CFC1905 Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Srbija - Hrvatska na predostojecem Evropskom prvenstvu u vaterpolu, igraju u Areni. Kojoj Areni? 1? 2? 3? 4? Jebote ja se baš ponadao da će nacionalne televizije to prenosit. Jebem ti Arenu više. Citiraj
ker Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Kojoj Areni? 1? 2? 3? 4? Jebote ja se baš ponadao da će nacionalne televizije to prenosit. Jebem ti Arenu više. Prelistaj kanale, ali sumnjam da ćeš ju naći, ova je otprilike 150 metara duga i 50 metara visoka tako da sumnjam da može stati u televizor. Citiraj
Goku Posted October 5, 2015 Report Posted October 5, 2015 Kojoj Areni? 1? 2? 3? 4? Jebote ja se baš ponadao da će nacionalne televizije to prenosit. Jebem ti Arenu više. Citiraj
CFC1905 Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Prelistaj kanale, ali sumnjam da ćeÅ¡ ju naći, ova je otprilike 150 metara duga i 50 metara visoka tako da sumnjam da može stati u televizor. Ma jel? A Å¡ta ti znaÅ¡ koliki je u mene televizor. Å to bi reka Adis, u TurÄina velika televizija. Samo Å¡to ja nisam TurÄin a nije mi ni velika televizija. :D Oće li igrat Ivanović za Srbiju? PoÅ¡to u zadnje vrijeme dosta pliva. :D Goku lijepa je ovo graÄ‘evina, rimski koloseum. Nisam zna da to ima u Beogradu. :P Citiraj
CFC1905 Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Hahaha. Ajd bar sam pokušao. Al da sam propa ko Chelsea e to je nemoguće. :D Morat ću još koji put u Caeta na instrukcije za troll. hahahah Citiraj
ker Posted October 6, 2015 Report Posted October 6, 2015 Ipak je on tvorac one: Mislim, dakle jesam - odnosno za mene vrijedi: Trollam, dakle jesam. Citiraj
Kalouda Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 KRAJ: Partizan - 15 C. Zvezda - 3 Citiraj
Caeruleus Posted October 30, 2015 Report Posted October 30, 2015 Gledao sam utakmicu s druÅ¡tvom. Koliko je Partizan bolji realno. Svaka Äast momcima, dobro plivaju Citiraj
Goku Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Treba ukinuti ove kvazi sportove. Glupo je da samo Srbija sve osvaja. Verovatno se druge zemlje ni ne trude pa se zato Srbija istice hahahah :D Spradm se malo, vrhunski organizovano i vrhunski odigrano prvenstvo. Dominacija. Ko Ameri u basketu. https://www.youtube.com/watch?v=x1E3OrE5DL0 Citiraj
reLo Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Pa da, treba ukinut... To niko osim vas nije pratio. Već sutra se neće znat ni gdje je bilo prvenstvo ni ko je osvojio. Fudbal, košarka i eventualno rukomet... Sve ostalo su kvazi sportovi nevrijedni pažnje. Citiraj
hamco Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Pa da, treba ukinut... To niko osim vas nije pratio. Već sutra se neće znat ni gdje je bilo prvenstvo ni ko je osvojio. Fudbal, koÅ¡arka i eventualno rukomet... Sve ostalo su kvazi sportovi nevrijedni pažnje. Cujem samo kmeÄanje. Da je BiH ovako uspjesna ponosio bi se sigurno :P Citiraj
reLo Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Cujem samo kmeÄanje. Da je BiH ovako uspjesna ponosio bi se sigurno :P MisliÅ¡ USPEÅ NA? :D Citiraj
hamco Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 MisliÅ¡ USPEÅ NA? :D Da da. Ali poentirao sam najvise na ovu tvoju famoznu: "Cujem samo kmeÄanje". Pojako je nema sta :D Citiraj
Igi Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Verovatno se druge zemlje ni ne trude pa se zato Srbija istice hahahah :D Što i nije daleko od istine......... Rado bih zamenio sve moguće medalje iz vaterpola za osrednju fudbalsku reprezentaciju koja može da se kvalifikuje za sp i ep. Citiraj
Goku Posted January 23, 2016 Report Posted January 23, 2016 Rado bih zamenio sve moguće medalje iz vaterpola za osrednju fudbalsku reprezentaciju koja može da se kvalifikuje za sp i ep. I ja bih, i vecina ljudi sigurno, ali od toga nema nista. To sto neki od vas ne vole vaterpolo ili prate 2 sporta ne znaci da su ostali sportovi losi ili nebitni. A ovo je glupost da niko osim nas nije pratio evropsko. Pratilo se u svim zemljama u regionu zato sto smo mi, Hrvati, Madjari i reprezentacija Crne Gore medju najjacima na svetu i normalno da ce ljudi iz tih zemalja da prate vateropolo. Isto kao sto npr ragbi gledaju uglavnom samo Englezi i njihove kolonije zato sto su najbolji u tome. Citiraj
Kalouda Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Znao sam da ce reLo odma srati. Sto nisi pre prvenstva napisao da je sranje sport i da ne treba postojati Sta sad treba ugasiti sve sportove osim fudbala i kosarke? To sto ti ne pratis vaterpolo ne znaci da niko drugi ne gleda. Sto nijedan Hrvat nije ovo napiso? Jer ljudi imaju respektabilnu selekciju i znaju da je ovo sport kao i svaki drugi. Ko je kriv Bosni sto ne moze sastavit ekipu za nijednog sporta, jbg ima drugih drzava. Sport je sport. Trenutno su Srbi najbolji, sto ne znaci da ce biti i za 2, 3, 4 godine. Mozda ce BiH izbiti na vrh. Ko zna. Sport sine SPORT. igra. Ajmo se opustiti na trenutak Idi ti drkaj na onog lika BiH atleticara sto osvoji bronzu jednom u 15 godina, ipak je to sport a vaterpolo je ipak sranje koje postoji od juce. Kakav nacionalista a vodi chelseaBALKAN. Lol. Ni slican nije bio pre npr 2 god. Citiraj
Kun Aguer0 Posted January 24, 2016 Pokretač teme Report Posted January 24, 2016 KmeÄanje na sve strane :D Citiraj
Igi Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Biti najbolji u vaterpolu je kao kada bi rekao da je crv najbolji pravnik u svojoj kući. Deluje možda kao uspeh, ali on je jedini student prava u porodici. Citiraj
Zemo Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Biti prvak u nekom sportu je veliki uspjeh ma koji god to sport bio. Istina nisu svi sportovi isto rangirani, ima onih popularnijih i manje popularnijih. Evo mi smo najbolja ekipa u sjedecoj odbojci godinama smo prvaci, ali narod ne pridodaje paznju toliko tom sportu. Citiraj
diablo_bih Posted January 24, 2016 Report Posted January 24, 2016 Sad ce kad zavrsi rat u Siriji, uzet ce nam titulu jebiga :D Citiraj
Dzan Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Zemo plava knjiga, pravopis se zove sincino :))))))))))))))) Bosna jebena u sjedecoj odbojci. Jebem ti zemlju, na kostima sto lezi Citiraj
chelseathebest Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 Ove Olimpijske igre upalim samo tu i tamo da neke zgodne cure pogledam. Ovo mislim da je daleko najjaÄe Å¡to sam do sada vidio. https://www.youtube.com/watch?v=76ya9jif7nI Citiraj
reLo Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 Jel to ona što se jebala cijelu noć prije nastupa pa sutradan zadnja bila hahahaha Citiraj
Recommended Posts