reLo Posted June 29, 2025 Report Posted June 29, 2025 Opaaaaaa idemoooooooo. Nakon sezone sa Jacksonom u napadu, sada su tu Pedro i Delap. Jebenica. chiba 1 Citiraj
Wisey Posted June 29, 2025 Report Posted June 29, 2025 Pedro je vrlo nepredividiv igrac. Moze zasjati a moze upropastiti cistu dansu. Dosta je oscilirao u karijeri i zbog toga ni u Brajtonu nije standardan bio. Nije mi jasno zasto kupuju ove igrace nedefinisanih pozicija kad imaju trenera koji je vrlo tvrdoglav i rigidan. Al eto, nadam se da grijesim i da ce ipak biti uspjesan transfer. Whisper 1 Citiraj
Adi Posted June 29, 2025 Report Posted June 29, 2025 Zamjena za Nkunkua. Vjerovatno će ga se seliti sa pozicije na poziciju. Ako ovo znači da neće dolaziti više nijedna 9-ka, nisam zadovoljan. Za Brighton je zabio 30 golova, od toga 15 penala. Citiraj
lampard8 Posted June 29, 2025 Report Posted June 29, 2025 Mene interesuje hoce li mu trebati privikavanje na Marescin stil i sistem igre kao Santosu jer vjerovatno ce se priključiti ekipi sljedece sedmice prije utakmice sa Palmeirasom. O ovom transferu i transferima nasih direktora mislim da je sve jasno i ispricano prije. Jos nismo rjesili golmansku i poziciju štopera... Joau Pedru zelim sve najbolje u nasem dresu i da ga sto manje spominjemo u negativnom kontekstu. Citiraj
soxx Posted June 29, 2025 Report Posted June 29, 2025 Jebo im brajton majku. Da nije dosao delap, rekao bi ok transfer a ovako nepotreban. Gomilaju neke napadace umjesto da kihnu za gotovog igraca Citiraj
hamco Posted June 29, 2025 Pokretač teme Report Posted June 29, 2025 Pedro je zanimljiv igrac i ono veoma bitno, nepredvidljiv za protivnika. Pitanje je sad da li ga nasi vide kao napadaca ili neko lijevo krilo... da li ovo znaci da je Jackson out? Citiraj
Whisper Posted June 29, 2025 Report Posted June 29, 2025 7 minutes ago, hamco said: Pedro je zanimljiv igrac i ono veoma bitno, nepredvidljiv za protivnika. Pitanje je sad da li ga nasi vide kao napadaca ili neko lijevo krilo... da li ovo znaci da je Jackson out? LW/AMC je kontekst u kom su se spominjali on i Morgan Rodgers. hamco 1 Citiraj
hamco Posted June 29, 2025 Pokretač teme Report Posted June 29, 2025 4 minutes ago, Whisper said: LW/AMC je kontekst u kom su se spominjali on i Morgan Rodgers. Pa da, zato sam i pitao. Kod De Zerbia je igrao napadaca koji dolazi nisko po loptu i razigrava ekipu, dok kod Hurzelera i prije toga u Watfordu je igrao to LW/AMC. Citiraj
Popular Post Wisey Posted June 29, 2025 Popular Post Report Posted June 29, 2025 Dzakson nema sta traziti vise. Kao ni Nkunku. Kad dodje mali Brazilac mogu i Maduekea komotno sutnuti. Gittens, Pedro, Estevao, Neto, Palmer i Delap kao napadacke opcije su sasvim dovoljne. hamco, reLo, Walter and 1 other 4 Citiraj
Whisper Posted June 29, 2025 Report Posted June 29, 2025 On je zamena/dopuna Palmeru. Spominje se i da se od Kudusa nije odustalo, al mislim da to uslovljava odlazak Maduekea. Navodno se traze igraci koji imaju dobar ball progression i attacking half spaces. Kudus je takodje dobar u duelima na zemlji, uzima vise od 50% u svoju korist. Citiraj
Bari Posted June 29, 2025 Report Posted June 29, 2025 Nije Joao Pedro los igrac ali nije vrhunski. Nije Joao Pedro skup a nije Bgm ni jeftin. Nekako sam izmedju sto se tice ovog transfera, nit sam nesto odusevljen nit sam nesto razocaran. Nit smrdi nit mirise sto se kaze. Ja sma vise umoran od ovih poluvaelntnih igraca u nasem klubu Havertz, Nkunku evo sad i ovaj. Drugog Joao , portugalskog necu ni spominjati. Nadam se da su uboli sa ovim Adi and Wisey 2 Citiraj
hamco Posted July 2, 2025 Pokretač teme Report Posted July 2, 2025 Kako gotivno predstavljanje MASKO, chiba and reLo 3 Citiraj
hamco Posted July 5, 2025 Pokretač teme Report Posted July 5, 2025 Kakav igrac kakva tehnika kakav osjecaj za pas kakav majstor. Citiraj
Spaha Posted July 5, 2025 Report Posted July 5, 2025 6 hours ago, hamco said: Kakav igrac kakva tehnika kakav osjecaj za pas kakav majstor. Neka Hamco, tek je dos'o. Citiraj
chiba Posted July 7, 2025 Report Posted July 7, 2025 evo Pedro može da prevodi Estevau vidim da priča engleski pristojno ... Spoiler Javi se Kerol reLo 1 Citiraj
Popular Post chiba Posted July 8, 2025 Popular Post Report Posted July 8, 2025 reLo, Plavac98, Wisey and 1 other 4 Citiraj
reLo Posted July 8, 2025 Report Posted July 8, 2025 Ovo što se dešava kao da je san. Zadnji put je ovako na pripremama kidao De Bruyne kod Mourinha. Pa se ozlijedio. Zdravlje da ga posluži i Jackson nek se tjera u kurac. Bari 1 Citiraj
Zemo Posted July 8, 2025 Report Posted July 8, 2025 Konacno da neko zna raspaliti van kaznjenog prostora. Citiraj
Bari Posted July 8, 2025 Report Posted July 8, 2025 5 minutes ago, Zemo said: Konacno da neko zna raspaliti van kaznjenog prostora. BUKVALNO. Osim savrsenih golova , jeste li primjetilu work rate kod momka? Kako se vraca nazad i pomaze odbrani, kako vrsi presing na golmana i zadnji liniju, kako je na defanzivnim prekidima aktivan i koristan. Nadam se da ovo nije samo na pocetku da se dokaze, nadam se da ce i u nastavku karijere u Chelseau pokazivati ovo. reLo and Adi 2 Citiraj
soxx Posted July 9, 2025 Report Posted July 9, 2025 Ne treba se zalijetat. Ovako je i oscar Juventusa srusio Walter, reLo and Wisey 3 Citiraj
hamco Posted July 9, 2025 Pokretač teme Report Posted July 9, 2025 Veliki si RDZ reLo, BT14 and diablo_bih 3 Citiraj
Adi Posted July 13, 2025 Report Posted July 13, 2025 Izgleda da smo napokon uboli, odlične partije reLo 1 Citiraj
Recommended Posts