Jump to content

Matchday 01: Manchester City (H) 18.08. ~ 17:30

soxx

Gdje vidite chelsea na kraju sezone?  

14 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

3 hours ago, soxx said:

Ovo je maresca sa zenom i 4 djece, djecu necemo dirat, mala su, al da znate koga ce te jebat kad krene nizbrdo. ( mislim na zenu )

Sreca pa Cae vise ne dolazi

Dobra mu zena svaka cast ima nesto u njemu

Ocekujem skromnih 5-0.

Isto mislim ko Wisey. Ja imam neki filing da bi mogli i dobiti ovaj mec, prvo kolo kuci jos derbi. Najmanje sto ocekujem od igraca je da se pobiju za svaku loptu ali da nas sudija ne zakine za crveni ili penal.

Postava koju bih ja izveo:
          Sanchez
Gusto, Tosin, Colwill, Cucu
      Lavia, Enzo
Madueke, Palmer, Nkunku
             Guiu

Nisam siguran u Sancheza ali jos manje u Jorgensena koji bi mogao biti ukopan od same utakmice i ocekivanja. 
Brine me ponajvise Colwill u odbrani dok u napadu smatram da Jackson nije fit pa zato Guiu u prvih 11.
Ono sto ne bih volio vidjeti je Fofana u prvih 11, Dewsbury Hall te Nkunku kao isturenog napadaca.

Ocekujem ulazak sa klupe: Caicedo, Jackson, Neto, Sterling

Na golu Sanchez 100%, bekovi Gusto i Cucurella 100%, lijevo Colwill 90% i jedan dešnjak u paru sa njim zbog geometrije. Mislim da prednost ide za Tosina jer bolje dodaje.

Ja bih u sredini išao sa Enzom i Caicedom, ispred bih stavio trojku Palmer, Nkunku i Sterling i u špic Guiu. Mislim da će Maresca staviti Laviju umjesto jednog od ove četvorke naprijed da se pojača sredina.

Nisam siguran da je Fofana spreman za jedan ovakav mec nakon duge povrede. Ne vidim logiku i ako se to desi smatram da ce se Maresca dobro zajebati. Tosin je mnogo stabilniji igrac trenutno. Al hajd da vidimo.

Fofana ni prije povrede nije bio spreman.

Nadat se da ce tosin licit na stopera a od ostalih je hajmo rec disasi proslu sezonu najbolje odradio. Badiashile i colwill flopovi, disasi mskar prijeti kad su prekidi a i on je nestabilan nazad

Mora se odigrati hrabro i to iskoristiti. Ne samo da je najbolji zadnji vezni trenutno nego nemaju nikakvu zamjenu. Ide ili još jedan štoper u vezni red ili će Kovačić to da igra. Treba ih pritisnuti bez straha i pametno trčati kontre u kojima će biti više prostora.

City nije najdraži protivnik u prvom kolu ni jednoj stabilnoj rutinskoj ekipi,  a pogotovo nama koji opet počinjemo može se reći iz nova sa novim menadžerom i još smo u turbulentnoj transfer fazi gdje neke igrače tjeramo iz ekipe, dok neki trebaju tek doći. 

Da u ovakvom stanju pariramo Cityu bilo bi stvarno čudo. Nadam se samo nekom normalnom porazu, bez da nas naguze sa nekih 5-6 golova.