Jump to content

Recommended Posts

• Postova 845
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Forumaši sa najviše postova

Posted
[quote name='mata10' timestamp='1328914560' post='25190']
Uglavnom nije bas skroz netacno da se masa ne dobija sa plazmom.. evo jedan recept koji sam ja probao, neki moji jarani i imali smo solidne rezlutate. ali i djevojke koje su imale velikih problema, jer su bile izrazito mrsave.. znale su sa ovim dobiti i do 4-5 kg mjesecno.. znaci svaku noc prije spavanja oko 300-500ml mlijeka, dvije banane i plazme, nezz sad neku tacno mjeru, ali eto prilagodite to nekako ovim mjerama mlijeka i banana.. i samo da naglasim, sa ovim necete dobiti misicnu masu nego dobijate na tjelesnoj masi..
[/quote]
Jeste da ces se udebljati ali ce vecina toga udebljati tvoj stomak, ugljikohidrati se nikako ne preporucuju pred spavanje, ali zato posni sir je nesto najace :)
Posted
Naravno posni sir pred spavanje je najbolja stvar.. ali ovo ti je prvenstveno za one koji su mrsavi i koji tek pocinju i hoce da dobiju na masi.. ja licno nisam imao problema sa mrsavoscu ali sam ovo htio isprobat cisto da vidim da li funkcionise, i da funkcionise :) ali i pored dosta uh ti u ovom imas i barem 10-15 g proteina..
Posted
[quote name='mata10' timestamp='1328914560' post='25190']
Uglavnom nije bas skroz netacno da se masa ne dobija sa plazmom.. evo jedan recept koji sam ja probao, neki moji jarani i imali smo solidne rezlutate. ali i djevojke koje su imale velikih problema, jer su bile izrazito mrsave.. znale su sa ovim dobiti i do 4-5 kg mjesecno.. znaci svaku noc prije spavanja oko 300-500ml mlijeka, dvije banane i plazme, nezz sad neku tacno mjeru, ali eto prilagodite to nekako ovim mjerama mlijeka i banana.. i samo da naglasim, sa ovim necete dobiti misicnu masu nego dobijate na tjelesnoj masi..
[/quote]

dokazano je da , jednom bananom i šalicom mlijeka čovjek unese dovoljno kalorija za jedan dan sve više.... je više xD
Pidy ,Diablo i TInmare hvala na odgovorima :)
Posted
To ti je mozda dovoljno samo da prezivis.. probaj ti zivjet svaki dan na soljici mlijeka i jednoj banani xD to nije dovoljno covjeku koji nista ne radi, a jos pogotovo ako ides 4-5x sedmicno u teretanu..
Posted
a čuj ja sam tako pročitao , al ja prvi mogu reć da krkanu kao što sam ja nebi bilo dovoljno to, ni zaspat s tim nebi mogao a kamoli radit stvarno nešto, nemogu ja radit ni ovako ni onako a kamoli još uz ovo xD
Posted
[quote name='diablo_bih' timestamp='1328914136' post='25181']
Jebo to na 100 grama, ja onu kesicu pustim u jedan tanjir, napravim betona i jedi :D
[/quote]

Hahahahhahaha, joooj kralja.
I ja tako. :D
Posted
Znate onaj dobri stari:
Bila cura u teretani i svidio joj se neki bilder tamo, skupi ona hrabrosti i upita ga šta radi u subotu navečer a on odgovori: "Prsa i ramena."
Posted
[quote name='Tinmar' timestamp='1329087509' post='25911']
Znate onaj dobri stari:
Bila cura u teretani i svidio joj se neki bilder tamo, skupi ona hrabrosti i upita ga šta radi u subotu navečer a on odgovori: "Prsa i ramena."
[/quote]

Hahahahahahahhahhahaahah :) :D
Posted
Zglobni pregib i obrnuti zglobni pregib i mozes jos tu dodati hammer pregib..
aa evo mozes i ovo pogledat..
http://www.building-body.com/vje%C5%BEbe-za-mi%C5%A1i%C4%87e-podlaktice.html
Posted
[quote name='_ ¤ Hazard_CFC ¤ _ ' timestamp='1329304920' post='26598']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=4q5jA7isg2M&feature=related[/media]
Jedan od boljih izgleda po meni, momak predobro izgleda, po meni predobra građa... ;)
[/quote]krenula mi vodica niz usta :ph34r: