Jump to content

Recommended Posts

Posted
35 minutes ago, Kun Aguer0 said:

60 miliona za 60 utakmica što će odigrati u sledeće tri sezone...

Paklen igrač to svakako ali povrede ga uništavaju

Za te pare su mogli williamsa ili olisea dovest 

Posted

Pa stvarno više nisu normalni, sedmi talentovani ljevak na desnom krilu rođen poslije 2000. godine u ekipi. Nepotreban i iz razloga što je stalno povrijeđen.

Posted

Mora se reći solidan transfer, kad uporedis šta smo dosad doveli. 

Ja sam neko ko samo vjeruje u brojke a ne hype, a Neto je imo 10ak asistencija prošle sezone i 2-3 gola. I par godina iskustva u Premier Ligi 

Posted

Ni ja nisam nesto posebno odusevljen Netom. Dobra stvar je sto je igrao cesto i na LW. Vidjet cemo hajd, mozda bude pogodak.

Posted

Odlican igrac kada igra kontinuirano. Nadam se da je rijesio probleme sa zadnjom lozom. Znaci jos napadac pravi i zavrsena napadacka linija. Pokusat ce i prodati kojeg igraca, ali vidjet cemo hoce li moci.

Posted
1 hour ago, hamco said:

On je dobro pojacanje ako ucini da Sterling i Mudryk budu na klupi.

valjda se ne povrijedi na putu do Cobhama.

Posted

Veliko je pitanje zasto je doveden. Da li kao levi ving bek, ili desni sa levom nogom sto smo i igrali cesto u pripremama. 

Ili kao AMR sa Maduekeom da se menja dok ce Palmera u 90% slučaja gurati na AMC a. Da menja Sterlinga ili Mudrika sa levom nogom kao AML sumnjam. 

Dok ne znamo sta zeli Maresca, a nadam se da ima ideju, glupo je pricati. Mada me ne bi iznenadilo i da ne zna sta ce sa njim jer mu ga je neko doveo. 

Posted

Baš me zanima kako će uklopiti Nkunkua i Palmera jer je za obojicu šteta da igraju skroz uz aut liniju.

Posted

Prebacite ga u prvi tim. Dobio je i broj, nosit će 19. Uspjeli su pronaći jednocifren broj koji je slobodan. Zapravo i nije slobodan, skinuli su ga Broji sa leđa.

Kad je već tu da vidimo kako ga možemo iskoristiti. Velika mana mu je to što je često povrijeđen, znao je i čitavu sezonu da propusti. Ako će se uglavnom igrati bez pravih bekova i sa širokim krilima on se tu dobro uklapa. Dobar je u izolacijama, jedan je od igrača koji najviše pokušavaju driblati u ligi (4.4 pokušana driblinga po utakmici) i godinama je u samom vrhu u kategoriji ball progress. On i Traore su znali biti svijet za sebe. Može biti veliki upgrade u odnosu na Maduekea, jer su sličnog stila igre samo što je ovaj brži, eksplozivniji, kreativniji i bolji. Zamislite Mudryka koji zna još nešto osim brzo trčati. Na početku videa se nalazi demonstracija šta je u stanju da uradi.

https://www.youtube.com/watch?v=xoFFbXVdTdU

Posted

Dvocifren* 

Tražio sam riječ da objedinim brojeve manje od 100 i ostalo tako. Pravilno je reći "uspjeli su pronaći slobodan prirodan broj prve stotice"

image.png.81da35883587d2c61cc1d5242ed33c03.png

Posted
1 hour ago, Adi said:

Dvocifren* 

Tražio sam riječ da objedinim brojeve manje od 100 i ostalo tako. Pravilno je reći "uspjeli su pronaći slobodan prirodan broj prve stotice"

eto ko nam Jamesa guzi

vidjecete kad se obojica u isto vrijeme povrijede.

• diablo_bih changed the title to #19 Pedro Neto
Posted
On 8/15/2024 at 10:23 PM, Adi said:

Dvocifren* 

Omg. Ljudi se sprdaju s nama.