Popular Post Adi Posted September 30 Popular Post Report Posted September 30 Već neko vrijeme ga viđamo na klupi u prvom timu i u donekle vještački stvorenoj krizi napadača mogao bi dobiti šansu. Ako mu ne valja Guiu mogao bi razmisliti o njemu. Ove sezone briljira za mladi tim. Bio je izabran za najboljeg igrača PL2 za mjesec august, a danas je zabio 3 gola protiv juniora Benfike i to sve uprkos tome što ga diablo hvali. Roditelji su mu rođeni u Zimbabveu, a jedan je od mnogih igrača koje smo doveli iz Brightona. Fizički podsjeća na mladog Lukakua. 20.10.2007. Birmingham, Engleska 185 cm Napadač Wisey, Igi, Bari and 3 others 4 2 Citiraj
reLo Posted September 30 Report Posted September 30 Priznajem, kad sam vidio naslov teme, mislio sam da je neki indijski bot ipak probio antispam zaštitu i objavio neku spamersku temu. Bari, Adi and Wisey 3 Citiraj
Walter Posted September 30 Report Posted September 30 Gledao sam par klipova od ranije ovog malca. Ja bih mu dao šansu prije Džordža. Citiraj
Whisper Posted October 1 Report Posted October 1 Dobice mali sansu cim Georgea budu prodali, mora se nastaviti sa stancanjem pure profit igraca. reLo 1 Citiraj
Recommended Posts