Zemo Posted January 8 Report Posted January 8 Dobro se nagledajte lige prvaka ove sezone jer je sledece sezone necemo igrati sigurno.
reLo Posted January 8 Pokretač teme Report Posted January 8 Slaže se s Igijem. Pa i gori su nas karinđali. A domet kontinuiteta u PL nam je 2-3 pobjede zaredom.
Spaha Posted January 20 Report Posted January 20 Za mladju raju da vidi kako su nam neozbiljni stoperi prije bili https://www.instagram.com/reel/DTsZ0U0iOX_/?igsh=MXBwY20xbzVjc2s5MQ== reLo and Whisper 2
lampard8 Posted January 31 Report Posted January 31 Our next three Premier League games: Wolves (A) Leeds (H) Burnley (H) Kada već imamo momentum, nadam se da ce ga nasi iskoristiti. Posebno zelim da naplate dugove Leedsu za poraz u prvom dijelu sezone. reLo 1
reLo Posted January 31 Pokretač teme Report Posted January 31 Sa 6 vezanih pobjeda u ligi - Arsenalu bi se mogle gaće zatresti
Adi Posted January 31 Report Posted January 31 On 1/8/2026 at 12:08 PM, Wisey said: Narednih 6 protivnika u Premiershipu: Brentford, Palace, WH, Wolves, Leeds i Burnley. Ako zelimo LS ovdje se moraju svi bodovi uzeti. On 1/8/2026 at 12:53 PM, Adi said: Idemo bar 16 od 18 jer jedna može uvijek da se omakne On 1/8/2026 at 1:32 PM, Igi said: Ocekjem izmedju 8 i 11 bodova realno Ako sve pogubimo Igi pogodio, ako nijednu ne izgubimo ja ću pogoditi Wisey and lampard8 2
reLo Posted January 31 Pokretač teme Report Posted January 31 38 minutes ago, Adi said: Ako sve pogubimo Igi pogodio, ako nijednu ne izgubimo ja ću pogoditi Ako ni jednu ne izgubimo, ali budu tri remija - to je 12 ukupno. Adi 1
Popular Post Adi Posted January 31 Popular Post Report Posted January 31 5 minutes ago, reLo said: Ako ni jednu ne izgubimo, ali budu tri remija - to je 12 ukupno. Nisam htio da opteretim forumaše i primoram ih da čitaju rečenicu: Ako sve izgubimo, dvije izgubimo i jednu remiziramo ili jednu izgubimo a dvije remiziramo onda je Igi pogodio, a ako sve pobijedimo ili dvije pobijedimo i jednu remiziramo onda sam ja pogodio. A ako jednu pobijedimo i dvije izgubimo ili sve 3 remiziramo onda je Whisper pogodio, a ako je Igi pogodio onda je i reLo pogodio. reLo, Igi, Whisper and 1 other 4
Zemo Posted February 1 Report Posted February 1 Za nas je sledece kolo jedno od najvaznih, protivnici imaju teze utakmice a mi igramo sa Wolvesom koji je fakticki ispo. Nasa naredna 3 kola Wolves gostujemo, pa kuci Leeds i Burnley, ako uvezemo 9 bodova idealno da se učvrstimo u top 4. reLo 1
Wisey Posted February 4 Report Posted February 4 Wolvese i Leeds imamo u razmaku 3 dana, a vise od pola ekipe nam nije u stanju 2 meca zaredom odigrati. Cast Enzu Fernandezu koji je svaki mec tu i bez izgovora igra sve sto se od njega trazi. Na to sve neki igraci se traze nakon povreda, tipa Palmera ili Delapa koji jos izgleda kao da je tek jucer dosao. Posao je trenera da maksimalno motivise igrace kako se ne bi ponovilo prvo poluvrijeme protiv West Hama. Ove 2 utakmice (uz Burnley kuci) su nam krucijalne. Previse kikseva je celavi nakupio uz lagan raspored, tako da Liam sad mora kestenje iz vatre vaditi. Ocekujem Sarra u nekom od ova 2 meca. Decko je ljetos trenirao s ekipom, nije totalno nepoznat. lampard8, hamco and reLo 3
Popular Post reLo Posted February 12 Pokretač teme Popular Post Report Posted February 12 Spaha, Bari, lampard8 and 1 other 4
