Jump to content

Recommended Posts

• Postova 845
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Forumaši sa najviše postova

Posted

Ti si supermen ja sam pička

Ko je be pička, da čujemo koliko je to broj ponavljanja  :fantom:  

živa vaga 65kg posle večere i bez odlaska u wc  :fantom:

Posted

Ne znam, isao sam na fax, vozario sam 25 km svaki dan, radio sam projekte, pisao radove i isao u teretanu.

Plus na to sve sam u jednom trenutku polagso ronjenje
Dan je izgledao, ustajanje u 7, fax, vrati se kući, trening, sharklab (projekt, posao) ronjenje, kuci u 12

Opet nisam zanemario nista od toga, polagao sam ispite, ucio, ali eto, jebo kuna

jos da si izmedju redova napisao da si i knjigu stig`o napisati :D

Posted
U tim slucajevima nadjes curu, cisto da imas sigurice jer se kurvati ne mozes
U tvom slucaju umjesto da tegove ubacis u stan ubaci neku zensku da ga ne gulis previse, u živo meso ćeš ga pretvoriti
Posted

Ti stvaro imaš visoko mišljenje o meni kad misliš da postoji šansa da se kurvam hahaha

Šalim se, sad sam moćan, kile su mi ok, još ću obrnuto od Nixe Zizua, ja ću da skratim noge i tad sam bomba.

Posted

Ti stvaro imaš visoko mišljenje o meni kad misliš da postoji šansa da se kurvam hahaha

Šalim se, sad sam moćan, kile su mi ok, još ću obrnuto od Nixe Zizua, ja ću da skratim noge i tad sam bomba.

To za skracivanje nogu je neko podjebavanje ili sta ?

I sad je Kun kao neki vrsni jebac :D
Jebiga, mora neko da menja Kaludu :D

Oslabilo se u zadnje vrijeme, tanka ova godina :D
Ali nije doslo do te mjere da moram da se zenim :D
Posted

Oslabilo se u zadnje vrijeme, tanka ova godina :D
Ali nije doslo do te mjere da moram da se zenim :D

Desanka je uvek tu za tebe :D
Posted

Ne znam što si se našao prozvan, to ja sebe prozivam. :P

A inače ona budala je lomila noge pa produživala, negdje u Jermeniji, palo mi na pamet haha

• 6 months later...
Posted

Ponovo imam problem sa ramenom i plaÅ¡im se da će ovo da me zakopa definitivno sa treningom. 

to je već drugi put od septembra meseca kako moram da pauziram, problem je što bol ne prolazi duži vremenski period

mirovanje me ubija u pojam, a da ne pričam o tome da za to vreme krkam ko prasac

Posted

kune, bio napokon kod lekara, dali mi neke lekove, mada ja to nekako više vidim kao vitamine, uglavnom neki B kompleksi i nešto za opuštanje mišića

to sam krenuo da pijem ali sam odbio da primim injekcije protiv bolova iz razloga što mi je to previše, nije mi nešto što ne mogu da istrpim, ne primaju mi se injekcije samo zbog toga

jedino Å¡to me je malo "iznerviralo" je to Å¡to nisam dobio uput za fizikalnu, nego samo za neurologa

• 3 weeks later...
Posted

naterao sam se da mirujem, radio sam samo na drva i to samo minimalno kolko da kod majke ima da pregura

smirila mi se upala, prošlo je i više ne osećam bol, od ponedeljka krećem na tu fizikalnu gde treba da mi daju neke lagane vežbe za rame i tek kad to prodje onda na trening polako

za mene jako nezgodan period, povećan obim posla i ne mogu negativnu energiju da izbacim kroz trening

ali evo zadnje dve nedelje, išo sam 5x na trčanje ali samo brdsko i to mi je pomoglo da se iskuliram, istina jeste da sa 100+ kila nemam istu brzinu kao sa 85-90 ali mi je jako bitno da ja sad uhvatim zalet i za psihu da znam, da mogu tih 10km da istrčim bez problema, makar dušu ispustio posle