MASKO Posted August 31 Report Share Posted August 31 Da vidimo da li je slučajnost protiv Wolvsa il smo dobri. Kristal Palas bez boda do sad tako da smo minimalni favoriti Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 31 Report Share Posted August 31 Ovo se mora dobiti i to s hendikepom. Da se nastavi rešetanje. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 31 Report Share Posted August 31 Ako budu igrali kao protiv Servetea nece se dobro provesti. Ocekujem minimalnu pobjedu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted August 31 Report Share Posted August 31 Jel previse ocekivati clean sheet? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 31 Report Share Posted August 31 Odbrana je definitivno vrlo tanka. Svi su potencijalni kikseri. Niko mi ne djeluje pouzdano, od Kaiseda do golmana ne znas ko je veca tempirana bomba. Tu lidera nema. Zato ce biti tesko ostvariti bilo kakav clean sheet. Vidjet cemo da li mozemo potvrditi onu pobjedu u Wolverhamptonu. Palace nam inace lezi kao protivnik ali pod Glasnerom su jako opasni i dobro poslozeni, barem ono sto sam ispratio prosle sezone. Ovakve utakmice su dobar test za novog trenera. Bodovi se ocekuju, domaci mec a treba ih na terenu zasluziti. Imamo dosta opcija u ofanzivi tako da ce biti slatke muke. Nkunku bi meni poceo na poziciji centarfora, ali mislim da ce Maresca gurnuti Dzeksona. Ne znam jel Lavia spreman, sta je vise s tim momkom. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted September 1 Report Share Posted September 1 Jackson Neto Palmer Noni Caicedo Lavia Kuki stoper1 stoper2 gusto Golman Volio bih ovakav sastav danas, sa konkretnim krilima a iza dva jaka veznjaka. Enzu ubacit ako nam bude trebalo kreativnosti Stoperi ne znam ni sam koga bih volio a tako i golmana. Srbin mi je bio najsigurniji na golu Kasnije nkunkuu i feliksu dat koji minut. Sancho i mudryk nek se upoznaju na klupi. Jos ne mogu shvatit sto je sancho doveden. Ni blizu onom igracu iz prvog mandata u dortmundu. U unitedu uz antonia flop decenije. U dortmundu u drugom mandatu igrao toplo hladno a tamo posalji bilo koga od nasih ofanzivaca ima da yebe mame Wisey and reLo 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted September 1 Report Share Posted September 1 Ne znam sto Enzo van prvih 11 pogotovo sad kad je ponovo poceo dobro. Lavia je svakako out do iza reprezentativne pauze tako da ce Enzo svakako u prvih 11 ali me cudi da ga nisi stavio. Ja bih u ovom mecu poceo sa Palmerom desno a da se Gusto vise ubacuje po krilu. Nkunkua bih gurnuo u prvih 11, ovo mi je ko stvorena utakmica za njega. Plavac98 and reLo 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted September 1 Report Share Posted September 1 A madueke na klupu nakon hattricka? Ma vjerujem da smo defanzivno bolji sa laviom i caicedom a odbrana nam je uzas. Pojacat malo ispred odbrane da bi odbrana bila bolja. Nek je to kristal palas nasi se gube kad ih napadnu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted September 1 Report Share Posted September 1 3 minutes ago, soxx said: A madueke na klupu nakon hattricka? Ma vjerujem da smo defanzivno bolji sa laviom i caicedom a odbrana nam je uzas. Pojacat malo ispred odbrane da bi odbrana bila bolja. Nek je to kristal palas nasi se gube kad ih napadnu. Slazem se, ne bi bilo fer ostaviti Madueke na klupi. Sto se tice Enza, ajmo igrat na gol vise ko protiv Wolvesa. Vise volim 4:3 nego 1:0 pobjede Whisper and reLo 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted September 1 Report Share Posted September 1 Crystal Palace nam je redovna mušterija. Zadnjih godina su ovi bodovi