reLo Posted August 29 Report Posted August 29 Sutra nas očekuje drugo kolo i imamo velika očekivanja. Protivnik je i više nego neugodan jer su u prvom kolu deklasirali Tottenham. Mislim da se trio Rogers-Pedro-Palmer ne treba mijenjati, a očekuje se povratak Caiceda i Palestre. Dakle, trebali bismo biti jači nego protiv Fulhama, a treba to pokazati i na terenu. Takođe, Fofana se vraća i očekujem njega u sastavu - kakav god da je ipak je bolji od Acheamponga. Vaša očekivanja? Citiraj
chiba Posted August 29 Report Posted August 29 nisu pobedili Totenhem, nego Aston Vilu, Brentford je dobio Totenhem.... ne laži više ovaj napaćeni narod posle toga su dobili i Tromzo, i isto su izdominirali u prvom poluvremenu verovatno ekipa koja me je najviše oduševila zadnjih 10 dana, izgledali su baš uigrano, sa mnogo igrača u poslednjoj trećini, baš su željni fudbala i zato me živo interesuje kako će izgledati protiv nas ali kolko god me Brajton oduševio, stvarno ne vidim kako će protiv nas, jeste da su oni stvarno dobar fudbal odigrali, ali Vila je u kanalu, a Tromzo je ipak dosta slabiji nije ovo neki protivnik koji je favorit, ali mislim da jeste dobar test za novog trenera, da vidimo kako će postaviti ekipu kući u premiershipu, Brajton je prilično otvoreno igrao, napadački, ima tu prosotra za Rodzersa, Palmera, Pedra dosta tako da se nadam pobedi lično, voleo bih da i Estevao krene od prve, mislim da ćemo sebi olakšati posao ako ih ugušimo u sredini terena, po strani treba biti oprezan, zato se nadam da će Dzejms i pravi levi bek biti na svojim pozicijama i da se Kaisedo vrati mislim da stvarno nema potrebe da pominjem da se nadam da će izostato kiksevi kod golmana i kod štopera, pošto je Brajton baš takve greške lovio i hteo ih je gol reLo 1 Citiraj
Zemo Posted August 29 Report Posted August 29 Bice otvorena utakmica, primicemo gol sigurno, bilo bi dobro uvezati i ovde pobjedu. reLo 1 Citiraj
Wisey Posted August 29 Report Posted August 29 Prije svega jedna dobra vijest u najavi, kako sam citao imbecil na golu je odstranjen i ne bi trebao biti u sastavu sutra. Penders se ocekuje. Ekipa koja nas redovno pobjedjuje u zadnje vrijeme i ima dobar omjer protiv nas. Volio bih da ne igramo protiv njih prvu domacu ligasku utakmicu, ali sta je tu je. Bas me zanima kako ce Alonso postaviti igru i koje ce igrace odabrati. Sretno Plavci, idemo po pobjedu! Vrijeme je da Bridge ponovo postane neosvojiva tvrdjava. reLo and Igi 2 Citiraj
chiba Posted August 30 Report Posted August 30 Navodno Martinez može danas da igra, videćemo da li je istina da je registrovan na vreme Citiraj
Spaha Posted August 30 Report Posted August 30 Nadam se da ga nece odmah staviti da brani. Bio bi to supacki potez prema malcu Pendersu. Osim ako se ovaj nije povrijedio u medjuvremenu. Citiraj
King Chelsea Posted August 30 Report Posted August 30 Ako nas je neko šamarao u posljednje vrijeme šamarao nas je Brighton, dobijali smo po ušima redovno, tako da ono ako nista navikli smo. Brighton je trenutno bolja ekipa od nas, posloženija, uigranija, znači ne mislim da su kvalitetniji al bolja ekipa trenutno. Mislim da ce se Alonso danas fokusirati na to da 7 igrača budu u službi zatvaranja prilaza našem golu uz nadanja da ce trojka napred vec nesto izmisliti, što je i realan plan trenutno. reLo 1 Citiraj
hamco Posted August 30 Report Posted August 30 Protiv Brightona smo prosle sezone pretrcali rekordno malo, 90km. Primjera radi, protiv Fulhama smo pretrcali 123km, najvise u ligi nakon prvog kola. Budemo li imali isti pristup i zalaganje kao protiv Fulhama, Brighton ce primiti tricu u mrezu. Necu moci gledati, ajde momci obradujte nas. Wisey, reLo and BT14 3 Citiraj
Adi Posted August 30 Report Posted August 30 Utakmica protiv naše B ekipe, ili smo mi njihova B ekipa. Otvorili su dobro sezonu, igrali su jak pressing protiv Aston Ville i natrpali su im mrežu do vrha. Ako budemo imali pristup kakav smo imali u ove dvije utakmice, a hoćemo, sasvim je realno očekivati utakmicu sa 5+ golova. I mi i oni smo zadnju utakmicu odigrali u četvrtak u isto vrijeme, tako da smo imali podjednako vremena za odmoriti se i spremiti. Oni su igrali jako bitnu i ozbiljnu utakmicu protiv Tromosoa i na teren su poslali mnogo jak sastav. I kod nas su, bez obzira na to što je protivnik trećeligaš, na terenu viđeni svi najvažniji igrači. Danas ćemo biti jači za još 3 igrača i teško će biti izabrati samo 20 igrača koji će ući u konkurenciju za utakmicu. Ne vjerujem da će Martinez braniti, sjetimo se šta se desilo kada je Silva pravo iz aviona spušten na teren. Ponovo se jako veselimo utakmicama Chelseaja. Očekujem prije svega da se dobra igra nastavi, za rezultate ima vremena iako bi bilo dobro da i oni dođu. Wisey and reLo 2 Citiraj
