Jump to content

52 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

7.jpg

Geburtsdatum: 09.08.1988

Geburtsort: Ribeirão Pires

Größe: 1,74

Nationalität: Brasilien

Position: Mittelfeld - Linksaußen

Spominje se u zadnje vrijeme, za cijenu koja je prenapuhana, a to je 23 milijuna eura. Mislim da je odličan igrač i uvoj jadnoj situaciji u kojoj se nalazimo mislim da bi nas i on pojačao. Vaše mišlenje? Da li bi bio dobro pojačanje koje bi se uklopilo ili je ipak previše imati tri Brazilca u jednoj ekipi lige kao što je Premiership (DL4 - RAMIRES - WILLIAN) ???

Posted
Dodaj tu i Piazona.

Nisam upoznat s njegovim kvalitetama, a veliko je i pitanje aklimatizacije. Brazilac je to kao prvo, a kao drugo ukrajinska liga je fušeraj. Hazard, kažem ja. :D
Posted
[b][color=#ff0000]Do sada sam ja previše bio tolerantan što se tiče skretanja sa zadate teme koje dovode do dizanja tenzija i rasprava meÄ‘u kolegama s foruma. Tako ću vas fino zamoliti da se vratimo temi, a to je brazilski igrač Šahtara iz Donjecka i njegov mogući prelazak u Chelsea. [/color][/b]

[b][color=#ff0000]Kako vam se sviÄ‘a igrač, od kojeg potencijalnog pojačanja je bolji, od kojeg lošiji, da li bi bio dobar izbor za Chelsea, šta mislite o cijeni od 23 mil eura, a zapravo vrijedi 15 mil eura, bla bla bla - možete pisati o milijun stvari samo nemojte voditi svaÄ‘e. Za tim nema potrebe![/color][/b]
Posted
evo par razloga zašto ja mislim da nebi tebao doć
1. imamo krila i treba ih se rješavat a ne dovodit (Kalou, Malouda)
2. brazilac je , omalen i mekan što u PL ne prolazi
3. Ukrajinska liga je loš omjer on da zabija 2-3 gola po utakmici tamo pitanje je dal bi tu zabio tolko u 10 utakmica
4. previše para, za njega neebi dao više od 10 mil ma možda ni tolko al eto da je situacija da nam hitno treba krilo eto vrh 13 milki.
Posted
[quote name='Vinko' timestamp='1327233411' post='19509']
[b]2. brazilac je , omalen i mekan što u PL ne prolazi[/b]
3. Ukrajinska liga je loš omjer on da zabija 2-3 gola po utakmici tamo pitanje je dal bi tu zabio tolko u 10 utakmica
4. previše para, za njega neebi dao više od 10 mil ma možda ni tolko al eto da je situacija da nam hitno treba krilo eto vrh 13 milki.
[/quote]

S ovim se ne slažem jer su Mata,SIlva,Modrić,Aguero isto tako omaleni, a najbolji igrači Premierlige su.
Posted
U ovoj situaciji bi dobrodosao . Ali s druge strane mislim da je malo iznad prosjeka , sto nama netreba . Nama trebaju vruhunski igraci da bi smo izasli iz ove krize !

Cijena 23mil jeste velika alo ne i prevelika ! Ako prodamo Maloudu ili Kalou svakako bi trebali dovesti pa ako nikog onda zasto ne i Williana , ali opet kazem trebamo vrhunske igrace !
Posted
[quote name='Vinko' timestamp='1327233411' post='19509']
2. brazilac je , omalen i mekan što u PL ne prolazi
[/quote]

Kakva to krila imamo?? Ako i jednu poziciju trebamo pojačati, to je krilna.

Willian bi bio dobra opcija, jest da je u ukrajinskoj ligi, ali svake sezone u LP odigra odlično i bude nosioc Šahtara. Ove pare što se spominju, jesu velike i puno je, ali opet ne dajem ja te pare pa mi je svejedno. A bilo bi odlično takvog igrača gledati, koji zna protivnika napraviti budalom, zna proigrati saigrača i ponekad zabiti.
Guest Twelfth Man
Posted
Dzaba se pokrenula ova diskusija, kad od svega toga 'ladno nista nece biti...

[url="http://www.espn.co.uk/football/sport/story/132452.html?CMP=OTC-RSS"]http://www.espn.co.uk/football/sport/story/132452.html?CMP=OTC-RSS[/url]

I tako... Zavrsicemo ovaj prelazni sa dovedenim Cahillom, igracem koji moze razigravati i trgnuti vezni. Joj matero...
Posted
[quote name='jakovf' timestamp='1327252050' post='19579']

S ovim se ne slažem jer su Mata,SIlva,Modrić,Aguero isto tako omaleni, a najbolji igrači Premierlige su.
[/quote]
evo ti si nabrojao par igraća al svaki od njih igra za ralićitu ekipu a Chelsiju ovo nebi bio prvi igrač a sa takvim igračima teško je u PL al dapače takvi igrači su meni sasvim ok al mislim da Engleska nije liga kojom češ harat sa više takvih u postavi.[quote name='how yes no' timestamp='1327263704' post='19650']

Kakva to krila imamo?? Ako i jednu poziciju trebamo pojačati, to je krilna.

Willian bi bio dobra opcija, jest da je u ukrajinskoj ligi, ali svake sezone u LP odigra odlično i bude nosioc Šahtara. Ove pare što se spominju, jesu velike i puno je, ali opet ne dajem ja te pare pa mi je svejedno. A bilo bi odlično takvog igrača gledati, koji zna protivnika napraviti budalom, zna proigrati saigrača i ponekad zabiti.
[/quote]
ja nigdje nisam rekao da mi imamo dobra krila samo sam rekao da ih brojčano imamo nisam nit ulzaio to dal se trebamo pojačat na toj poziciji , naša krila jesu truba (Kalou Malouda) al dok se njih ne rješimo netreba pričat o novima prevelik je to trošaka i onaj FFP ako se uzme u obzir...
Makar ja više zagovaram igrače iz akademije i prije svega bi njih al pošto se to pored Abramoviča i AVB-a čini kao američki san onda kad se baš mora kupovat nek to budu Hulk ili Hazard al ne prije nego se rješimo kloceva.
Posted
Ta krila odlaze (kalouda), vjerovatno na ljeto. I ja sam za, da se jedno dovede (Hazard ili neko drugi kvalitetan) i da jedno bude naše (Kakuta, Lalković). To bi bilo najbolje, a da li ćemo doživiti to ne znam.

I još nešto, nema veze što imamo Maloudu i Kaloua trenutno, jer ništa ne donose, samo odmažu. Tako da može se izdržat do ljeta, da ih tek onako trpimo.

A što se tiče FFP-a, od toga nema ništa. Ukinuto, prije nego što je i začelo.
Posted
[quote name='Vinko' timestamp='1327274137' post='19722'] evo ti si nabrojao par igraća al svaki od njih igra za ralićitu ekipu a Chelsiju ovo nebi bio prvi igrač a sa takvim igračima teško je u PL al dapače takvi igrači su meni sasvim ok al mislim da Engleska nije liga kojom češ harat sa više takvih u postavi. ja nigdje nisam rekao da mi imamo dobra krila samo sam rekao da ih brojčano imamo nisam nit ulzaio to dal se trebamo pojačat na toj poziciji , naša krila jesu truba (Kalou Malouda) al dok se njih ne rješimo netreba pričat o novima prevelik je to trošaka i onaj FFP ako se uzme u obzir... Makar ja više zagovaram igrače iz akademije i prije svega bi njih al pošto se to pored Abramoviča i AVB-a čini kao američki san onda kad se baš mora kupovat nek to budu Hulk ili Hazard al ne prije nego se rješimo kloceva.[/quote]

Lako cemo se mi rjesit tih kloceva kako ti kazes. Otice kao slobodni igraci negdje na ljeto ili ako su nezadovoljni nek idu sad. Vrijeme je da se prica o novim igracima svakako, klubu su potrebne promjene. Stvara se nova ekipa u kojoj za spomenutu dvoicu nema mjesta tako da se ne treba sekirati za njih.
Posted
[i]Willian: Želim zaigrati za Chelsea. Uz Barcelonu, Real Madrid i Manchester United to je najveći klub na svijetu...[/i]

I sad ne dovesti ga? Pa bi samo zbog ove izjave. Kad može tetovirani može i ovaj :)
Posted
pa tu se slažemo njih se svakako treba rješit al ja sm više za ono opciju da se zaradi na njima pa da se još nešto doda za igrača a ne samo ipljunut čistu lovu opet je klub velikom minusu a ako začudo i zaživi onaj FFP onda smo jebali ježa, ili recimo bilo bi super kad bi dali nešto keša i jednog il obojcu za Hazarda tako se rješimo i njih i za male pare dovedemo odličnog igrača 2 muhe jednim udarcem , al treba imat mozga za to i znat pregovarat... (isto vrijedi i za Hulka)
Posted
S obzirom kakva nam je uprava i kakvi ljudi pregovaraju tesko da cemo ikoga vise dovesti .

Hazard bi bio sjajno pojacanja , takav igrac nam je potreban , ali ako nemozemo njjjega dovesti Willian je potpuno dobro rjesenje :)
Posted
Hahahahahahahahahahah !
Misle da ce dobiti NAJMANJE 29 Miliona funti ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.

Sto me nasmijase moj Boze ! Pa nije Hazard da daju 29 miliona funti !
Guest Twelfth Man
Posted
[quote name='diablo_bih' timestamp='1327330572' post='19896']Nista od njega, ima li kakvih drugih igraca da zelimo? :D[/quote]

Ima, zove se Kita. :D
Guest Twelfth Man
Posted
Kada je ovaj lik u pitanju, nasa uprava ostaje pri svome - Willian vrijedi 16m funti! Bice ganjanja sa ovim njihovm predsjednikom... A da imaju pameti, prodali bi Williana sada jer je ovo realna cijena za njega a i pitanje je da li ce dobiti ponudu u skorije vrijeme za njega, i u kakvoj ce formi biti pomenuti igrac naredne sezone. Bolje da uzmu ove pare za njega kada se vec nudimo... A Shakhtar je dosta pao sa formom. Ali njihov predsjednik je dosta tvrdoglav, tako da se nece desiti nista od ovog transfera... Nazalost!