Bari Posted November 27, 2012 Report Share Posted November 27, 2012 Kako god bilo da bilo zajebao je i sebe a i Chelsea . Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Legenda! [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/19/38962840289478312756555.jpg/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/5748/38962840289478312756555.jpg[/IMG][/URL] Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vinko Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 baÅ¡ mi je drago zbog njega, vratio se kući i taoko i vjerujem da će tako i zavrÅ¡it karijeru, nek mu je sretno ! [img]http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/423269_528357920517374_206820418_n.jpg[/img] P.S ja sam 3 puta prelistao u sva 3 puta kolko sam nejga tražio pod legendama kluba, i joÅ¡ se nemogu naÄudit i nevjerujem da on nije tamo ! (pogotovo kad vidim tko sve je) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Sretno , Joe . Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunter Posted January 4, 2013 Report Share Posted January 4, 2013 Za mene će uvijek biti legenda, sve najbolje u West Hemu i da se dostojanstveno oprostiš za par godina. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Bas sam ga gotivio u Chelsea dok je igrao,kasnije ga nisam pratio,ali mi je krivo sto je otisao... Koja je to ekipa bila na okupu..cccc.. Srecno Joe u West Hamu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Kako je Äovjek propao poslije odlaska sa Stamford Bridgea... I neka je. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalouda Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Legenda u prvoj protiv Uniteda, ajde sruši ih kralju, kao što si znao radit, pa da mi ovaj dan bude savršeeen. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 igrao protiv Mancester Utd i bio asistent Colinsu za obadva gola. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted January 5, 2013 Report Share Posted January 5, 2013 Kakva majstorija od igraca, nisam uocio da ima godina koliko ima... Asistencije u maniru starog joe colea Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 IgraÄina! Bio i ostao. Ozljede ga sjebale, ali Hazard mora joÅ¡ puno puno papati da mu se približi, a kamo li Å¡to drugo :) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
drogba 11 Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 al je elao veseo negdje drago mi je zbog cole-a, u klubu je iz kojeg je doÅ¡ao u chelsea, želim mu da igra Å¡to viÅ¡e i Å¡to je bolje moguće.. a znam da nikada neću zaboraviti onaj gol petom mislim protiv uniteda na old trashfordu, u presudnoj tekmi za prvenstvo...kad ga je zabio ja dreknuo i skoÄio, jbt stari me istjera iz kuće, pa sam na kat iÅ¡ao gledati dalje... živio joe majstore Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted January 6, 2013 Report Share Posted January 6, 2013 Legenda izdominirala sa 2 asistencije u svojoj prvoj utakmici, treba li sta dodati. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 IgraÄina koja se ne zaboravlja! Mata mora joÅ¡ dosta "papati" da ga dostigne. [i][color=#000080][b]He's here, he's there, he's every fuckin' where, Joey Cole, Joey Cole![/b][/color][/i] Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted January 14, 2013 Report Share Posted January 14, 2013 [img]http://24.media.tumblr.com/3c81c09457614782db5a92fa9d295285/tumblr_mgmkcp2jDa1qd8lk4o3_250.jpg[/img] Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Strijelac gola za izjednacenje protiv QPR-a , kasnije ce se ispostaviti gol vrijedan 1 boda . Cestitke Joe . Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted January 20, 2013 Report Share Posted January 20, 2013 http://www.101greatgoals.com/gvideos/joe-cole-west-ham-1-1-v-qpr/ Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 LENGEDA ga zabila Tottenhamu http://www.dailymotion.com/video/xxs8gv_west2spu1_sport#.USvWAzdzW1J Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted February 25, 2013 Report Share Posted February 25, 2013 Zabio i imao prelijepu asistenciju , kada je izbacio Taylora 1v1 s golmanom i onaj kloc promasio ! Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalouda Posted February 26, 2013 Report Share Posted February 26, 2013 legenda, golÄina nea Å¡ta.. Å¡teta Å¡to su izgubili Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pifonis Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Joe Cole priznaje da je njegov transfer u Liverpool bio pogreÅ¡ka. Kako prenosi Sky Sports, Joe Cole priznaje da je prijelaz u Liverpool bio greÅ¡ka, ali da je ponovno sretan sad u dresu West Hama te namjerava svoju karijeru zavrÅ¡iti na Upton Parku. Cole se vratio ÄŒekićima po drugi put nakon dvije i pol godine u Liverpoolu vrijedne zaborava. Cole kaže da se nikad nije priviknuo na život u Liverpoolu, ali kaže da u to vrijeme nije imao puno drugih izbora. Veznjak je za The Sun izjavio: "Ja mogu igrati samo za klubove koji me strastveno privlaÄe i i mislim da je to razlog zaÅ¡to nisam dobro igrao u Liverpoolu. Nisam osjećao tu povezanost sa klubom, onu povezanost koju sam imao dok sam igrao za Chelsea i West Ham. Proveo sam sedam odliÄnih godina igrajući za Chelsea, ali je klub htio ići u nekom drugom smjeru i ja nisam bio u to ukljuÄen. Preostale su mi dvije Å¡anse, Liverpool ili Tottenham. Spursi su mi nudili bolju opciju, petogodiÅ¡nji ugovor, te bi ostao u nekako poznatom okruženju. Ali jednostavno nisam to mogao uÄiniti, oblaÄiti taj dres. Sa rivalstvom izmeÄ‘u Spursa, West Hama i Chelsea nakon toga bi se osjećao kao plaćenik." Nakon Å¡to se vratio u klub koji ga je podigao meÄ‘u zvijezde, Cole se nada da će opet uhvatiti onu svoju formu te da će svoje kopaÄke staviti o klin kao West Hamov igraÄ. Dodao je: "Nedostajao mi je London, moja obitelj i ja smo imali osobnu tragediju u prosincu kad mi je preminuo Å¡ogor. Imam ponovnu priliku u West Hamu i ne namjeravam se dalje seliti." Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 S ovom izjavom je kod mene ogromno porastao u oÄima. Jako mi je drago da je shvatio i da se pokajao, te da je konaÄno bio iskren. Ne mogu mu do kraja oprostiti, ali mogu veliki dio toga. Svi mi grijeÅ¡imo. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalouda Posted March 6, 2013 Report Share Posted March 6, 2013 Legenda! Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Eto svima samarcina u lice koji su pricali o nekakvim izdajama i odlasku zbog vece plate, Joe Cole bio i ostao jedan od najvecih koji je igrao u Chelsea. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted March 7, 2013 Report Share Posted March 7, 2013 Eto svima samarcina u lice koji su pricali o nekakvim izdajama i odlasku zbog vece plate, Joe Cole bio i ostao jedan od najvecih koji je igrao u Chelsea. Jedan od najvećih ? Ajmo malo doći tobe. Polako, polako... I meni je Ramiz drag do neba, ali to nikad ne bih rekao za njega. Dalje, zar nije ovom izjavom potvrdio da u Liverpoolu nije bilo nikakve sreće za njega, samim time daje i odgovor zaÅ¡to je tamo otiÅ¡ao. To Å¡to je on tebi najdraži igraÄ, okaÄi maÄku o rep kad priÄamo o objektivnim stvarima. Joe Cole je pogrijeÅ¡io i iskreno se pokajao (barem tako želim vjerovati) i za njega vrijedi ona 'ko prizna, pola mu se praÅ¡ta'. Drugih pola neće vjerovatno nikad. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts