chiba Posted October 30, 2025 Report Posted October 30, 2025 svidja mi se i kod Enca i kod Santosa što imaju neki prirodan osećaj da se ubacuju iz drugog plana, to recimo nije bio tolko slučaj kod Žoržinja ili Kovačića koji su igrali na tim pozicijama Mislim da nisu za čistu desetku poziciju i da uopšte i ne treba više pokušavati tu sa njima da je malo sreće i zdravlja Kaisedo/lavia, Enco/Santos, plus Esuago i imaš taj centralni vezni red za 10 godina da igraš mirno tri takmičenja Wisey 1
chiba Posted November 9, 2025 Report Posted November 9, 2025 voleo bih da neko od insajdera "pouzdanih" da neko objašnjenje ovih izjava trenera kako i zašto nam igrači "vuku" manje povrede, igraju iako im treba odmora (to neko treba da dešifruje) video sam neku tablicu gde nismo prvi po povredama ali jesmo pri vrhu, ali ono što mi privlači pažnju to su redovne izjave Mareske (o tome kako imenuje obično dva igrača da igraju pod manjim povredama, a tu je još tri, četiri) na koje sam sada već naviko, i to se naravno najviše potencira nakon poraza Wisey and reLo 2
Whisper Posted November 10, 2025 Report Posted November 10, 2025 @chibaPa prvi onako ocigledan razlog je zamor materijala zbog velikog broja odigranih utakmica i dodatnog napora zbog CWCa jer vidim da i PSZ muku muci s povredama igraca. Drugi je razlog to sto je vecina nasih igraca sklona povredama hronicno jebiga. Ja se nasima divim kako su Dzejmsa uspeli da zalece. I trece igramo PL gde je intenzitet utakmica a samim tim i treninga na mongo vecem nivou od ostalih liga sto opet zahteva veliku potrosnju i zamor misicne mase. To je neko moje vidjenje stvari. A to da se o tome prica samo nakon poraza je nekako i logicno jer se u tome traze izgovori, jer kad pobedis ne morqs da se pravdas nikome.. Wisey, Bari and reLo 3
Walter Posted November 25, 2025 Report Posted November 25, 2025 BREAKING: Anthony Taylor will referee Chelsea vs Arsenal. Biće crvenih (ali za nas). Wisey 1
reLo Posted November 26, 2025 Pokretač teme Report Posted November 26, 2025 A dobro, Taylor je smeće, ali više je utakmica gdje nam je normalno sudio. Tih nekoliko što nas je izjebao dovelo je do mita da je on protiv nas. Ne plašim se, od nas zavisi hoćemo li pobijediti, posebno sad kad VAR pregleda svaku situaciju.
hamco Posted November 26, 2025 Report Posted November 26, 2025 48 minutes ago, reLo said: A dobro, Taylor je smeće, ali više je utakmica gdje nam je normalno sudio. Tih nekoliko što nas je izjebao dovelo je do mita da je on protiv nas. Ne plašim se, od nas zavisi hoćemo li pobijediti, posebno sad kad VAR pregleda svaku situaciju. Upravo je VAR danas tj sudija koji sjedi za VARom mnogo vazniji od sudije na terenu. Bukvalno svaku iole neuvjerljivu situaciju mogu ali i ne moraju zvati iz VARa. Sta god na kraju sudija na terenu odsvirao ovi iz VARa ga mogu pobiti. Wisey 1
reLo Posted November 26, 2025 Pokretač teme Report Posted November 26, 2025 Znam, ali nama ide u korist npr. ono što se desilo s Cucurellom kad je povučen za kosu, tad je upravo Taylor zasrao tj. VAR je zasrao jer ga nisu zvali, i sad zbog te situacije možemo dugoročno profitirati jer neće htjeti sudije da se to ikad ponovi nama u derbijima, jer bi ih mediji sahranili.
Adi Posted November 26, 2025 Report Posted November 26, 2025 Mike Dean je bio tad u VAR sobi, "nije htio poniziti kolegu tako što bi ga pozvao pred monitor". Taylor je bio na terenu. Whisper 1
Zemo Posted November 26, 2025 Report Posted November 26, 2025 Kad se sjetim onih starih sudija Atkinsona, Cris Foya, Le Probeta, Phil Dowda, Weba, al najvece govno je bio Marc Clatenburg.
Corto Maltese Posted November 26, 2025 Report Posted November 26, 2025 Meni gotivna glava bio Grem Pol, secam se da je pokrao Hrvatsku na SP06
hamco Posted December 3, 2025 Report Posted December 3, 2025 Nakon 14 kola prosle sezone: 28 bodova Nakon 14 kola ove sezone: 24 boda reLo 1
Wisey Posted December 3, 2025 Report Posted December 3, 2025 Uzmi u obzir da nam do "polusezone" slijede Bournemouth, Everton, Newcastle, Villa i City. To je preostalih 5 s kojima nismo igrali. 24 boda iz 14 utakmica s ovakvim rasporedom je kriminalno. Prosle godine smo se drzali skoro do Bozica, pamtim tekmu protiv Brentforda kuci kad smo na -2 od lidera bili i nakon toga se raspali. Sad cemo se s boljim igracima i mnogo sirom ekipom raspasti pocetkom decembra. King Chelsea, Whisper and reLo 3
hamco Posted December 3, 2025 Report Posted December 3, 2025 2 minutes ago, Wisey said: Uzmi u obzir da nam do "polusezone" slijede Bournemouth, Everton, Newcastle, Villa i City. To je preostalih 5 s kojima nismo igrali. 24 boda iz 14 utakmica s ovakvim rasporedom je kriminalno. Prosle godine smo se drzali skoro do Bozica, pamtim tekmu protiv Brentforda kuci kad smo na -2 od lidera bili i nakon toga se raspali. Sad cemo se s boljim igracima i mnogo sirom ekipom raspasti pocetkom decembra. Daj boze da uzmemo 6-8 bodova iz toh 5 utakmica. Top 4 bi mogao doci u pitanje ako ovako nastavimo. reLo 1
Popular Post hamco Posted December 4, 2025 Popular Post Report Posted December 4, 2025 Wisey, reLo, Whisper and 1 other 4
Adi Posted December 4, 2025 Report Posted December 4, 2025 18 hours ago, hamco said: Nakon 14 kola prosle sezone: 28 bodova Nakon 14 kola ove sezone: 24 boda Da smo pobijedili Leeds opet bismo imali manje bodova nego prošle sezone, a bio bi hype kako osvajamo sve. Manji broj bodova bi se opravdavao činjenicom da se igraju 2 utakmice sedmično, a prošle sezone se u Europi testirao rezervni tim. Nakon ovog poraza vidim posvuda samo kritike što je bodova manje, a prethodno spomenuto opravdanje ne vrijedi. Da se razumijemo, u potpunosti se slažem da nije nikakav napredak. reLo and Whisper 2
Popular Post Walter Posted December 4, 2025 Popular Post Report Posted December 4, 2025 Istina. Igi, reLo, Wisey and 2 others 5
reLo Posted December 6, 2025 Pokretač teme Report Posted December 6, 2025 Šta prognozirate do kraja decembra? Možda je vrijeme da se počne tražiti novi trener, dok nije prekasno.
King Chelsea Posted December 6, 2025 Report Posted December 6, 2025 Ma nema šanse da dobije otkaz, bez obzira sta se desilo u sljedecih par utakmica. Što je najgore umjesto da smo iz ovog relativno laganog rasporeda stekli neku zalihu mi smo u vec u debelom minusu, i ono što je još gore tek sad slijedi težak raspored, nek nam je bog na pomoci. lampard8 and reLo 2
Bari Posted December 6, 2025 Report Posted December 6, 2025 Sto je najgore uopste nismo u debelom minusu, cak i prvo mjesto udaljeno relativno malo , 8 bodova. Ako uprava uopste razmatra otkaz a mislim da nema nista od toga, onda je pravo vrijeme.
Spaha Posted December 6, 2025 Report Posted December 6, 2025 Ma kakav otkaz sad. Nema od toga nista. Ocito nama nisu ciljevi veci od ostanka u top 4 i to je to. Ostalo ako sta bude bude. Tek kad zavrsi sezone trebaju sumirati stvari i vidjeti da li se isplati ici sa Marescom dalje ili ne.
hamco Posted December 6, 2025 Report Posted December 6, 2025 31 minutes ago, Spaha said: Ma kakav otkaz sad. Nema od toga nista. Ocito nama nisu ciljevi veci od ostanka u top 4 i to je to. Ostalo ako sta bude bude. Tek kad zavrsi sezone trebaju sumirati stvari i vidjeti da li se isplati ici sa Marescom dalje ili ne. Na kraju sezone ce svakako ici ako ne budemo osvojili barem neki kup a kamoli ako ne budemo bili u top 4. Smatram da tokom sezone otkaz nece dobiti jer nemamo trenutno koga dovesti. Na ljeto je to vec druga prica. Tada se mogu dovesti i treneri koji su pod ugovorom sa drugom ekipom mnogo lakse nego sad a isto tako neki ce i biti bez ugovora ili nece s namjerom produziti kako bi pregovarali sa drugim ekipama.
Zemo Posted December 6, 2025 Report Posted December 6, 2025 Ide Lampard i 3 put kad uvede Coventry u premiership.
reLo Posted December 9, 2025 Pokretač teme Report Posted December 9, 2025 To je stvarno žalosno.. I, u suštini, čep na usta onima koji tvrde da smo kao nešto napredovali pod Marescom. Da nakon 14 utakmica imaš isto bodova kao United koji svi podjebavaju kao propao klub. Wisey and Walter 2
Zemo Posted December 9, 2025 Report Posted December 9, 2025 Kako cemo napredovati kod kuce izgubili od Brigtona i Sunderlanda, prosuli bodove protiv Leedsa i Bourmoutha. Adi 1
Recommended Posts