Pjer-Emerik (dubro) Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Odigrano je prvo kolo, favoriti su već upisali visoke pobjede; Sporting Gijon 1-2 Real Sociedad Valencia 4-3 Racing Santander Granada 0-1 Real Betis Atletico Madrid 0-0 Osasuna Athletic Bilbao 1-1 Rayo Vallecano Mallorca 1-0 Espanyol Getafe 1-1 Levante Real Zaragoza 0-6 Real Madrid Sevilla 2-1 Malaga Barcelona 5-0 Villareal Ove godine ponovno imamo iste favorite - vjeÄne Real i Barcelonu. Tu su takoÄ‘er i Malaga, Villareal i Sevilla koji su jaÄi nego lani, dok su Atletico i Valencia oslabili. Moj osobni favorit je rušenje Reala i Barce, a najradije bi da to napravi Sevilla. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea4evercr Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 uff i ja bi da napokon neko drugi bude na celu primere. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 8, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 8, 2011 OdliÄna partija Reala, ovo je moglo završit i 13-0. http://www.youtube.com/watch?v=UhZiSC6q_yU Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Real i Barca već na poÄetku pokazali da će i ove sezone igrati glavne uloge. Tu su standardno Valencia i Sevilla, no ne oÄekujem zanimljivu sezonu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 8, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 8, 2011 Dobra partija Seville, Negredo je odliÄno krenuo u sezonu.. http://www.youtube.com/watch?v=JiYRWdKxKJQ Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hithard Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Kad smo već kod Primere, evo tablice koja zorno prikazuje preraspodijelu novca od Tv prava koja je u Primeri najneravnopravnija. Jednostavno, ostali klubovi su u startu zakinuti za velik dio kolaÄa pa nije ni Äudno da Barca i Real nemaju konkurenciju. Brojke su u milijunima eura. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 8, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 8, 2011 Kad smo već kod Primere, evo tablice koja zorno prikazuje preraspodijelu novca od Tv prava koja je u Primeri najneravnopravnija. Jednostavno, ostali klubovi su u startu zakinuti za velik dio kolaÄa pa nije ni Äudno da Barca i Real nemaju konkurenciju. Brojke su u milijunima eura. kao što sam i oÄekivao, njemaÄka najravnopravnije, e to se zove razvijena država i liga Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Engleska takodjer, jedan Blackpool dobije "samo" 24 mil manje od ManU, a dobije vise od Atletico Madrida koji je treci u Spaniji po primanjima :), jos jedan pokazatelj koja liga je bez premca najbolja Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hithard Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Mislim da je engleska najravnopravnija jer svi kreću sa iste pozicije ali im se uveÄava svota u zavisnosti od rezultata, nisam 100% siguran. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikky Luiz Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Mislim da ce ovo biti jos jedna sezona u kojoj ce se natjecati Real i Barca, tesko da se jos neko moze ukljuciti u borbu za titulu. U ovim duelima svim srcem sam uz Real jer Barca ima veliku pomoc sudaca sto smo i mi osjetili na svojoj kozi, SB 6.5.2009. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Ja se nadam da ce Malaga pomutiti im racune, ove sezone ne jer jos to nisu takvog kvaliteta pojacanja, ali za koju godinu ce vjerovatno kao i City dovoditi samo najpoznatija imena i sigurno da ce se ubaciti u borbu za vrh Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikky Luiz Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 svakako da ce za koju godinu Malaga biti odlicna ekipa, ali ja bi nekako najvise volio da u sljedecim godinama Atletico madrid bide najbolja ekipa u Primeri Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD_0001 Posted September 8, 2011 Report Share Posted September 8, 2011 Malaga od tv prava dobije skoro cetiri puta manje od zadnjeg tima u Engleskoj po zaradi od tv prava. Hahah :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Bravo za Real, samo nek odmicu pomalo Barceloni, Benzema sve bolji i bolji, valjda nece ovako protiv BiH igrati :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea4evercr Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 fala bogu barca remizirala :) :) :) :) :) :) :) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted September 10, 2011 Report Share Posted September 10, 2011 Jaoooooo kako mi je drago sto su smradovi spusteni na zemlju da vidimo ko ce im sad bit kriv ja mislim trava ?! Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 11, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 11, 2011 jadna barco nesretnaa hahah, kiksali odma u drugom kolu Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 17, 2011 Report Share Posted September 17, 2011 Suvisne su rijeci za ovo veceras sto je Barcelona uradila, jeste to mozda Osasuna, ali imati posjed preko 80% je nevjerovatno, tacno su se morali iskaliti na nekome nakon predhodne dvije utakmice Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Ovaj Falkao nije normalan Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Falcao je zvjer, dao tri gola. To je igraÄ koji je trebao biti sada u klubu umjesto ...... I da, naprijed Valencia, pomrsi raÄune Realu i Barci! Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Levante 1:0 Real Madrid 12 zutih i 1 crveni karton :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Barce opet prva :( Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 18, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 18, 2011 Barce opet prva nije, Valencia! ;) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Murinho nesto taktizirao i eto samar sam sebi opali Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted September 18, 2011 Report Share Posted September 18, 2011 Hvala Dubrovcanine sto me ispravi , nece jos dugo sljedeca Barca :) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts