Popular Post soxx Posted August 11 Popular Post Report Share Posted August 11 Ucitelj protiv ucenika u prvom kolu nove sezone. Favorit kao i ocekivano je Man City no prvo je kolo, mnogi igraci nisu spremni i nadat je se da ce Maresca sviju iznenaditi i donijeti nam 3 boda Chelsea ulazi u sezonu s velikim hendikepom, kapiten gallagher nas je napustio. Te chilwell vjrv guzi nesto marescino pa je izasla izjava da ne odgovara njegovoj igri. Pa kako ti odgovara nekom tamo u Familiji. Ovo je maresca sa zenom i 4 djece, djecu necemo dirat, mala su, al da znate koga ce te jebat kad krene nizbrdo. ( mislim na zenu ) Lijep pozdrav KTBFFH! hamco, Whisper, reLo and 4 others 1 6 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 11 Report Share Posted August 11 Najgore je kad si jeban prvo kolo. A malo je vjerovatno da nas City ne sjebe. Wisey 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted August 11 Report Share Posted August 11 3 hours ago, soxx said: Ovo je maresca sa zenom i 4 djece, djecu necemo dirat, mala su, al da znate koga ce te jebat kad krene nizbrdo. ( mislim na zenu ) Sreca pa Cae vise ne dolazi Dobra mu zena svaka cast ima nesto u njemu Ocekujem skromnih 5-0. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 12 Report Share Posted August 12 Prva utakmica u sezoni, treba zapeti i pokusati izbjeci poraz odmah na pocetku sezone. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted August 12 Report Share Posted August 12 jedino cemu se nadam da ne skinu gace i da uspiju nasi odigrati kvalitetan nogomet, a da ce biti poraz to je neizbjezno. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emcomne Posted August 12 Report Share Posted August 12 Očekujem poraz, nadam se remiju. Samo da ne budu pičkice i nek odigraju muški. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted August 13 Report Share Posted August 13 Whisper and reLo 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Wisey Posted August 13 Popular Post Report Share Posted August 13 Pa jebo te, moze li nas i u jednom derbiju ovaj celavi idiot zaobici? Inace zelim samo da napadnemo i odigramo hrabro. Odbrana nam je slaba, golman je tanak i golove cemo primati svakako. Tako da nemamo sta izgubiti. Whisper, Adi, reLo and 1 other 4 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted August 13 Report Share Posted August 13 Isto mislim ko Wisey. Ja imam neki filing da bi mogli i dobiti ovaj mec, prvo kolo kuci jos derbi. Najmanje sto ocekujem od igraca je da se pobiju za svaku loptu ali da nas sudija ne zakine za crveni ili penal. Postava koju bih ja izveo: Sanchez Gusto, Tosin, Colwill, Cucu Lavia, Enzo Madueke, Palmer, Nkunku Guiu Nisam siguran u Sancheza ali jos manje u Jorgensena koji bi mogao biti ukopan od same utakmice i ocekivanja. Brine me ponajvise Colwill u odbrani dok u napadu smatram da Jackson nije fit pa zato Guiu u prvih 11. Ono sto ne bih volio vidjeti je Fofana u prvih 11, Dewsbury Hall te Nkunku kao isturenog napadaca. Ocekujem ulazak sa klupe: Caicedo, Jackson, Neto, Sterling Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Adi Posted August 14 Popular Post Report Share Posted August 14 Otkako je svijeta i vijeka svaka sezona se sa nestrpljenjem očekuje. Slaže se na papiru nezaustavljiv tim i kakav god da je ambicije su uvijek visoke. Čak i kad su zvijezde prelaznih rokova bili Bakayoko, Drinkwater, Barkley i sl. za njih smo mislili da su neka pojačanja i da će se sa dodatnim kvalitetom tim podići na stepenicu više u odnosu na sezonu prije. Ovo je prva sezona koju pamtim da se ulazi bez ikakvog optimizma. Smatram da se ljeto nije dobro iskoristilo. Mislim da se ekipa nije pojačala. Došao je Adarabioyo, otišao je Silva, došao je Dewsbury-Hall, otići će Gallagher, došao je Jorgensen, sklonjen je Petrović. U najboljem slučaju pozicija je zakrpljena. Sva trojica su realno igrači za klupe u timu koju gađa visoko. To dokazuje i konkurencija sa kojom smo se borili da ih dovedemo. Nismo se tukli sa Bayernom, Realom i Cityem, tukli smo se sa Brightonom. Njih trojica imaju 0 poziva za reprezentaciju. Nije ovo ekipa na toliko visokom nivou da je sada treba održavati. Treba je pojačavati. Još uvijek je glavni špic Jackson, na golu neko ko je donja polovina La Lige ili PL, štoperi balvan do balvana i na krilu Sterling kojeg se želimo riješiti. Potrošile su se opet velike pare i ništa se nije riješilo. Možda se nešto desi do kraja mjeseca, ali bi puno bolje bilo da su ta prava pojačanja prošla dio priprema i spremno dočekuju prvo kolo. Da ne pričam dalje o transfer politici, igrački kadar je takav kakav je. Kao što je poznato, odbrana i golman su najveći problem. Pored toga što su i individualno i kolektivno