chiba Posted February 18 Report Posted February 18 Od ovih zadnjih pojačanaj samo je Pedro dao neki doprinos, a i po mom mišljenju padovi u ugri su posledica premora i putovanja do tog prokletog Brazila,. Delap je imao tu nesreću da je odmah doživeo povredu i po neki rečima iz njegove porodice kažu da je strašno psihički pao i sad nažalost niti imamo neku korist od njega, što se odražava i na Pedra, na njega samog i naravno na klub Od drugih pojačanja, Gitens nije opravdao očekivanja, čak je došlo do toga da je Govnaćo koga očima ne mogu da vidim, kolko god nekad komično izgledao bar nešto uradio Hato je izgubljen u prostoru i vremenu ubili su nas crveni kartoni i propuštene šanse u manjim utakmica, kao i povreda Palemra koja je odredila tok sezone ne znam, negde smo bili baksuzi, negde su krivi igrači, negde je Mareska pogrešio, rekao bih da je odgovoran ceo tim na čelu sa upravom nama faktički funkcinišu samo bekovi i to polovično, ali su bar tu, štoperi su kritični i idu od vrhunskih partija do do totalno amaterskih nastupa puno posla za trenera za mnogo kratko vreme, a TOP 4 nam je sve više upitan što nas može totalno oboriti na kolena i uticati na budućnost
Adi Posted February 21 Report Posted February 21 Igrači koji su dobili crveni karton u ligi ove sezone: Robert Sanchez Malo Gusto Wesley Fofana Trevoh Chalobah Marc Cucurella Moises Caicedo + Joao Pedro u Ligi Prvaka Za sljedeću utakmicu ide anketa ko je sljedeći reLo 1
King Chelsea Posted February 21 Report Posted February 21 Negdje sam procitao podatak da smo iz pobjedničkih situacija ispustili 19 bodova, samo je West Ham ispustio više, 20.
Bari Posted February 21 Report Posted February 21 41 minutes ago, King Chelsea said: Negdje sam procitao podatak da smo iz pobjedničkih situacija ispustili 19 bodova, samo je West Ham ispustio više, 20. Do ovog kola smo ispustili 15 bodova samo na Brigdeu, s danasnjom utakmicom 17.
Popular Post soxx Posted February 22 Popular Post Report Posted February 22 Chelsea's next 6 Premier League games: •Arsenal (A) •Aston Villa (A) •Newcastle (H) •Everton (A) •Man City (H) •Man United (H) Da vidimo Liama od cega je. Ako Bog da, ide 15/18. Poraz od Citya Wisey, Igi, grena and 1 other 4
grena Posted February 22 Report Posted February 22 I sa pobedama nad Leedsom i Burnlejem bi bilo teško izboriti LŠ, sad ne znam kako ćemo uspeti. Ovo što nas čeka je paklen raspored najblaže rečeno. reLo and Wisey 2
Wisey Posted February 22 Report Posted February 22 Najsmjesnije je sto smo uspjeli tuci Brentford u odlicnoj formi i uvijek neugodni Palace na strani u ovom nizu. A onda prosuli bodove kuci kontra Leedsa i Burnleya. Klasika nasa. Ova 4 boda ce nas kostati sigurno. S ovim rasporedom kakav nam predstoji, ja ne vidim gdje cemo skupiti dovoljno bodova za top 4/5. Sad moras ici na pobjedu svaki mec, bod nije dobar na gostovanjima Arsenalu, Liverpulu i Villi. Da ne pricam o ovim nagaznim minama tipa Brighton, Sunderland ili Everton. Liverpool ima suhe kvalitete dovoljno da se dignu lagano u top 4. Mislim da i najlaksi raspored imaju od svih rivala. United nema kupova ni Evrope, sve karte su bacene na prvenstvo. Carrick ih je zategnuo, plus ih i sreca hoce u nekim utakmicama. Villa ima zalihu od 6 bodova prednosti. To je velika razlika. Nudili su nam se 2-3 puta da smanjimo pa i stignemo, ali mi ne znamo iskoristiti ponudjeno. Sad smo doslo u situaciju da ih moramo obavezno tuci na Villa Parku, a ni to nam vjerovatno nece biti dovoljno. Realnost je da imamo nekih 10% sanse da igramo Ligu Sampiona naredne godine. I kad to ne ostvarimo mislim da slijedi kraj tzv. "Projekta". Walter, grena and reLo 3
