Kun Aguer0 Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 60 miliona za 60 utakmica što će odigrati u sledeće tri sezone... Paklen igrač to svakako ali povrede ga uništavaju Citiraj
Zemo Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 Daj boze tako je bilo i za Nica Wiliamsa Citiraj
soxx Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 35 minutes ago, Kun Aguer0 said: 60 miliona za 60 utakmica što će odigrati u sledeće tri sezone... Paklen igrač to svakako ali povrede ga uništavaju Za te pare su mogli williamsa ili olisea dovest Citiraj
Adi Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 Pa stvarno više nisu normalni, sedmi talentovani ljevak na desnom krilu rođen poslije 2000. godine u ekipi. Nepotreban i iz razloga što je stalno povrijeđen. reLo and Wisey 2 Citiraj
EdvinTB Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 Mora se reći solidan transfer, kad uporedis šta smo dosad doveli. Ja sam neko ko samo vjeruje u brojke a ne hype, a Neto je imo 10ak asistencija prošle sezone i 2-3 gola. I par godina iskustva u Premier Ligi Citiraj
hamco Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 Ni ja nisam nesto posebno odusevljen Netom. Dobra stvar je sto je igrao cesto i na LW. Vidjet cemo hajd, mozda bude pogodak. Citiraj
Popular Post Wisey Posted August 9, 2024 Popular Post Report Posted August 9, 2024 Mozda je taktika pokupovati sve ljevake u ofanzivi iz svih klubova Premiershipa i tako osakatiti protivnike. hamco, EdvinTB, reLo and 2 others 5 Citiraj
EdvinTB Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 S Wolvesima smo se skoro čitavu sezonu borili oko 9.mjesta, bilo je logično da krenemo da ih oslabimo. cobinho 1 Citiraj
diablo_bih Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 Odlican igrac kada igra kontinuirano. Nadam se da je rijesio probleme sa zadnjom lozom. Znaci jos napadac pravi i zavrsena napadacka linija. Pokusat ce i prodati kojeg igraca, ali vidjet cemo hoce li moci. Citiraj
Walter Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 Za Mudrika je Messi. Dobro nam došao. EdvinTB 1 Citiraj
hamco Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 On je dobro pojacanje ako ucini da Sterling i Mudryk budu na klupi. reLo 1 Citiraj
Spaha Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 1 hour ago, hamco said: On je dobro pojacanje ako ucini da Sterling i Mudryk budu na klupi. valjda se ne povrijedi na putu do Cobhama. Citiraj
cobinho Posted August 9, 2024 Report Posted August 9, 2024 Veliko je pitanje zasto je doveden. Da li kao levi ving bek, ili desni sa levom nogom sto smo i igrali cesto u pripremama. Ili kao AMR sa Maduekeom da se menja dok ce Palmera u 90% slučaja gurati na AMC a. Da menja Sterlinga ili Mudrika sa levom nogom kao AML sumnjam. Dok ne znamo sta zeli Maresca, a nadam se da ima ideju, glupo je pricati. Mada me ne bi iznenadilo i da ne zna sta ce sa njim jer mu ga je neko doveo. Citiraj
Igi Posted August 10, 2024 Report Posted August 10, 2024 17 hours ago, cobinho said: Veliko je pitanje zasto je doveden. Da pravi drustvo Fofani, Chilwellu, Jamesu u bolnici cobinho, Wisey and reLo 1 2 Citiraj
diablo_bih Posted August 10, 2024 Report Posted August 10, 2024 Pa zna dobro igrati i na lijevom krilu. Ja bih Nkunku-Palmer-Neto Citiraj
Adi Posted August 10, 2024 Report Posted August 10, 2024 Baš me zanima kako će uklopiti Nkunkua i Palmera jer je za obojicu šteta da igraju skroz uz aut liniju. Citiraj
Adi Posted August 15, 2024 Report Posted August 15, 2024 Prebacite ga u prvi tim. Dobio je i broj, nosit će 19. Uspjeli su pronaći jednocifren broj koji je slobodan. Zapravo i nije slobodan, skinuli su ga Broji sa leđa. Kad je već tu da vidimo kako ga možemo iskoristiti. Velika mana mu je to što je često povrijeđen, znao je i čitavu sezonu da propusti. Ako će se uglavnom igrati bez pravih bekova i sa širokim krilima on se tu dobro uklapa. Dobar je u izolacijama, jedan je od igrača koji najviše pokušavaju driblati u ligi (4.4 pokušana driblinga po utakmici) i godinama je u samom vrhu u kategoriji ball progress. On i Traore su znali biti svijet za sebe. Može biti veliki upgrade u odnosu na Maduekea, jer su sličnog stila igre samo što je ovaj brži, eksplozivniji, kreativniji i bolji. Zamislite Mudryka koji zna još nešto osim brzo trčati. Na početku videa se nalazi demonstracija šta je u stanju da uradi. https://www.youtube.com/watch?v=xoFFbXVdTdU Wisey 1 Citiraj
soxx Posted August 15, 2024 Report Posted August 15, 2024 Zar je 19 jednocifren broj Adi and reLo 2 Citiraj
Adi Posted August 15, 2024 Report Posted August 15, 2024 Dvocifren* Tražio sam riječ da objedinim brojeve manje od 100 i ostalo tako. Pravilno je reći "uspjeli su pronaći slobodan prirodan broj prve stotice" Citiraj
Spaha Posted August 15, 2024 Report Posted August 15, 2024 1 hour ago, Adi said: Dvocifren* Tražio sam riječ da objedinim brojeve manje od 100 i ostalo tako. Pravilno je reći "uspjeli su pronaći slobodan prirodan broj prve stotice" eto ko nam Jamesa guzi vidjecete kad se obojica u isto vrijeme povrijede. ker and reLo 2 Citiraj
Bari Posted August 21, 2024 Report Posted August 21, 2024 Nosit ce 7micu od Sterlinga. reLo and Plavac98 1 1 Citiraj
Walter Posted August 21, 2024 Report Posted August 21, 2024 On 8/15/2024 at 10:23 PM, Adi said: Dvocifren* Tražio sam riječ da objedinim brojeve manje od 100 i ostalo tako. Pravilno je reći "uspjeli su pronaći slobodan prirodan broj prve stotice" Omg. Ljudi se sprdaju s nama. Citiraj
Popular Post hamco Posted August 25, 2024 Popular Post Report Posted August 25, 2024 Pogledajte sprint kod gola, 70m je covjek u sprintu pretrco i na kraju ovakav pas ostavio. I to kod rezultata 5:2 Bari, Spaha, reLo and 1 other 4 Citiraj
Recommended Posts