Kun Aguer0 Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Meni je mrsko da to sve kući jebavam, sklanjam namjestam i šta ti već, više vremena uštedim ako odem do gyma. Doduše i gym mi je 10 min od kuce Citiraj
chiba Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Ti si supermen ja sam piÄka Ko je be piÄka, da Äujemo koliko je to broj ponavljanja :fantom: živa vaga 65kg posle veÄere i bez odlaska u wc :fantom: Citiraj
Spaha Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Ne znam, isao sam na fax, vozario sam 25 km svaki dan, radio sam projekte, pisao radove i isao u teretanu. Plus na to sve sam u jednom trenutku polagso ronjenje Dan je izgledao, ustajanje u 7, fax, vrati se kući, trening, sharklab (projekt, posao) ronjenje, kuci u 12 Opet nisam zanemario nista od toga, polagao sam ispite, ucio, ali eto, jebo kuna jos da si izmedju redova napisao da si i knjigu stig`o napisati :D Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 jos da si izmedju redova napisao da si i knjigu stig`o napisati :DStigo sam zguzitiJesi cuo keru :P Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 U tim slucajevima nadjes curu, cisto da imas sigurice jer se kurvati ne mozesU tvom slucaju umjesto da tegove ubacis u stan ubaci neku zensku da ga ne gulis previse, u živo meso ćeš ga pretvoriti Citiraj
ker Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Ti stvaro imaš visoko mišljenje o meni kad misliš da postoji šansa da se kurvam hahaha Šalim se, sad sam moćan, kile su mi ok, još ću obrnuto od Nixe Zizua, ja ću da skratim noge i tad sam bomba. Citiraj
Whisper Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 I sad je Kun kao neki vrsni jebac :D Jebiga, mora neko da menja Kaludu :D Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Ti stvaro imaš visoko mišljenje o meni kad misliš da postoji šansa da se kurvam hahaha Šalim se, sad sam moćan, kile su mi ok, još ću obrnuto od Nixe Zizua, ja ću da skratim noge i tad sam bomba. To za skracivanje nogu je neko podjebavanje ili sta ?I sad je Kun kao neki vrsni jebac :D Jebiga, mora neko da menja Kaludu :D Oslabilo se u zadnje vrijeme, tanka ova godina :DAli nije doslo do te mjere da moram da se zenim :D Citiraj
Whisper Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 To za skracivanje nogu je neko podjebavanje ili sta ? Oslabilo se u zadnje vrijeme, tanka ova godina :D Ali nije doslo do te mjere da moram da se zenim :D Desanka je uvek tu za tebe :D Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Desanka je uvek tu za tebe :D Niko ne znade ono sto Desanka zna, uvijek bilo Citiraj
ker Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 To za skracivanje nogu je neko podjebavanje ili sta ? Ne znam Å¡to si se naÅ¡ao prozvan, to ja sebe prozivam. :P A inaÄe ona budala je lomila noge pa produživala, negdje u Jermeniji, palo mi na pamet haha Citiraj
soxx Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Vise sam jebavo ko momak nego sad ozenjen tako da kune pazi sta pricas. :D Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 31, 2020 Report Posted August 31, 2020 Vise sam jebavo ko momak nego sad ozenjen tako da kune pazi sta pricas. :DPa kad ti je dokurÄilo :D Citiraj
chiba Posted March 7, 2021 Report Posted March 7, 2021 Ponovo imam problem sa ramenom i plaÅ¡im se da će ovo da me zakopa definitivno sa treningom. to je već drugi put od septembra meseca kako moram da pauziram, problem je Å¡to bol ne prolazi duži vremenski period mirovanje me ubija u pojam, a da ne priÄam o tome da za to vreme krkam ko prasac Citiraj
Kun Aguer0 Posted March 8, 2021 Report Posted March 8, 2021 Odeš do doktora, pregledaš se malo. Nađeš uzrok i pokrete koji ti ne odgovaraju, izbaciš ih. Najbitnije ti je naći uzrok, moguće da neki pokret ne izvodiš pravilno Citiraj
chiba Posted March 14, 2021 Report Posted March 14, 2021 kune, bio napokon kod lekara, dali mi neke lekove, mada ja to nekako više vidim kao vitamine, uglavnom neki B kompleksi i nešto za opuštanje mišića to sam krenuo da pijem ali sam odbio da primim injekcije protiv bolova iz razloga što mi je to previše, nije mi nešto što ne mogu da istrpim, ne primaju mi se injekcije samo zbog toga jedino što me je malo "iznerviralo" je to što nisam dobio uput za fizikalnu, nego samo za neurologa Citiraj
Kun Aguer0 Posted March 19, 2021 Report Posted March 19, 2021 radi samo noge na masinama Evo postavi sliku da te vidimo, staviću i ja :D #nohomo Citiraj
chiba Posted April 3, 2021 Report Posted April 3, 2021 naterao sam se da mirujem, radio sam samo na drva i to samo minimalno kolko da kod majke ima da pregura smirila mi se upala, proÅ¡lo je i viÅ¡e ne osećam bol, od ponedeljka krećem na tu fizikalnu gde treba da mi daju neke lagane vežbe za rame i tek kad to prodje onda na trening polako za mene jako nezgodan period, povećan obim posla i ne mogu negativnu energiju da izbacim kroz trening ali evo zadnje dve nedelje, iÅ¡o sam 5x na trÄanje ali samo brdsko i to mi je pomoglo da se iskuliram, istina jeste da sa 100+ kila nemam istu brzinu kao sa 85-90 ali mi je jako bitno da ja sad uhvatim zalet i za psihu da znam, da mogu tih 10km da istrÄim bez problema, makar duÅ¡u ispustio posle Citiraj
Kun Aguer0 Posted April 3, 2021 Report Posted April 3, 2021 Teretane zatvorene a treniranje po parkovima i Å¡ipkama mrzim Citiraj
Recommended Posts