hamco Posted February 22 Report Posted February 22 1 minute ago, Wisey said: Najsmjesnije je sto smo uspjeli tuci Brentford u odlicnoj formi i uvijek neugodni Palace na strani u ovom nizu. A onda prosuli bodove kuci kontra Leedsa i Burnleya. Klasika nasa. Ova 4 boda ce nas kostati sigurno. S ovim rasporedom kakav nam predstoji, ja ne vidim gdje cemo skupiti dovoljno bodova za top 4/5. Sad moras ici na pobjedu svaki mec, bod nije dobar na gostovanjima Arsenalu, Liverpulu i Villi. Da ne pricam o ovim nagaznim minama tipa Brighton, Sunderland ili Everton. Liverpool ima suhe kvalitete dovoljno da se dignu lagano u top 4. Mislim da i najlaksi raspored imaju od svih rivala. United nema kupova ni Evrope, sve karte su bacene na prvenstvo. Carrick ih je zategnuo, plus ih i sreca hoce u nekim utakmicama. Villa ima zalihu od 6 bodova prednosti. To je velika razlika. Nudili su nam se 2-3 puta da smanjimo pa i stignemo, ali mi ne znamo iskoristiti ponudjeno. Sad smo doslo u situaciju da ih moramo obavezno tuci na Villa Parku, a ni to nam vjerovatno nece biti dovoljno. Realnost je da imamo nekih 10% sanse da igramo Ligu Sampiona naredne godine. I kad to ne ostvarimo mislim da slijedi kraj tzv. "Projekta". A tek onda bi mogao uslijediti pravi potop pa da igraci kao Palmer, Caicedo, Cucurella i Enzo zatraze transfer. Sami su krivi ljudi iz uprave a ponajvise ljudi iz uprave koji su doveli svakakvih igraca jer se poklapaju u raspon data metrike. Delap, Guiu, Garnacho, Gittens, Essugo, Badiashile, Tosin, Fofana, Gusto, Jorgensen nisu dovoljno dobri za ekipu kao sto su Chelsea. Delap, Garnacho, Essugo i Gittens su samo ovo ljeto kostali 150m eura. Pricamo o ogromnoj cifri a nisu nam sekunde valjali vec samo naskodili reLo and Wisey 2
Spaha Posted February 22 Report Posted February 22 9 hours ago, Wisey said: Najsmjesnije je sto smo uspjeli tuci Brentford u odlicnoj formi i uvijek neugodni Palace na strani u ovom nizu. A onda prosuli bodove kuci kontra Leedsa i Burnleya. Klasika nasa. Ova 4 boda ce nas kostati sigurno. S ovim rasporedom kakav nam predstoji, ja ne vidim gdje cemo skupiti dovoljno bodova za top 4/5. Sad moras ici na pobjedu svaki mec, bod nije dobar na gostovanjima Arsenalu, Liverpulu i Villi. Da ne pricam o ovim nagaznim minama tipa Brighton, Sunderland ili Everton. Liverpool ima suhe kvalitete dovoljno da se dignu lagano u top 4. Mislim da i najlaksi raspored imaju od svih rivala. United nema kupova ni Evrope, sve karte su bacene na prvenstvo. Carrick ih je zategnuo, plus ih i sreca hoce u nekim utakmicama. Villa ima zalihu od 6 bodova prednosti. To je velika razlika. Nudili su nam se 2-3 puta da smanjimo pa i stignemo, ali mi ne znamo iskoristiti ponudjeno. Sad smo doslo u situaciju da ih moramo obavezno tuci na Villa Parku, a ni to nam vjerovatno nece biti dovoljno. Realnost je da imamo nekih 10% sanse da igramo Ligu Sampiona naredne godine. I kad to ne ostvarimo mislim da slijedi kraj tzv. "Projekta". Znas i sam da je kod kuce pred svojim navijacima najteze bilo igrati
Recommended Posts