MASKO Posted July 4 Report Posted July 4 Moja prva otvorena tema posle 10-11 godina na forumu, moj prvi pređen most. Moja prva tema, moja nevinost,... Marc Guiu Paz, 18 godina (2006), stigao iz Barce za neku siću. Špic, 187cm visok, na 7 utakmica prošle sezone 2 gola. Biće GOAT, još ako uzme 9 to je to. https://www.chelseafc.com/en/video/marc-guiu-is-a-blue reLo, Wisey and chiba 3 Citiraj
Spaha Posted July 5 Report Posted July 5 diablo oduzmi mu nevinost i izbrisi temu xexexexe chiba 1 Citiraj
ker Posted July 5 Report Posted July 5 Da nisu htjeli vratiti Marca Guehija iz Pallacea pa imena pobrkali chiba and reLo 2 Citiraj
Popular Post Adi Posted July 5 Popular Post Report Posted July 5 2 hours ago, ker said: Da nisu htjeli vratiti Marca Guehija iz Pallacea pa imena pobrkali Razgovarali Maresca i Boehly. Todd je ulazio u tunel i stalno mu je prekidalo. Maresca je rekao da želi igrača Marc Gu..i.. Boehly ga nije razumio, ukucao u pretragu Marc Gu, iskočila mu obojica i doveo mlađeg. Pojavio se u Barci na početku sezone kao i mnogi drugi. Njega iz nekog razloga nisu toliko forsirali. Može biti da je to što mu je konkurencija bio Lewandowski. Čak im je na polusezoni došao i onaj Brazilac Roque, koji je također malo igrao pa sad želi da ide. Možda zato nije potpisao novi ugovor i ugradio klauzulu od pola milijarde. Došao je skoro besplatno, ne mora odmah da igra, može biti dobar, a i ako ne bude može se ostvariti neki profit. Sad se gomilaju i mladi napadači u nadi da će jedan uspjeti. reLo, ker, hamco and 1 other 4 Citiraj
Adi Posted July 28 Report Posted July 28 Pokazuje nešto, ne bi bilo loše ostaviti ga kao trećeg napadača. Malo kup, malo Konferencijska, malo mladi tim. Tek mu je 18 godina. Citiraj
reLo Posted August 23 Report Posted August 23 Dobra konkurencija Jacksonu. https://www.reddit.com/r/chelseafc/s/gKgK0ARe7D Citiraj
reLo Posted October 24 Report Posted October 24 Ovaj je zalutao u profesionalni fudbal. Savršenu priliku da se dokaže iskoristio je tako što je svaku priliku za gol sjebao. Wisey 1 Citiraj
diablo_bih Posted October 24 Report Posted October 24 Mheuka truhne na klupi dok ovaj kurton igra. Citiraj
Whisper Posted October 26 Report Posted October 26 Obavezno mu naci pozajmicu u januaru, i to negde gde bi mogao da dodje do minitaze. Fali mu samopouzdanja, a to se ne stice sedenjem na klupi. Neka igra negde pa kako bilo.. reLo 1 Citiraj
ker Posted October 26 Report Posted October 26 Fali mu samopouzdanje, ali i kvaliteta, a to drugo je bitnije. Mislim, zar je ko očekivao mnogo više od ovoga? Neko je gađao Palmer vol. 2, ali šansa da se to desi je 1%. reLo 1 Citiraj
Adi Posted October 26 Report Posted October 26 On 10/24/2024 at 11:36 PM, diablo_bih said: Mheuka truhne na klupi dok ovaj kurton igra. Svijet bi izgledao mnogo drugačije kad bi ta Muha odigrala tih 20 minuta mjesečno. Citiraj
Emcomne Posted November 7 Report Posted November 7 Mislim da je zaslužio 90 minuta, nejasno mi je zasto ga je izvadio nakon 45 Citiraj
BT14 Posted November 7 Report Posted November 7 19 minutes ago, Emcomne said: Mislim da je zaslužio 90 minuta, nejasno mi je zasto ga je izvadio nakon 45 Kako pišu na twitteru izgleda da se zakačio sa trenerom na poluvremenu, mareska im htio objasniti taktiku za drugo poluvrijeme i ovaj mu kaze de ne seri debilu ćelavi. reLo and Emcomne 2 Citiraj
Recommended Posts