijemo. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Najbolje bi bilo dobiti Grcku ili Irsku, a mozemo se nositi itekako i sa Danskom i Crnom Gorom, Srbija i Swedska su prejake za nas Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Tri boda najvažnija, sve ostalo tanko skroz. RazoÄaran sam i navijanjem koje je općenito bilo najlošije u zadnjih 5-6 utakmica na Bilinom. Vjerovatno posljedica 'instant-navijaÄa' koji sa sobom dovede maÄke na tekmu ili malu djecu. Siguran sam da najmanje 70% ovih što su bili na Bjelorusiji neće doći protiv Luksa. Ima li kad repriza da na miru kući pogledam ? :unsure: Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Ja ću prije svega pohvaliti Pjanića i Mandžukića za odliÄne partije pružene u svojim klubovima ovaj vikend. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts