Caeruleus Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Geburtsdatum: 09.08.1988 Geburtsort: Ribeirão Pires Alter: 23 Größe: 1,74 Nationalität: Brasilien Position: Mittelfeld - Linksaußen Spominje se u zadnje vrijeme, za cijenu koja je prenapuhana, a to je 23 milijuna eura. Mislim da je odliÄan igraÄ i uvoj jadnoj situaciji u kojoj se nalazimo mislim da bi nas i on pojaÄao. VaÅ¡e miÅ¡lenje? Da li bi bio dobro pojaÄanje koje bi se uklopilo ili je ipak previÅ¡e imati tri Brazilca u jednoj ekipi lige kao Å¡to je Premiership (DL4 - RAMIRES - WILLIAN) ??? Citiraj
Wisey Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Dodaj tu i Piazona. Nisam upoznat s njegovim kvalitetama, a veliko je i pitanje aklimatizacije. Brazilac je to kao prvo, a kao drugo ukrajinska liga je fušeraj. Hazard, kažem ja. Citiraj
how yes no Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Definitvno Hazard kao prvi izbor, ali ako ne može, zašto ne i Willian? Dobre partije je pružao u LP, ne samo u Ukrajini. Citiraj
Caeruleus Posted January 22, 2012 Pokretač teme Report Posted January 22, 2012 [b][color=#ff0000]Do sada sam ja previše bio tolerantan što se tiÄe skretanja sa zadate teme koje dovode do dizanja tenzija i rasprava meÄ‘u kolegama s foruma. Tako ću vas fino zamoliti da se vratimo temi, a to je brazilski igraÄ Šahtara iz Donjecka i njegov mogući prelazak u Chelsea. [/color][/b] [b][color=#ff0000]Kako vam se sviÄ‘a igraÄ, od kojeg potencijalnog pojaÄanja je bolji, od kojeg lošiji, da li bi bio dobar izbor za Chelsea, šta mislite o cijeni od 23 mil eura, a zapravo vrijedi 15 mil eura, bla bla bla - možete pisati o milijun stvari samo nemojte voditi svaÄ‘e. Za tim nema potrebe![/color][/b] Citiraj
Elao Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Dobar igrac, samo to mogu reci, mada ako se vec trazi igrac iz Shakhtara meni je bolji izbor Douglas Costa Citiraj
Vinko Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 evo par razloga zašto ja mislim da nebi tebao doć 1. imamo krila i treba ih se rješavat a ne dovodit (Kalou, Malouda) 2. brazilac je , omalen i mekan što u PL ne prolazi 3. Ukrajinska liga je loš omjer on da zabija 2-3 gola po utakmici tamo pitanje je dal bi tu zabio tolko u 10 utakmica 4. previše para, za njega neebi dao više od 10 mil ma možda ni tolko al eto da je situacija da nam hitno treba krilo eto vrh 13 milki. Citiraj
Kalouda Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Ja mislim ako već ne može Eden Hazard, onda bi Willian bio dobar izbor. On na lijevom krilu, Mata u sredini, Danny desno, Tores ispred. Citiraj
jakovf Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 [quote name='Vinko' timestamp='1327233411' post='19509'] evo par razloga zašto ja mislim da nebi tebao doć 1. imamo krila i treba ih se rješavat a ne dovodit (Kalou, Malouda) [b]2. brazilac je , omalen i mekan što u PL ne prolazi[/b] 3. Ukrajinska liga je loš omjer on da zabija 2-3 gola po utakmici tamo pitanje je dal bi tu zabio tolko u 10 utakmica 4. previše para, za njega neebi dao više od 10 mil ma možda ni tolko al eto da je situacija da nam hitno treba krilo eto vrh 13 milki. [/quote] S ovim se ne slažem jer su Mata,SIlva,Modrić,Aguero isto tako omaleni, a najbolji igraÄi Premierlige su. Citiraj
lukaku18 Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 http://www1.skysports.com/football/news/12691/7448359/AVB-plays-down-Willian-talk Citiraj
Bari Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 U ovoj situaciji bi dobrodosao . Ali s druge strane mislim da je malo iznad prosjeka , sto nama netreba . Nama trebaju vruhunski igraci da bi smo izasli iz ove krize ! Cijena 23mil jeste velika alo ne i prevelika ! Ako prodamo Maloudu ili Kalou svakako bi trebali dovesti pa ako nikog onda zasto ne i Williana , ali opet kazem trebamo vrhunske igrace ! Citiraj
