Jump to content

Recommended Posts

Posted

Srbija - Hrvatska na predostojecem Evropskom prvenstvu u vaterpolu, igraju u Areni.

Kojoj Areni? 1? 2? 3? 4? 
Jebote ja se baÅ¡ ponadao da će nacionalne televizije to prenosit. Jebem ti Arenu viÅ¡e. 

Posted

Kojoj Areni? 1? 2? 3? 4? 
Jebote ja se baÅ¡ ponadao da će nacionalne televizije to prenosit. Jebem ti Arenu viÅ¡e. 

Prelistaj kanale, ali sumnjam da ćeÅ¡ ju naći, ova je otprilike 150 metara duga i 50 metara visoka tako da sumnjam da može stati u televizor.  

Posted

Prelistaj kanale, ali sumnjam da ćeÅ¡ ju naći, ova je otprilike 150 metara duga i 50 metara visoka tako da sumnjam da može stati u televizor.  

Ma jel? A šta ti znaš koliki je u mene televizor.

Što bi reka Adis, u Turčina velika televizija.
Samo Å¡to ja nisam Turčin a nije mi ni velika televizija. :D 

Oće li igrat Ivanović za Srbiju? PoÅ¡to u zadnje vrijeme dosta pliva. :D 

Goku lijepa je ovo graÄ‘evina, rimski koloseum. Nisam zna da to ima u Beogradu. :P 

Posted
Ipak je on tvorac one:

Mislim, dakle jesam - odnosno za mene vrijedi: Trollam, dakle jesam.

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Treba ukinuti ove kvazi sportove. Glupo je da samo Srbija sve osvaja. Verovatno se druge zemlje ni ne trude pa se zato Srbija istice hahahah :D

Spradm se malo, vrhunski organizovano i vrhunski odigrano prvenstvo. Dominacija. Ko Ameri u basketu.

14535704723194.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=x1E3OrE5DL0

Posted

Pa da, treba ukinut... To niko osim vas nije pratio. Već sutra se neće znat ni gdje je bilo prvenstvo ni ko je osvojio.

Fudbal, košarka i eventualno rukomet... Sve ostalo su kvazi sportovi nevrijedni pažnje.

Posted

Pa da, treba ukinut... To niko osim vas nije pratio. Već sutra se neće znat ni gdje je bilo prvenstvo ni ko je osvojio.

Fudbal, košarka i eventualno rukomet... Sve ostalo su kvazi sportovi nevrijedni pažnje.

Cujem samo kmečanje. Da je BiH ovako uspjesna ponosio bi se sigurno :P

Posted

Misliš USPEŠNA? :D

Da da. Ali poentirao sam najvise na ovu tvoju famoznu: "Cujem samo kmečanje". Pojako je nema sta :D

Posted

Verovatno se druge zemlje ni ne trude pa se zato Srbija istice hahahah :D

Å to i nije daleko od istine.........

Rado bih zamenio sve moguće medalje iz vaterpola za osrednju fudbalsku reprezentaciju koja može da se kvalifikuje za sp i ep.

Posted

Rado bih zamenio sve moguće medalje iz vaterpola za osrednju fudbalsku reprezentaciju koja može da se kvalifikuje za sp i ep.

I ja bih, i vecina ljudi sigurno, ali od toga nema nista.

To sto neki od vas ne vole vaterpolo ili prate 2 sporta ne znaci da su ostali sportovi losi ili nebitni.
A ovo je glupost da niko osim nas nije pratio evropsko. Pratilo se u svim zemljama u regionu zato sto smo mi, Hrvati, Madjari i reprezentacija Crne Gore medju najjacima na svetu i normalno da ce ljudi iz tih zemalja da prate vateropolo.
Isto kao sto npr ragbi gledaju uglavnom samo Englezi i njihove kolonije zato sto su najbolji u tome.

Posted
Znao sam da ce reLo odma srati. Sto nisi pre prvenstva napisao da je sranje sport i da ne treba postojati

Sta sad treba ugasiti sve sportove osim fudbala i kosarke? To sto ti ne pratis vaterpolo ne znaci da niko drugi ne gleda. Sto nijedan Hrvat nije ovo napiso? Jer ljudi imaju respektabilnu selekciju i znaju da je ovo sport kao i svaki drugi. Ko je kriv Bosni sto ne moze sastavit ekipu za nijednog sporta, jbg ima drugih drzava. Sport je sport.

Trenutno su Srbi najbolji, sto ne znaci da ce biti i za 2, 3, 4 godine. Mozda ce BiH izbiti na vrh. Ko zna. Sport sine SPORT. igra. Ajmo se opustiti na trenutak

Idi ti drkaj na onog lika BiH atleticara sto osvoji bronzu jednom u 15 godina, ipak je to sport a vaterpolo je ipak sranje koje postoji od juce.
Kakav nacionalista a vodi chelseaBALKAN. Lol. Ni slican nije bio pre npr 2 god.
Posted

Biti najbolji u vaterpolu je kao kada bi rekao da je crv najbolji pravnik u svojoj kući. Deluje možda kao uspeh, ali on je jedini student prava u porodici.

Posted

Biti prvak u nekom sportu je veliki uspjeh ma  koji god to sport bio. Istina nisu svi sportovi isto rangirani, ima onih popularnijih i manje popularnijih. Evo mi smo najbolja ekipa u sjedecoj odbojci godinama smo prvaci, ali narod ne pridodaje paznju toliko tom sportu.

• 6 months later...