problematični, oni su počeli previše olako poklanjati golove protivniku. City je tip protivnika koji takva poigravanja kažnjava. To smo vidjeli i u pripremnoj utakmici. Ako bi opet nšto krenulo po zlu u prvim minutama, mogla bi se desiti velika katastrofa. Očekujem da ne izgubimo previše i teško da se mogu dodatno razočarati kako god se završi. Zato bih se mogao jako razveseliti ako izvučemo neki dobar rezultat. U ovoj fazi sezone sa novim trenerom je igra još bitnija od rezultata. Takmičarske utakmice su ono pravo i tek sad će se početi pokazivati trenerove ideje. Kod Citya sve po starom. Samo Savio došao i Alvarez otišao. Prognoza: 0:2 za City, posjed 55% za njih, šutevi tu negdje Emcomne, hamco, reLo and 1 other 4 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted August 14 Report Share Posted August 14 @Adi daj prvih 11 za koje mislis da ce startati. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted August 14 Report Share Posted August 14 Prilicno sam siguran da ce startati Sanchez, Gusto, Kolvil, Ćuću, Dewsbury, Enzo, Nkunku i Madueke. Za preostalu trojicu imam ove dvojbe: Caicedo/Lavia, Fofana/Badiashile i Guiu/Palmer Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted August 14 Pokretač teme Report Share Posted August 14 Samo da kukiu ne prisjedne Kuku kukureja Se koma una paeja Kad ga erling izvali reLo and Bari 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 15 Report Share Posted August 15 Na golu Sanchez 100%, bekovi Gusto i Cucurella 100%, lijevo Colwill 90% i jedan dešnjak u paru sa njim zbog geometrije. Mislim da prednost ide za Tosina jer bolje dodaje. Ja bih u sredini išao sa Enzom i Caicedom, ispred bih stavio trojku Palmer, Nkunku i Sterling i u špic Guiu. Mislim da će Maresca staviti Laviju umjesto jednog od ove četvorke naprijed da se pojača sredina. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted August 15 Pokretač teme Report Share Posted August 15 Sterling inace odigra dobro protiv citia i ja bi ga volio vidjet radije nego li ukrajinskog azilanta Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 15 Report Share Posted August 15 Ipak Fofana i Colwill. https://www.reddit.com/r/chelseafc/s/A0HE2sSbGh Wisey 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted August 15 Report Share Posted August 15 Nisam siguran da je Fofana spreman za jedan ovakav mec nakon duge povrede. Ne vidim logiku i ako se to desi smatram da ce se Maresca dobro zajebati. Tosin je mnogo stabilniji igrac trenutno. Al hajd da vidimo. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ker Posted August 15 Popular Post Report Share Posted August 15 Navijam protiv nas da Maresca dobije otkaz Wisey, Adi, reLo and 1 other 4 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted August 15 Pokretač teme Report Share Posted August 15 Fofana ni prije povrede nije bio spreman. Nadat se da ce tosin licit na stopera a od ostalih je hajmo rec disasi proslu sezonu najbolje odradio. Badiashile i colwill flopovi, disasi mskar prijeti kad su prekidi a i on je nestabilan nazad Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 15 Report Share Posted August 15 Nije šutnuo loptu 3 godine kako treba i ide čuvati Haalanda. Haaland drhti stiže Fofana, Haaland drhti.. ker and reLo 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted August 17 Report Share Posted August 17 Izgleda da ce Rodri propustiti utakmicu. Nisu oni ista ekipa sa njim i bez njega. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 17 Report Share Posted August 17 To je naša šansa. Da izgubimo samo 2-0. Wisey 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 17 Report Share Posted August 17 Mora se odigrati hrabro i to iskoristiti. Ne samo da je najbolji zadnji vezni trenutno nego nemaju nikakvu zamjenu. Ide ili još jedan štoper u vezni red ili će Kovačić to da igra. Treba ih pritisnuti bez straha i pametno trčati kontre u kojima će biti više prostora. reLo and Whisper 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted August 17 Report Share Posted August 17 Uglavnom su svi favoriti dobili tako da u najmanji ruku ne smijemo izgubit. reLo and Spaha 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdvinTB Posted August 17 Report Share Posted August 17 City nije najdraži protivnik u prvom kolu ni jednoj stabilnoj rutinskoj ekipi, a pogotovo nama koji opet počinjemo može se reći iz nova sa novim menadžerom i još smo u turbulentnoj transfer fazi gdje neke igrače tjeramo iz ekipe, dok neki trebaju tek doći. Da u ovakvom stanju pariramo Cityu bilo bi stvarno čudo. Nadam se samo nekom normalnom porazu, bez da nas naguze sa nekih 5-6 golova. reLo and Wisey 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts