Pjer-Emerik (dubro) Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 [quote name='Caeruleus' timestamp='1360076957' post='106045'] Sablasno izgleda kada je zatvoren krov na stadionu: [img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/150977_340655599376335_844128041_n.jpg[/img] [/quote] Vrhunski, daje dodatnu atmosferu Citiraj
BluesForever Posted February 6, 2013 Report Posted February 6, 2013 Zasto nasi navijaci i Abrammovic se nisu mogli dogovoriti oko novog stadiona Battersea.?Stvarno su nasi navijaci glupi oni nas vracaju u kameno doba umjesto da gradimo novi stadion još poput ovoga u Termoelektrani,i ja bih volio da se moze prosiriti SB i da ostanemo zauvjek tu,ali mora se ici naprijed u korak sa ostalim velikim klubovima,pa Newcastle ima duplo veci kapacitet stadiona od SB. Citiraj
Caeruleus Posted April 28, 2013 Report Posted April 28, 2013 Arena Corinthians u Sao Paulu. 65.000 sjedećih mjesta, stadion se još uvijek gradi i ugostit će SP iduće godine: Citiraj
Caeruleus Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Marseille nadograÄ‘uje svoj Velodrome i radu mu i krovnu konstrukciju: Ovako će izgledati kad se zavrÅ¡i, imat će LED osvjetljenje umjesto reflektora: I s vana: Zna li tko koliki je kapacitet ovog stadiona i jel vam se ovo lijepo Äini? Citiraj
Wisey Posted July 9, 2013 Report Posted July 9, 2013 Definitivno je LED tehnologija budućnosti. Sad koliko dobro će to potencijalno izgledati na stadionu ne znam, ali meni izgleda presexy. Citiraj
Elao Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 Marseille je fantastican grad, fantastican klub, imaju fantasticne dresove i moraju imati fantastican stadion :) Citiraj
Caeruleus Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 Marseille je fantastican grad, fantastican klub, imaju fantasticne dresove i moraju imati fantastican stadion :) Od svega nabrojanog mora se napomenuti i joÅ¡ neÅ¡to. Imaju najbolje navijaÄi, najvjernije i uvijek im je stadion popunjen do posljednjeg mjesta. Å teta Å¡to će sada zaostajati za Monacom i PSG-om, ali jbg kad nemaju financijsku moć kao ti klubovi. Zato će imati sigurno najljepÅ¡i stadion u Francuskoj. Citiraj
Das ist Walter Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 http://www.mojusk.ba/vijesti.php?id=15878 Tako to rade Turci. Mislio sam da ce na drugom mjestu praviti stadion ali ipak su navijaci ostali pri svom stavu da i dalje igraju na jednom od najelitnijih mjesta u Istanbulu... Citiraj
Guest ivanovic22 Posted August 21, 2013 Report Posted August 21, 2013 E da nam je jedan ovakav stadion :D Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted August 22, 2013 Report Posted August 22, 2013 Kakav je ovo link moj Adise hahahahahahaahaahhaa Citiraj
only blue Posted October 15, 2013 Report Posted October 15, 2013 http://www.24sata.hr/nogomet/hampden-ima-i-muzej-ponos-skota-a-ime-dobio-po-englezu-336650 Hampden Park. Citiraj
Caeruleus Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Na zanimljiv je naÄin tekla gradnja novog San Mamesa, stadiona Athletic Bilbaa. Naime stari San Mames je bio upotrebljiv sve do kraja sezone 2012-13 tj. do ljeta ove godine. A onda je sruÅ¡en. Paralelno s tim već neko vrijeme teÄe izgradnja novog San Mamesa. Ovako je sve to izgledalo u ožujku-martu ove godine... S lijeve strane vidite kako niÄe novi San Mames, a desno je stari San Mames. Stari San Mames je nakon zavrÅ¡etka sezone sruÅ¡en, a ovako to sada izgleda. Tako Bilbao ni u jednom trenutku nije ostao bez stadiona. Igraju na pola novog, dok se druga polovica i dalje gradi. Citiraj
Caeruleus Posted November 23, 2013 Report Posted November 23, 2013 Old Trafford postaje najakustiÄniji stadion na svijetu?Postoji odreÄ‘eni plan prema kojem bi se na krovu stadionu napravila fan zona u koju bi bilo puÅ¡teno do 20 hiljada navijaÄa bez ulaznica za utakmicu, a pored ove ideje planirano je i instaliranje „zvuÄnog oblaka“, odnosno materijala na krovu stadiona koji bi reflektovao zvuÄne talase natrag na stadion, i tako direktno povećao buku. Ukoliko bi se ovi planovi realizovali stadion Crvenih Ä‘avola bio bi jedan od najegzotiÄnijih i najinteresantnijih na cijelom svijetu, a logiÄno jedan o od najakustiÄnijih. Iako cijena realizacije ove ideje nije poznata iz kluba sa Old Trafforda su kazali kako nije preskupo. -nogomet.geek.hr- Citiraj
Caeruleus Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Renovirani Santiago Bernabeu, bit će gotov za 2 godine i 9 mjeseci. Vrijednost radova 395 mil eura. Citiraj
Kun Aguer0 Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Krv ti jebem Å¡ta je ovo :O Citiraj
Caeruleus Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Meni izgleda fenomenalno. S ove prednje strane gdje vidite Zidanea, taj dio stadiona će biti napravljen od OLED materijala, znaÄi da će cijeli zid stadiona moći procirati sliku i ponaÅ¡at će se kao jedan veliki dispay. OLED tehnologija je zadnji krik tehnologije na kojem zadnjih nekoliko godina rade Samsung i LG, a i ovi novi zakrivljeni displayji su OLED, baÅ¡ kao i display na Samsungovim i LG-jevim vrhunskim ureÄ‘ajima Samsung Galaxy S4 i LG G2. Stadion će biti rekonstruiran da se nakon radova može komotno reći najbolji stadion na svijetu, Äak ispred Wembleyja, Allianz Arene, Emiratesa, Donbass Arene i stadiona Dallas Cowboysa. Ne sumnjam da bi i nama Roman ovakvo Å¡to napravio da ima prostora gdje je trenutni SB. Citiraj
Das ist Walter Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Ekstra izgleda.Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citiraj
Zxenox Posted February 2, 2014 Report Posted February 2, 2014 Da su stavili te pare na kvotu 2..... Citiraj
SilvioFCB Posted February 14, 2014 Report Posted February 14, 2014 Najveći stadion u Europi koji će uskoro povećati kapacitet za 3 tisuće. A u sljedeće 3 godine dobiti i krovnu konstrukciju. Ovaj budući Bernabeu od Reala je smeće kapitalistiÄko od stadiona. Nema tu navijaÄkog duha kao u nas. Citiraj
chelseathebest Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 Ovaj budući Bernabeu od Reala je smeće kapitalistiÄko od stadiona. Nema tu navijaÄkog duha kao u nas. MožeÅ¡ li mi objasniti kakav je to navijaÄki duh kod 90000 kazaliÅ¡nih gledatelja, većinom turista? Citiraj
soxx Posted February 15, 2014 Report Posted February 15, 2014 MožeÅ¡ li mi objasniti kakav je to navijaÄki duh kod 90000 kazaliÅ¡nih gledatelja, većinom turista? Bude Gandalf na tribinama bodri katalonce! Donese duh plavaca Citiraj
Recommended Posts