sigurniji od bodova na Three Point Laneu. Dovoljno je pogledati da smo ih i sa 3 prethodna trenera, koji su sinonimi za neuspjeh, svaki put pobijedili. Nije svaki put bilo lako, ali su 3 boda bila tu. Ipak, ne trebamo biti naivni i upisati sebi 3 boda prije nego što se utakmica odigra. Oni su krajem sezone gazili sve pred sobom, kao i mi. Sad su počeli sa 2 poraza i važno im je da sada nešto naprave. Ključna stvar na utakmici će biti ono kako ćemo odgovoriti na njihov pressing, koliko ćemo ga se lako rješavati, koliko ćemo lopti gubiti. Ako se ponovi nonšalancija odbrane iz pripremnih utakmica i Caiceda iz utakmice protiv Wolverhamptona, mogli bismo dobro nastradati. Ipak je Palace kvalitetniji protivnik koji bi bolje iskoristio sve te silne poklone. Ako budemo započinjali akcije u formaciji 3-2-5 onda će nam igrati 1 na 1 pressing. To znači da će lopta puno vremena biti kod našeg golmana i otvara se prostor za njegove bravure. Ako ih se budemo lako rješavali, onda su oni u velikom problemu. Odbrana im još nije uigrana kako treba jer je jedna trojka igrala pripreme, a potpuno druga je planirana da izgura sezonu. Kod nas očekujem isti sastav kao protiv Wolverhamptona uz ulazak Neta umjesto Mudryka. Bilo šta drugo bi me iznenadilo. reLo and Wisey 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted September 1 Report Share Posted September 1 2 hours ago, soxx said: Jackson Neto Palmer Noni Caicedo Lavia Kuki stoper1 stoper2 gusto Golman Na golu sanchez stoper 1 i 2 colwill i fofana Enzo umjesto lavie. Na zimu trazit zamjenu za laviu. Nema tu igraca kao ni od jamesa Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted September 1 Report Share Posted September 1 Solidno poluvrijeme, bez nekih velikih gresaka moglo je biti 2:0, treba dati jos jedan gol i rijesiti utakmicu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted September 1 Report Share Posted September 1 Moramo dati jos jedan gol i otici na 2 razlike sto prije jer ce se poceti panika uvlaciti u nase redove kako se bude blizio kraj. Prvo poluvrijeme sasvim solidno, nista pretjerano dobro i mogli smo komotno voditi 2 razlike bilo bi zasluzeno. Nadam se da ce odbrana biti na nivou do kraja meca, prvo poluvrijeme su odigrali veoma dobro nazad. Wisey 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plavac98 Posted September 1 Report Share Posted September 1 Loša igra u napadu haos, imali smo 5-10 minuta dobre igre kad je gol pao i to je to. Pozitivna stvar u Marescinoj igri,za razliku od Pochetinove, jeste sto postoji bolje razumijevanje između igrača. Što se tiče igrača, Neto ovo dosad sto je pokazao, ptica trkačica, Mudryk korisniji od njega jer zna da dribla. Ostali manje više dobri. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted September 1 Report Share Posted September 1 Dosta sporo se igra s loptom i zato tesko dolazimo do sansi. Enzo na ovoj poziciji polulijevo je beskoristan, treba igrati centralno a Caicedo nek se izmakne kad gradimo napad. Madueke s 5 metara promasi gol sirine 7 metara i posalje loptu metar od stative. Kod gola ipak odlicno iznio lopti i pravovremen pas poslao. Pozadi igramo iznenadjujuce dobro, cak i kad izgubimo loptu u opasnoj zoni uspijevamo se postaviti. Kompletna zadnja linija zasad drzi protivnike odlicno, ali pitanje je imaju li nasi igraci koncentraciju punih 90+ minuta. Mozda ne bi bilo lose malo im pustiti loptu pa iz polukontri zadati udarac. Treba reci da se i oni brane kvalitetno. