Jump to content

Joe Cole (2003-2010, 184 nastupa)

hithard

Recommended Posts

• Postova 157
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Forumaši sa najviše postova

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
[quote name='razbijach' timestamp='1338652770' post='55169']
kako vidim idemo mu poprilično dobro u Lillu, šteta što nije napravio više u Chelseaju.
[/quote]

Kako to? Osvojio je 3 Premiershipa s nama, 3 FA Cupa ako se ne varam, a bio je proglašen i igračem godine Chelseaja, tamo 2008. Jedan od najdražih igrača što su igrali u Chelsesaju, osobno :)

[quote name='Brane' timestamp='1338665479' post='55291']
Kako to? Osvojio je 3 Premiershipa s nama, 3 FA Cupa ako se ne varam, a bio je proglašen i igračem godine Chelseaja, tamo 2008. Jedan od najdražih igrača što su igrali u Chelsesaju, osobno :)
[/quote]
Krivo sam se izrazio mislio sam na njegovu budućnost sa nama, mogao je još napredovati i osvojiti još puno trofeja. I meni je bio jedan od najdražih igrača.

[quote name='razbijach' timestamp='1338665897' post='55296']
Krivo sam se izrazio mislio sam na njegovu budućnost sa nama, mogao je još napredovati i osvojiti još puno trofeja. I meni je bio jedan od najdražih igrača.
[/quote]
Mislim da je pogrijesio sto je otisao .

[quote name='Blues_95' timestamp='1338753250' post='55694']
Mislim da je pogrijesio sto je otisao .
[/quote]

kolko ja znam njega Abramovič nije htio jer, citiram "Neću ja tolko plaćat igraču koji sjedi na klupi"
Šteta što su ga tolko forsirali na krilu, sad je u Lillu na poziciji ofenzivnog vezno i kaže da mu je super i da je cijelo vrijeme želio tu igrati te da mu je žao što u Chelsiju nije to igrao.

[quote name='stifmeister' timestamp='1338796836' post='55846']
Htio je vecu placu, uprava nije dala i Joe je rekao adio.
[/quote]
I šta je bilo poslije, otišao u Luzerpul za iste pare. A mogao je biti među legendama.

[quote name='Wisey' timestamp='1338824765' post='56023']
I šta je bilo poslije, otišao u Luzerpul za iste pare. A mogao je biti među legendama.[/quote]
Nije za iste. Kod nas je dobivao £80 000, a Looserpoolu je dobivao £130 000.
A i da, da nije prijetio odlaskom ako mu Roman neda povisicu nebi otisao. Ovako, nikad nece medju legende

[quote name='Wisey' timestamp='1338824765' post='56023']
I šta je bilo poslije, otišao u Luzerpul za iste pare. A mogao je biti među legendama.[/quote]
Nije za iste. Kod nas je dobivao £80 000, a Looserpoolu je dobivao £130 000.
A i da, da nije prijetio odlaskom ako mu Roman neda povisicu nebi otisao. Ovako, nikad nece medju legende