Popular Post Adi Posted September 30, 2025 Popular Post Report Posted September 30, 2025 Već neko vrijeme ga viđamo na klupi u prvom timu i u donekle vještački stvorenoj krizi napadača mogao bi dobiti šansu. Ako mu ne valja Guiu mogao bi razmisliti o njemu. Ove sezone briljira za mladi tim. Bio je izabran za najboljeg igrača PL2 za mjesec august, a danas je zabio 3 gola protiv juniora Benfike i to sve uprkos tome što ga diablo hvali. Roditelji su mu rođeni u Zimbabveu, a jedan je od mnogih igrača koje smo doveli iz Brightona. Fizički podsjeća na mladog Lukakua. 20.10.2007. Birmingham, Engleska 185 cm Napadač Whisper, chiba, Igi and 3 others 4 2 Citiraj
reLo Posted September 30, 2025 Report Posted September 30, 2025 Priznajem, kad sam vidio naslov teme, mislio sam da je neki indijski bot ipak probio antispam zaštitu i objavio neku spamersku temu. Bari, Adi and Wisey 3 Citiraj
Walter Posted September 30, 2025 Report Posted September 30, 2025 Gledao sam par klipova od ranije ovog malca. Ja bih mu dao šansu prije Džordža. Citiraj
Whisper Posted October 1, 2025 Report Posted October 1, 2025 Dobice mali sansu cim Georgea budu prodali, mora se nastaviti sa stancanjem pure profit igraca. reLo 1 Citiraj
Recommended Posts