diablo_bih Posted March 14, 2025 Report Posted March 14, 2025 Novi igrac Chelseaja, doci ce 2026. Na posudbi ce ostati, sjajan malac. Jos ga oteli Unitedu. Citiraj
hamco Posted March 14, 2025 Report Posted March 14, 2025 Nisam ga upratio ali vidim da je ove godine uglavnom prvih 11 Sportinga iako je 2007 godiste, igrao je i protiv Citya i Arsenala, obje protiv Dortmunda. Al cuj dolazi 2026, Boehly i ekipa (pogotovo onaj svicarac stari) su sigurni da ce haman dozivjeti duboku starost i docekati Chelsea da razvaljuje tamo neke 2039-te. reLo 1 Citiraj
Popular Post chiba Posted March 14, 2025 Popular Post Report Posted March 14, 2025 Kao na one prve FM menadzere, ne sećam se više koje godine su prvi put uveli mogućnost da nabildaš taj backroom staff, pa potrošiš jedno 5h prvo da angažuješ osoblje koje ima najjače ocene koji ti normalno za kurac ne znače ali imaš tolko lep osećaj da će te to učiniti jačim onda kad to završiš, odeš na pretragu igrača, uključiš filtere i ponovo izgubiš još 5h u pravljenju liste talenta, dok kreneš da igraš prodje ceo dan, onda se sezona završi tako što se stavlja "SAVE" pre svake utakmice i pičiš dalje samo dok se ne pojave no name igrači a Runi je već otišo u penziju reLo, Walter, Wisey and 1 other 4 Citiraj
Whisper Posted March 14, 2025 Report Posted March 14, 2025 39 minutes ago, chiba said: Kao na one prve FM menadzere, ne sećam se više koje godine su prvi put uveli mogućnost da nabildaš taj backroom staff, pa potrošiš jedno 5h prvo da angažuješ osoblje koje ima najjače ocene koji ti normalno za kurac ne znače ali imaš tolko lep osećaj da će te to učiniti jačim onda kad to završiš, odeš na pretragu igrača, uključiš filtere i ponovo izgubiš još 5h u pravljenju liste talenta, dok kreneš da igraš prodje ceo dan, onda se sezona završi tako što se stavlja "SAVE" pre svake utakmice i pičiš dalje samo dok se ne pojave no name igrači a Runi je već otišo u penziju Head of youth development: Roberto Samaden Chief scout: Jose Boto Njih dvojica sve urade za tebe Citiraj
King Chelsea Posted October 8, 2025 Report Posted October 8, 2025 Sa njim treba ponoviti isti recept kao sa Estavaom, a to je da odmah dobije šansu i minute, nikakve gluposti da ga se mora "zaštiti" i ostalo. reLo 1 Citiraj
Bari Posted October 8, 2025 Report Posted October 8, 2025 Vec sam ranije negdje pisao o ovom, vec sada, fenomenalnom igracu. Steta velika sto je i on ljevak kao i Estevao, pa ce jedan morati igrati na neprirodnom lijevom krilu. Citiraj
Whisper Posted October 8, 2025 Report Posted October 8, 2025 7 hours ago, King Chelsea said: Sa njim treba ponoviti isti recept kao sa Estavaom, a to je da odmah dobije šansu i minute, nikakve gluposti da ga se mora "zaštiti" i ostalo. Moracemo nekoga da prodamo, nadam se Neta da bi bilo dovoljno prostora za njega da igra i napreduje. Prirodno je levonog sto kaze @Bari ali jako se dobro snalazi i na levoj strani, nije ogranicen toliko na desno krilo. Svakako odlican dodatak ekipi. Citiraj
Bari Posted October 8, 2025 Report Posted October 8, 2025 1 hour ago, Whisper said: Moracemo nekoga da prodamo, nadam se Neta da bi bilo dovoljno prostora za njega da igra i napreduje. Prirodno je levonog sto kaze @Bari ali jako se dobro snalazi i na levoj strani, nije ogranicen toliko na desno krilo. Svakako odlican dodatak ekipi. Nije ogranicen ali je sigurno slabiji 20% na lijevom krilu. I Eden je znao igrati desno, pruzati dobre partije ali svi znamo koja mu je najbolja i prirodna pozicija. Desno krilo nam je vec sada puno bolja strana tima nego lijevo. Neto, Palmer, Estevao plus Quenda do godine a na drugoj strani Gittens i Garnacho. Citiraj
Whisper Posted October 8, 2025 Report Posted October 8, 2025 8 minutes ago, Bari said: Nije ogranicen ali je sigurno slabiji 20% na lijevom krilu. I Eden je znao igrati desno, pruzati dobre partije ali svi znamo koja mu je najbolja i prirodna pozicija. Desno krilo nam je vec sada puno bolja strana tima nego lijevo. Neto, Palmer, Estevao plus Quenda do godine a na drugoj strani Gittens i Garnacho. Ma ako gledas klipove(uzivo ga nisam previse gledao) bije bas mnogo slabiji. Bolji od Neta svakako Citiraj
Bari Posted October 8, 2025 Report Posted October 8, 2025 1 hour ago, Whisper said: Ma ako gledas klipove(uzivo ga nisam previse gledao) bije bas mnogo slabiji. Bolji od Neta svakako Ja kad god uhvatim pogledam Sporting (odg mi termini Portugalske lige oni kasni kao i to sto ima na SK hahaha) zbog toga ti i govorim. Evo npr prosle sezone je igrao kao neki wingback, tek pred kraj sezone je poceo cesce da igra na krilu. U mladoj representaciji je igrao desno krilo i na nedavno zavrsenom svjetskom za mlade je kidao. Citiraj
Whisper Posted October 8, 2025 Report Posted October 8, 2025 4 minutes ago, Bari said: Ja kad god uhvatim pogledam Sporting (odg mi termini Portugalske lige oni kasni kao i to sto ima na SK hahaha) zbog toga ti i govorim. Evo npr prosle sezone je igrao kao neki wingback, tek pred kraj sezone je poceo cesce da igra na krilu. U mladoj representaciji je igrao desno krilo i na nedavno zavrsenom svjetskom za mlade je kidao. Pokusavam da uklopim coveka u nas sastav, ne rusi mi sneska Bari 1 Citiraj
BT14 Posted September 2 Report Posted September 2 @Kun Aguer0 izgleda da svaku sezonu moramo imati bar jednog igrača sa sušenim govnima Kun Aguer0, Walter and reLo 3 Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 3 Report Posted September 3 Danas kad sam vidio ovu objavu i meni je slicno sinulo, pa zar svake sezone mora neko sa NAJGOROM mogucom frizurom da bude kod nas. Koji je ovo kurac na glavi i gledaj boje al bukvalno ko suseno govno reLo and BT14 2 Citiraj
Recommended Posts