Spaha Posted January 4 Report Posted January 4 Calum McFarlane (rođen 13. studenog 1985.) je engleski profesionalni nogometni trener koji je trenutno privremeni glavni trener kluba Premier lige Chelsea. Također je glavni trener Chelseajeve momčadi do 21 i 19 godina. Prije Chelseaja, McFarlane je obnašao dužnosti u mlađim kategorijama Manchester Cityja i Southamptona. Koja je kvota na tranziciju sa interim na full time poziciju? reLo 1 Citiraj
Adi Posted January 4 Report Posted January 4 Joe Shieldsov čovjek, ali on je birao prošlog trenera tako da sad Brighton ekipa bira Wisey and reLo 2 Citiraj
Wisey Posted January 4 Report Posted January 4 Ovdje isto da SDA vodi klub, sve zaposljavaju po stranacko-jaranskoj liniji. Pa jbt imal iko da nije na osnovu poznanstva u klubu ? reLo, Kun Aguer0 and Corto Maltese 3 Citiraj
hamco Posted January 4 Report Posted January 4 Zar im nije bilo lakse kupiti Brighton i samo nastaviti sa vecim ulaganjima? Ne shvatam. Adi, grena and reLo 3 Citiraj
Whisper Posted January 4 Report Posted January 4 @Spaha Ako dobijemo Siti a da to ne bude splet nekih srecnih okolnosti nek vodi i protiv Fulama, a ako i Fulam dobije nek vodi do kraja sezone, realno. reLo, Spaha and Adi 3 Citiraj
hamco Posted January 4 Report Posted January 4 Za koga li navija ovaj ribar veceras, sta mislite? JEBEM LI MI MRTVE reLo and Kun Aguer0 2 Citiraj
Whisper Posted January 4 Report Posted January 4 1 minute ago, hamco said: Za koga li navija ovaj ribar veceras, sta mislite? JEBEM LI MI MRTVE Pa za Siti naravno. reLo and Adi 2 Citiraj
Wisey Posted January 4 Report Posted January 4 Ovaj momak dosao da se ne obruka veceras, lagano 2-0 poraz i on ce biti zadovoljan. Meni da neko da jednu priliku u zivotu da kao trener vodim ovakvu utakmicu, riskirao bih sve. Ionako nemas puno sta izgubiti, svakako nisi kriv. Whisper, Spaha and reLo 3 Citiraj
Popular Post Kun Aguer0 Posted January 4 Popular Post Report Posted January 4 Iskusno, 1:1 čuvao je taj gol na kraju u stilu Ancelotia i Mourinha, trenerčina Adi, lampard8, Wisey and 2 others 4 1 Citiraj
Spaha Posted January 4 Pokretač teme Report Posted January 4 4 hours ago, Wisey said: Ovaj momak dosao da se ne obruka veceras, lagano 2-0 poraz i on ce biti zadovoljan. Meni da neko da jednu priliku u zivotu da kao trener vodim ovakvu utakmicu, riskirao bih sve. Ionako nemas puno sta izgubiti, svakako nisi kriv. nevjerovatno ali tako skoro svi rade. isto je to uradio i onaj sto je mjenjao cini mi se pottera. Wisey 1 Citiraj
reLo Posted January 5 Report Posted January 5 Žali Bože megabajta koje ova tema zauzima na hostingu. Igi and diablo_bih 2 Citiraj
Walter Posted January 7 Report Posted January 7 Vrati se u svoj brlog u21! Nadam se da više nikada nećeš trenirati Seniore Čelsija. Citiraj
reLo Posted January 7 Report Posted January 7 Maresca je Guardiola za njega lično. Izmjene iz horor filmova. Citiraj
Popular Post Wisey Posted January 7 Popular Post Report Posted January 7 Ma dobro, ne treba zamjeriti covjeku koji drugi put u zivotu vodi seniorsku utakmicu. Nije puno bolje mogao nakon crvenog. Vi ste zaboravili kakve je izmjene radio celavi nakon 3 minute. lampard8, Whisper, hamco and 2 others 5 Citiraj
Spaha Posted January 7 Pokretač teme Report Posted January 7 Ovaj izgleda ne planira praviti nikakav iskorak u karijeri. Citiraj
Walter Posted January 8 Report Posted January 8 Zadovoljan je?! Izgubili a on zadovoljan. Tako se sigurno ne stvara mentalitet pobjednika i ratnika. Citiraj
Spaha Posted January 8 Pokretač teme Report Posted January 8 U medjuvremenu, U21 ekipi natamburala Benfica 2-6 na Kingsmeadowu. Vrati se, sve ti je oprosteno.. Citiraj
Walter Posted January 8 Report Posted January 8 Izgleda da će ostati sa seniorima kao asistent Rosenioru. Citiraj
Recommended Posts