Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ako ima zainteresovanih da bi htjeli imati linkove za download golova nakon naših tekmi, većinom su visoke rezolucije u avi formatu, nek mi se jave na PM ako ga ovdje iam uopšte.
P.S: ovo sam ovdje stavio jer neznam gdje bi drugo... Ako smeta premjestite gdje bi trebaod a bude....
Hvala!

Posted

Pa nek bude otvorena ova tema za raznorazne linkove gdje se mogu pogledati golovi, utakmice (stare i nove) itd. Mislim da je kolega Lampard dosta ažurno nakon svake utakmice stavlja link za skinuti i pogledati utakmicu te neke stare utakmice koje on ima. TakoÄ‘er i ostali forumaši su dosta sudjelovali.

Mislim da privatne poruke imaš, ali možeš ovdje to stavljati kad budeš ima volje i ako želiš dijeliti pa da si svatko pogleda kada želi, bolje nego da odgovaraš na xy poruka.

Posted

Jao ako ovo bude za tekme radilo ne treba nam nista bolje.

Ali evo u subotu tekmu prenosi SK+, tako da nemam brige.

Koliko ja znam oficijalna televizija nikad ne prenosi uzivo tekme osim predsezone i kad igraju rezerve i youth tim. :huh:

Posted

Koliko ja znam oficijalna televizija nikad ne prenosi uzivo tekme osim predsezone i kad igraju rezerve i youth tim. :huh:

U tome je i fazon sto su bile one reklame za pripremne utakmice da ce prenositi pa sam mislio da prenose sada i ove...