Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pedro je vrlo nepredividiv igrac. Moze zasjati a moze upropastiti cistu dansu. Dosta je oscilirao u karijeri i zbog toga ni u Brajtonu nije standardan bio.

Nije mi jasno zasto kupuju ove igrace nedefinisanih pozicija kad imaju trenera koji je vrlo tvrdoglav i rigidan. Al eto, nadam se da grijesim i da ce ipak biti uspjesan transfer.

Posted

Zamjena za Nkunkua. Vjerovatno će ga se seliti sa pozicije na poziciju. Ako ovo znači da neće dolaziti više nijedna 9-ka, nisam zadovoljan.

Za Brighton je zabio 30 golova, od toga 15 penala.

Posted

Mene interesuje hoce li mu trebati privikavanje na Marescin stil i sistem igre kao Santosu jer vjerovatno ce se priključiti ekipi sljedece sedmice prije utakmice sa Palmeirasom. 

O ovom transferu i transferima nasih direktora mislim da je sve jasno i ispricano prije. 

Jos nismo rjesili golmansku i poziciju štopera... 

Joau Pedru zelim sve najbolje u nasem dresu i da ga sto manje spominjemo u negativnom kontekstu. 

Posted

Jebo im brajton majku.

Da nije dosao delap, rekao bi ok transfer a ovako nepotreban. Gomilaju neke napadace umjesto da kihnu za gotovog igraca

Posted

Pedro je zanimljiv igrac i ono veoma bitno, nepredvidljiv za protivnika. Pitanje je sad da li ga nasi vide kao napadaca ili neko lijevo krilo... da li ovo znaci da je Jackson out?

Posted
7 minutes ago, hamco said:

Pedro je zanimljiv igrac i ono veoma bitno, nepredvidljiv za protivnika. Pitanje je sad da li ga nasi vide kao napadaca ili neko lijevo krilo... da li ovo znaci da je Jackson out?

LW/AMC je kontekst u kom su se spominjali on i Morgan Rodgers.

Posted
4 minutes ago, Whisper said:

LW/AMC je kontekst u kom su se spominjali on i Morgan Rodgers.

Pa da, zato sam i pitao. Kod De Zerbia je igrao napadaca koji dolazi nisko po loptu i razigrava ekipu, dok kod Hurzelera i prije toga u Watfordu je igrao to LW/AMC.

Posted

On je zamena/dopuna Palmeru.

Spominje se i da se od Kudusa nije odustalo, al mislim da to uslovljava odlazak Maduekea. 

Navodno se traze igraci koji imaju dobar ball progression i attacking half spaces.

Kudus je takodje dobar u duelima na zemlji, uzima vise od 50% u svoju korist. 

Posted

Nije Joao Pedro los igrac ali nije vrhunski. Nije Joao Pedro skup a nije Bgm ni jeftin. Nekako sam izmedju sto se tice ovog transfera, nit sam nesto odusevljen nit sam nesto razocaran. Nit smrdi nit mirise sto se kaze. 

Ja sma vise umoran od ovih poluvaelntnih igraca u nasem klubu Havertz, Nkunku evo sad i ovaj.  Drugog Joao , portugalskog necu ni spominjati. 

Nadam se da su uboli sa ovim

• reLo changed the title to #00 Joao Pedro
  • reLo changed the title to #20 Joao Pedro
Posted
6 hours ago, hamco said:

Kakav igrac kakva tehnika kakav osjecaj za pas kakav majstor. 

Neka Hamco, tek je dos'o. 

Posted

Ovo što se dešava kao da je san. 

Zadnji put je ovako na pripremama kidao De Bruyne kod Mourinha. Pa se ozlijedio. 

Zdravlje da ga posluži i Jackson nek se tjera u kurac. 

Posted
5 minutes ago, Zemo said:

Konacno da neko zna raspaliti van kaznjenog prostora.

BUKVALNO.

Osim savrsenih golova , jeste li primjetilu work rate kod momka? Kako se vraca nazad i pomaze odbrani, kako vrsi presing na golmana i zadnji liniju, kako je na defanzivnim prekidima aktivan i koristan. 

Nadam se da ovo nije samo na pocetku da se dokaze, nadam se da ce i u nastavku karijere u Chelseau pokazivati ovo.