how yes no Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 [quote name='Vinko' timestamp='1327233411' post='19509'] evo par razloga zašto ja mislim da nebi tebao doć 1. imamo krila i treba ih se rješavat a ne dovodit (Kalou, Malouda) 2. brazilac je , omalen i mekan što u PL ne prolazi 3. Ukrajinska liga je loš omjer on da zabija 2-3 gola po utakmici tamo pitanje je dal bi tu zabio tolko u 10 utakmica 4. previše para, za njega neebi dao više od 10 mil ma možda ni tolko al eto da je situacija da nam hitno treba krilo eto vrh 13 milki. [/quote] Kakva to krila imamo?? Ako i jednu poziciju trebamo pojaÄati, to je krilna. Willian bi bio dobra opcija, jest da je u ukrajinskoj ligi, ali svake sezone u LP odigra odliÄno i bude nosioc Šahtara. Ove pare što se spominju, jesu velike i puno je, ali opet ne dajem ja te pare pa mi je svejedno. A bilo bi odliÄno takvog igraÄa gledati, koji zna protivnika napraviti budalom, zna proigrati saigraÄa i ponekad zabiti. Citiraj
Guest Twelfth Man Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Dzaba se pokrenula ova diskusija, kad od svega toga 'ladno nista nece biti... [url="http://www.espn.co.uk/football/sport/story/132452.html?CMP=OTC-RSS"]http://www.espn.co.uk/football/sport/story/132452.html?CMP=OTC-RSS[/url] I tako... Zavrsicemo ovaj prelazni sa dovedenim Cahillom, igracem koji moze razigravati i trgnuti vezni. Joj matero... Citiraj
pidy Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Skup, precjenjen, nepotreban. Imamo svojih igraca na toj poziciji. Citiraj
Vinko Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 [quote name='jakovf' timestamp='1327252050' post='19579'] S ovim se ne slažem jer su Mata,SIlva,Modrić,Aguero isto tako omaleni, a najbolji igraÄi Premierlige su. [/quote] evo ti si nabrojao par igraća al svaki od njih igra za ralićitu ekipu a Chelsiju ovo nebi bio prvi igraÄ a sa takvim igraÄima teško je u PL al dapaÄe takvi igraÄi su meni sasvim ok al mislim da Engleska nije liga kojom Äeš harat sa više takvih u postavi.[quote name='how yes no' timestamp='1327263704' post='19650'] Kakva to krila imamo?? Ako i jednu poziciju trebamo pojaÄati, to je krilna. Willian bi bio dobra opcija, jest da je u ukrajinskoj ligi, ali svake sezone u LP odigra odliÄno i bude nosioc Šahtara. Ove pare što se spominju, jesu velike i puno je, ali opet ne dajem ja te pare pa mi je svejedno. A bilo bi odliÄno takvog igraÄa gledati, koji zna protivnika napraviti budalom, zna proigrati saigraÄa i ponekad zabiti. [/quote] ja nigdje nisam rekao da mi imamo dobra krila samo sam rekao da ih brojÄano imamo nisam nit ulzaio to dal se trebamo pojaÄat na toj poziciji , naša krila jesu truba (Kalou Malouda) al dok se njih ne rješimo netreba priÄat o novima prevelik je to trošaka i onaj FFP ako se uzme u obzir... Makar ja više zagovaram igraÄe iz akademije i prije svega bi njih al pošto se to pored AbramoviÄa i AVB-a Äini kao ameriÄki san onda kad se baš mora kupovat nek to budu Hulk ili Hazard al ne prije nego se rješimo kloceva. Citiraj
how yes no Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 Ta krila odlaze (kalouda), vjerovatno na ljeto. I ja sam za, da se jedno dovede (Hazard ili neko drugi kvalitetan) i da jedno bude naÅ¡e (Kakuta, Lalković). To bi bilo najbolje, a da li ćemo doživiti to ne znam. I joÅ¡ neÅ¡to, nema veze Å¡to imamo Maloudu i Kaloua trenutno, jer niÅ¡ta ne donose, samo odmažu. Tako da može se izdržat do ljeta, da ih tek onako trpimo. A Å¡to se tiÄe FFP-a, od toga nema niÅ¡ta. Ukinuto, prije nego Å¡to je i zaÄelo. Citiraj