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted September 1 Report Share Posted September 1 TREBA VAS BITI SRAMOTA! reLo and hamco 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emcomne Posted September 1 Report Share Posted September 1 Svima vam se majke najebem i za Servente i za Palace. CIJELO DRUGO POLUVRIJEME SE VUKU PO TERENU. PIH hamco and reLo 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted September 1 Report Share Posted September 1 Naši igrači su imali 7 dana odmora, a Palace je igrao u srijedu kup u najjačem sastavu. I naši se nisu pojavili u drugom poluvremenu. Prelako izgubljena 2 boda. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Chelsea Posted September 1 Report Share Posted September 1 Ma ovako ce izgledati sezona u globalu, kada nas ide tad cemo i pobjeđivati i davati golove, a kad nas ne ide onda piši kiks odmah jer mi smo davno izgubili sposodnost da pobjeđujemo i kad ne odigramo bas nesto. Drugo poluvrijeme kao da nije postojalo, izasli smo cisto da bi se pojavili. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted September 1 Report Share Posted September 1 Igras solidno, ljudi ti daju jedan gol iz niceg i onda se raspadnes totalno. Ocigledan je veliki nedostatak fizicke spreme, iz ovog proizilaze i mnoge greske. Napadacki opet sve na indivualne poteze. Palmer ce neminovno pasti ove sezone a trener nije pripremio nikakve akcije niti je uigrao ista. Nkunku ti jedan od boljih bio u predsezoni, citave pripreme prosao, ti ga ubacujes u 86. minuti i to na desno krilo. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted September 1 Report Share Posted September 1 Bit ce bolje sa drugim trenerom Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted September 1 Report Share Posted September 1 Ne zna se ko je veci krivac. Uprava koja nije dovela spica, Maresca koji je lose postavio mec (posebno drugo poluvreme), ili igraci sa klupe koji ama bas nista nisu doneli pa ni gram svezine. Sramota da tim posle gola nema ama bas nikakvu reakciju. Glavni utisak mi je Enzo koji ne radi za tim ono sto treba da radi, jos kapiten, ima ulogu da poveze napadcku trecinu a sve vertikalna dodavanja skroz neprecizna a energetski 0 kao i uticaj na tim kao kapiten. A nadam se sada da je svima jasno koliko fali Galagherova energija na terenu. Sa njim ovo trika nema da bi izgubili. Adi, Corto Maltese and reLo 3 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted September 1 Report Share Posted September 1 Nakon primljenog gola morali smo preci na 4 nazad tj nije Gusto trebao da se invertuje vec da se bekovi prikljucuju napadu i overlapaju po stranama. Previse smo pokusavali kroz sredinu a na krilo igraci kada dobiju loptu budu udvajani i logicno da ne moze puno. Takodjer djelovali smo potpuno lezerno, kao da vodimo 3 razlike i cekamo kraj. To mi je najgore danas bilo, nismo pokazali dovoljno zelje da zabijemo tak gol. Ako je razlog umor, onda cemo da zavrsimo 10 na tabeli jer ovo nije Championship. Mogli smo i trebali pobjediti, realno po svemu smo bili bolji ali nije bilo dovoljno. Ovakve utakmice nekad moras i na misice dobiti a ne samo na kvalitet. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chelsea_fan Posted September 1 Report Share Posted September 1 slazem se potpuno za enza.. ne znam koja je njegova uloga.. prespor za playa u fazi odbrane nula.. netocni pasovi.. neznam cime zasluzuje kapitensku traku i prvih 11 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corto Maltese Posted September 1 Report Share Posted September 1 Sudija katastrofalan, ne znam posle kog faula je dao Japancu zuti, ako mu ga je uopste i pokazao. Hjuzov faul cist zuti. Nasim je sve sankcionisao. O igri necu nista pisati, sve ke napisano. Wisey and Adi 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts