Adi Posted November 26, 2025 Report Posted November 26, 2025 Ranije je dogovoren dolazak Kazahstanskog čuda od djeteta. Danas je zabio prvi gol u Ligi Prvaka za Kairat. Rođen je 3 mjeseca nakon što smo plakali zbog promašenih penala Terrya i Anelke. Pridružuje se ekipi narednog ljeta. Dastan Talgatuly Satpaev 12. 8. 2008. Alma-Ata, Kazahstan Napadač Corto Maltese and reLo 2 Citiraj
hamco Posted November 26, 2025 Report Posted November 26, 2025 Ovo je novi Aguero. Po svemu slice, od konstitucije do stila igre. reLo 1 Citiraj
reLo Posted November 27, 2025 Report Posted November 27, 2025 Fakat smo puno talenata "poklopili", ali neće svako od njih uspjeti. Dati gol u Ligi prvaka sa 17 godina nije mala stvar. Wisey 1 Citiraj
Walter Posted November 27, 2025 Report Posted November 27, 2025 Vjerovatno će u Strazbur sljedeće sezone. Citiraj
Walter Posted December 3, 2025 Report Posted December 3, 2025 Može li ovak doći u januaru, ne može biti gori od ova dva panja. Citiraj
Adi Posted December 4, 2025 Pokretač teme Report Posted December 4, 2025 Daj i Emeghu odmah, tjeraju ga govnjivom motikom iz Strasbourga. Valjda je izjavio da je mislio da je Strasbourg klub u Njemačkoj kad su ga htjeli dovesti. Citiraj
reLo Posted December 4, 2025 Report Posted December 4, 2025 Da, to je izjavio u najnovijem intervjuu misleći da će ispasti smiješan. Ispao je glup. A pošto smo mi džennet za glupane - welcome aboard. Adi 1 Citiraj
Adi Posted June 22 Pokretač teme Report Posted June 22 Stiže na predsezonu, oprostio se od Kairata. reLo 1 Citiraj
Kun Aguer0 Posted July 28 Report Posted July 28 Lijepa završnica kod prvog i akcija kod drugo gola, fizicki mi izgleda jako dobro Adi and reLo 2 Citiraj
Adi Posted August 12 Pokretač teme Report Posted August 12 Danas puno 18 godina i zvanično dobija dozvolu da nastupa za Chelsea. Kun Aguer0 and reLo 2 Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 12 Report Posted August 12 Upravo on je jedan od onih za koje bih volio da dobiju neku sansu pa cak i ove sezone ali za to bi morali imati oformljen squad a ne 40 igraca reLo 1 Citiraj
Adi Posted August 14 Pokretač teme Report Posted August 14 Posudba u Burnley, vjerovatno jaka Championship ekipa nije loša opcija. Napadač od 18 godina na posudbi u timu koji se bori za opstanak u PL nije najsretnije rješenje. Bolje ovako. reLo and Walter 2 Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 17 Report Posted August 17 Bice zanimljivo i nadam se da ce se naigrati Burnley je danas igrao 2 2 sa WHU i ponovo su jedni od favorita za povratak u PL sretno Citiraj
Adi Posted August 27 Pokretač teme Report Posted August 27 Imaju dosta napadača tako da ćemo ga za početak više gledati na krilu ili iza napadača. Jedan od konkurenata je i Broja. Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 1 Report Posted September 1 Fleming izgleda odlazi iz Burnleya a Broja mi je karina svakako. Dobro obratiti paznju na ovog momka, samo nek ostane zdrav citavu sezonu, iskreno mislim da bi moglo biti nesto od njega reLo 1 Citiraj
BT14 Posted September 3 Report Posted September 3 Biće ovaj igračina, gledam hajlajtse kakvu kontrolu lopte ima i kakvo ubrzanje. Samo su ga poslali u glup klub na posudbu. reLo 1 Citiraj
Whisper Posted September 3 Report Posted September 3 Neka dobar je klub, naucice jezik, navici ce se na fizicke zahteve igranja u Engleskoj, igrace solidno jake takmicarske meceve s obzirom odakle dolazi. Ne vidim da bi ga bilo koji PL klub forsirao vise. reLo, Wisey and Adi 3 Citiraj
reLo Posted September 3 Report Posted September 3 14 minutes ago, Whisper said: Neka dobar je klub, naucice jezik, navici ce se na fizicke zahteve igranja u Engleskoj, igrace solidno jake takmicarske meceve s obzirom odakle dolazi. Ne vidim da bi ga bilo koji PL klub forsirao vise. A, na kraju krajeva, što je i vjerovatnije - tamo će i ostati ako se Burnley vrati u PL, jer naši ne mogu odoljeti zovu lahke pare. Adi and Wisey 2 Citiraj
Whisper Posted September 3 Report Posted September 3 1 hour ago, reLo said: A, na kraju krajeva, što je i vjerovatnije - tamo će i ostati ako se Burnley vrati u PL, jer naši ne mogu odoljeti zovu lahke pare. Ja se slazem, al ko Real. 15 miliona, 18 buy back i to je to. reLo and Adi 2 Citiraj
Adi Posted September 3 Pokretač teme Report Posted September 3 38 minutes ago, Whisper said: Ja se slazem, al ko Real. 15 miliona, 18 buy back i to je to. To ćemo moći kad se malo finansijska situacija popravi. Do tada je daj što više keša da poravnamo knjige. Citiraj
Recommended Posts