CheDerer Posted January 22, 2012 Report Posted January 22, 2012 [quote name='Vinko' timestamp='1327274137' post='19722'] evo ti si nabrojao par igraća al svaki od njih igra za ralićitu ekipu a Chelsiju ovo nebi bio prvi igraÄ a sa takvim igraÄima teÅ¡ko je u PL al dapaÄe takvi igraÄi su meni sasvim ok al mislim da Engleska nije liga kojom ÄeÅ¡ harat sa viÅ¡e takvih u postavi. ja nigdje nisam rekao da mi imamo dobra krila samo sam rekao da ih brojÄano imamo nisam nit ulzaio to dal se trebamo pojaÄat na toj poziciji , naÅ¡a krila jesu truba (Kalou Malouda) al dok se njih ne rjeÅ¡imo netreba priÄat o novima prevelik je to troÅ¡aka i onaj FFP ako se uzme u obzir... Makar ja viÅ¡e zagovaram igraÄe iz akademije i prije svega bi njih al poÅ¡to se to pored AbramoviÄa i AVB-a Äini kao ameriÄki san onda kad se baÅ¡ mora kupovat nek to budu Hulk ili Hazard al ne prije nego se rjeÅ¡imo kloceva.[/quote] Lako cemo se mi rjesit tih kloceva kako ti kazes. Otice kao slobodni igraci negdje na ljeto ili ako su nezadovoljni nek idu sad. Vrijeme je da se prica o novim igracima svakako, klubu su potrebne promjene. Stvara se nova ekipa u kojoj za spomenutu dvoicu nema mjesta tako da se ne treba sekirati za njih. Citiraj
Caeruleus Posted January 23, 2012 Pokretač teme Report Posted January 23, 2012 [i]Willian: Želim zaigrati za Chelsea. Uz Barcelonu, Real Madrid i Manchester United to je najveći klub na svijetu...[/i] I sad ne dovesti ga? Pa bi samo zbog ove izjave. Kad može tetovirani može i ovaj Citiraj
Vinko Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 pa tu se slažemo njih se svakako treba rješit al ja sm više za ono opciju da se zaradi na njima pa da se još nešto doda za igraÄa a ne samo ipljunut Äistu lovu opet je klub velikom minusu a ako zaÄudo i zaživi onaj FFP onda smo jebali ježa, ili recimo bilo bi super kad bi dali nešto keša i jednog il obojcu za Hazarda tako se rješimo i njih i za male pare dovedemo odliÄnog igraÄa 2 muhe jednim udarcem , al treba imat mozga za to i znat pregovarat... (isto vrijedi i za Hulka) Citiraj
Bari Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 S obzirom kakva nam je uprava i kakvi ljudi pregovaraju tesko da cemo ikoga vise dovesti . Hazard bi bio sjajno pojacanja , takav igrac nam je potreban , ali ako nemozemo njjjega dovesti Willian je potpuno dobro rjesenje Citiraj
Rikky Luiz Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 [b] [size=3]@skysports_bryan: Just spoken to Shakhtar Donetsk chief. Rejected £16.6m (€20m) bid from Chelsea for Willian. [/size][size=3] [/size][size=3] [/size] [/b] Citiraj
Bari Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Hahahahahahahahahahah ! Misle da ce dobiti NAJMANJE 29 Miliona funti ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH. Sto me nasmijase moj Boze ! Pa nije Hazard da daju 29 miliona funti ! Citiraj
diablo_bih Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 Nista od njega, ima li kakvih drugih igraca da zelimo? Citiraj
Guest Twelfth Man Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 [quote name='diablo_bih' timestamp='1327330572' post='19896']Nista od njega, ima li kakvih drugih igraca da zelimo? [/quote] Ima, zove se Kita. Citiraj
chelseathebest Posted January 23, 2012 Report Posted January 23, 2012 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1327333501' post='19905'] Ima, zove se Kita. [/quote] taj igraÄ je svaku pi**u razvalio, takav nam treba! Citiraj
Guest Twelfth Man Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 Kada je ovaj lik u pitanju, nasa uprava ostaje pri svome - Willian vrijedi 16m funti! Bice ganjanja sa ovim njihovm predsjednikom... A da imaju pameti, prodali bi Williana sada jer je ovo realna cijena za njega a i pitanje je da li ce dobiti ponudu u skorije vrijeme za njega, i u kakvoj ce formi biti pomenuti igrac naredne sezone. Bolje da uzmu ove pare za njega kada se vec nudimo... A Shakhtar je dosta pao sa formom. Ali njihov predsjednik je dosta tvrdoglav, tako da se nece desiti nista od ovog transfera... Nazalost! Citiraj
Recommended Posts