Jump to content

Recommended Posts

Posted

U 2. kolu Miki Maus kupa očekuje nas domaći susret protiv momčadi iz Lige One tj. treće lige engleske.

Sastav će vjerovatno biti izmiksan, ali svakako pobjeda NE BI SMJELA doći u pitanje.

Posted

Volio bih vidjeti Quendu na poziciji 10ke sa Estevaom i otvorenu utakmicu. Prolazak dalje se podrazumijeva. Biće zanimljivo vidjeti štopere rezervne Sarr,Badiashile su otišli, Tosin je na odlasku, Fofana ne znam je li dostupan... samo se nadam da neće odstupati od formacije iz prošle utakmice. To konstantno šaltanje sa 3 na 2 štopera rijetko kome prolazi.

Posted

Volio bih vidjeti miksani sastav, malo Penders, malo Essugo, malo Quenda, malo Estevao, Barco itd. Mora se proći dalje, igraju da osiguraju sebi više utakmica u sezoni.

Posted

Quenda, Barco, Emegha (ako je spreman), Penders, Essugo trebaju dobiti minute, da se vidi da li se moze racunati na njih. Osim njih Estevao, Gittens, Hato da startaju. 

Za razliku od BT14 ne bi imao nista protiv da se ponekad i igra formacija sa 4 nazad, posebno jer je za odredjene igrace upravo ta formacija odgovarajuca, tu prije svega mislim na krila, Jamesa, Gusta (ne mislim konkretno na ovu utakmicu). 

Nadam se da cemo na poluvremenu rijesiti pitanje pobjednika, drugo necu moci gledati idem na termin.

Posted

5 izmjena u odnosu na ligašku. Penders, Chavarria, Barco, Estevao i Welbeck umjesto Sancheza, Colwilla, Hata, Lavije i Pedra. Nije isključeno da bude da 4 nazad.

Anselmino i Emegha dovoljno spremni da budu na klupi. Nadam se da će dobiti priliku, kao i Gittens.

Posted

Ovo meni izgledao kao 4-2-3-1:
Penders
Gusto-Lacroix-Josh-Chavarria
James-Barco
Estevao-Palmer-Rogers
Welbeck

Iznenadjujuce jak sastav za ovu utakmicu, nepotrebno forsiranje prije svega Jamesa. Steta za Quendu.

Posted

jeste protivnik bio slab ali me raduje povezanost igraca u fazi napada posebno Rodzers - Palmer - Estevao

vidi se da pravimo visak, ne razumem zasto ne bi probali tako i u ligaskim utakmicama, ima dovoljno igraca za rotaciju