Bari Posted August 30 Report Posted August 30 Pa zar nije Xabi na presici rekao da Palestra nece biti spreman za Brighton, a Moi je idalje upitan? Citiraj
BT14 Posted August 30 Report Posted August 30 44 minutes ago, Bari said: Pa zar nije Xabi na presici rekao da Palestra nece biti spreman za Brighton, a Moi je idalje upitan? Ja mislim da su Palestra i Quenda spremni, samo je još Caicedo upitan. Samo trke i bez previše komplikovanja pred golom i imamo šansu. Citiraj
reLo Posted August 30 Pokretač teme Report Posted August 30 Početna postava: Martínez Fofana Lacroix Colwill Gusto James Lavia Hato Palmer Rogers Joao Pedro Rezerve: Penders James Acheampong Chavarria Caicedo Barco Gittens Estevao Welbeck Nema ni Neta Citiraj
Bari Posted August 30 Report Posted August 30 16 minutes ago, reLo said: Početna postava: Martínez Fofana Lacroix Colwill Gusto James Lavia Hato Palmer Rogers Joao Pedro Rezerve: Penders James Acheampong Chavarria Caicedo Barco Gittens Estevao Welbeck Nema ni Neta James na klupi, Neto u prvih 11 na poziciji WB on i Hato. Gusto i Lavia u vezi @BT14 kao sto sam i rekao nema Palestre nikako a Moi nije dovoljno spreman. BT14 1 Citiraj
Popular Post Igi Posted August 30 Popular Post Report Posted August 30 Sad Fofana da skrivi dva gola pa i da njega sutnu ko sancheza lampard8, reLo, Whisper and 2 others 5 Citiraj
King Chelsea Posted August 30 Report Posted August 30 Sve ok, vec mi je bilo jasno da ce ovakav neki plan biti, ali što Gusto u sredini, po ovome nama je još jedan veznjak prijeko potreban. Citiraj
reLo Posted August 30 Pokretač teme Report Posted August 30 Možda hoće ovim potezom Xabi da kaže “podhitno novi veznjak”. A na klupi dva veznjaka i jedan poluveznjak. Citiraj
BT14 Posted August 30 Report Posted August 30 Upravu si bari za Palestru, ovako na flashscoreu stoji, više mi ima smisla ovo nego gusto na poziciji veznog. Citiraj
Adi Posted August 30 Report Posted August 30 Više smisla ima Hato u veznom redu nego Gusto. Po meni nam uopšte ne treba novi veznjak, ne vidim nijedan razlog da Barco ne igra. Ne sviđa mi se što je Martinez na golu, nepoštovanje Pendersa. Citiraj
Whisper Posted August 30 Report Posted August 30 33 minutes ago, Igi said: Sad Fofana da skrivi dva gola pa i da njega sutnu ko sancheza Turaj ga na avatar Igi 1 Citiraj
chiba Posted August 30 Report Posted August 30 kao sto sam i mislio, jaci smo od njih, ali zbog ovakve postave prepustili smo loptu njima, nasi igraci stoje mahom pasivno, nismo ni pokusali da kontrolisemo centar, vecina napada nam ide iz kontre ne igra Estevao, igramo bez pravog centralnog veznog....zato ovi i imaju 60% fala bogu pa da njihov golman a ne nas napravi gresku, i to smo doziveli da vidimo vraca se samopouzdanje ekipe malo po malo BT14 1 Citiraj
Adi Posted August 30 Report Posted August 30 Zabili smo 3 od 4 šanse koje smo imali tako da je dosta lakše igrati kad vodiš. Generalno je dobro, želimo još bolje. reLo 1 Citiraj
BT14 Posted August 30 Report Posted August 30 Odlični pred protivničkim golom i oko njega, pohvale za Alonsa. Vidi se dosta vise kretnje bez lopte pogotovo akcija prije kornera za prvi gol. Odlično kombinovanje Palmer,Rogers i Neto. Gusto nije za veznog reda, nadam se da je primjetio to i nemoć organizacije sa ovakvom postavkom. Citiraj
grena Posted August 30 Report Posted August 30 Za sada odlično, samo sto smo prepustili posed lopte skroz njima. Trebamo malo i mi da stanemo na loptu, da kontrolišemo meč kako je neko u chatboxu rekao. Ali igra baš raduje posle onih mučenja sa Marescom. chiba 1 Citiraj
King Chelsea Posted August 30 Report Posted August 30 Odličan rezultat, ali treba nam malo više kontrole nad utakmicom, odlični u tranziciji, kontrama, ali fali malo više kontrole utakmice sa naše strane. Citiraj
Recommended Posts