Kun Aguer0 Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Evo danas pocinje EP u vaterpolu pa u rukomet to ce se pratiti ovih dana. Inace bas me cudi da dubro nije otvorio ovaj topic http://forum.chelseabalkan.com/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/huh.png Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326721641' post='17654'] Evo danas pocinje EP u vaterpolu pa u rukomet to ce se pratiti ovih dana. Inace bas me cudi da dubro nije otvorio ovaj topic [/quote] Nisam zno da ima iko osim mene da prati Prvo da prokomentiram Hrvatsku: Osobno smatram velikim propustom poklanjanje Volarevića Talijanima. Talijani bi ga na našem mjestu zvali samo da ga konkurent ne uzme, a da ne priÄam da boljeg drugog golmana nemamo. Putujemo u identiÄnom sastavu kao i u Šangaj, a u odnosu na Zagreb nema jedino Hinića koji se umirovio. Opet smo jedina ekipa sa samo jednim golmanom i opet dobivamo dvojake informacije o mogućnosti zamjene. Rudić je ponovo rekao da se može u sluÄaju ozlijede promijeniti igraÄa (to je rekao i pred Zagreb pa je kasnije rekao da je krivo shvaćen), a Srbi kažu ovako: „InaÄe održan je i TehniÄki sastanak na kojem su treneri izneli primedbe zbog odluke da osim 13 prijavljenih igraÄa niko drugi neće moći da zaigra.“ U startu imamo problema sa dva zalijeÄena igraÄa, Burićem i Paškvalinom koji su propustili središnji dio priprema, a i Obradović je propustio poÄetak jer je imao artroskopiju koljena odmah nakon posljednje utakmica za klub. Evo gazimo rumunje, Bošković se raspuco, Sukno funkcionira, imamo 2 najbolja beka na svijetu a Äak ide i onu cjepanicu na sidrunu Paškvalina. OÄekujem obranu zlata i da moj roÄ‘o Joković rasturi ovo prvenstvo U grupi A bih odma eliminiro Tursku i Nizozemsku, teško da mogu oni išta, pa Äak ni Makedonija koliko god se pojaÄavala strancima, još uvijek nije ekipa. GrÄka vidim ima 3-4 iskusnija igraÄa poput Afroduakisa i Ntoskasa, a ostalo su mlade snage, mogli bi oni iznenadit u grupi sa MaÄ‘arskom koja je i ove godine puna penzića koji i dalje mogu svakoga razvalit, a Italija je opet pravo jebena. Nema im Tempestija ove godine, al tu je Vola, a ekipa sa Presciuttijem, Gallom, Felugom, Giorgettijem i po meni najboljem igraÄu svijeta (Figlioli) i najvećem talentu (Aicardi) je uvijek prijetnja svakome. Grupa B gdje su sve 3 balkanske zemlje, Španjolska i dvije solidne ekipe, NjemaÄka i Rumunjska će biti fenomenalna za gledat. Hrvatsku sam već prokomentirao, Srbija nikad jaÄa, imaju Vujasa, Filipovića, UdoviÄića, Pijetlovića, Nikića, Prlainovića, a već je postala tradicija da neka sirovina poput RaÄ‘ena ili Aleksića zabije 3 gola na utakmici. Naravno tu je i moj miljenik Stefan Mitrović koji je u srcu Dubrovnika promašio dva odluÄujuća peterca protiv Juga. Crna Gora je opet vrlo dobra, ima tu vrhunskih igraÄa, no radi operacije VukÄevića nemaju dobru zamjenu na sidrunu za Zlokovića. Rumunjska u istom sastavu već 300 godina, teško da će iznenadit favorite al ih neće nitko razbit u hendikepu. NjemaÄka je pokazala odliÄnu formu u pripremama i mogli bi biti iznenaÄ‘enje prvenstva, vidit ćemo..Evo Hrvatska dobila Rumunje, Makedonija bukvalno naguzila Turke, kao što sam i predvidio. Iduća utakmica je u 4, NjemaÄka protiv Crne Gore, pomuÄit će se Crnogorci, vjerujte mi. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Ma treba ove promjene repke zabraniti. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 16, 2012 Report Share Posted January 16, 2012 Kao što sam i oÄekivao, maÄ‘arski penzići održali lekciju talijanima. Tanka je talijanska obrana bez Tempestija, obiÄno ih je on izvlaÄio. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted January 17, 2012 Pokretač teme Report Share Posted January 17, 2012 Evo danas Grcka dobila Makedonce veoma lako,a Srbija se namucila protiv Njemacke... Trenutno pratim Crna Gora Hrvatska Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Hrvatska i Crnu Goru dobila, jedino me iznerviro onaj bidon od Paškvalina, kralj kontrafaula Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted January 17, 2012 Report Share Posted January 17, 2012 Nisam gledao, reÄe mi stari. Ovo je jedini sport u kojem se isplati što nema Jugoslavije, jer su tako dobre ex-yu republike da Äine sport zanimljviijim i bogatijim. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted January 19, 2012 Pokretač teme Report Share Posted January 19, 2012 Evo upravo gledam Srbija & Hrvatska 2Q 3:3 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Juan Manuel Mata Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 [b]2012 Men's European Water Polo Championship[/b] [url="http://en.wikipedia.org/wiki/2012_Men%27s_European_Water_Polo_Championship"]http://en.wikipedia....lo_Championship[/url] Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted January 19, 2012 Pokretač teme Report Share Posted January 19, 2012 Srbija 15:12 Hrvatska Po meni na kraju zasluzena pobjeda Srbije Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Sta reci za ova 2 poteza : http://www.youtube.com/watch?v=sH2UmnwAT_E Jadno i tuzno Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted January 19, 2012 Pokretač teme Report Share Posted January 19, 2012 ''Treba znati u sportu ponasati se kad pobedite, ali treba takodje znati ponasati se kad izgubite'' Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 19, 2012 Report Share Posted January 19, 2012 Ocito niste zamjetili da je napad prije toga Filipovic isao ubosti prstima u oci Dobuda. Ponosan sam, niko se ne zajebava s nama Konavljanima, udri Niđo!!!! Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted January 20, 2012 Report Share Posted January 20, 2012 Naelektrizirana utakmica ali na kraju zaslužena pobjeda Srbije. Čestitam. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 Italija isprašila Makedoniju uz majstora Figliolija, veÄeras Hrvatska-NjemaÄka, s obzirom da nema Dobuda igrat će ono govno od Paškvalina, kladim se da će napravit bar 10-15 kontrafaula, a vjerovatno će se ići dosta na šuteve izvanka, pa bi Sukno, Maro ili Bošković trebali blistati veÄeras. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 [center][center][img]http://www.logodizajn.hr/images/logo/index-hr.png[/img] HRVATSKA vaterpolska reprezentacija upisala je protiv NjemaÄke svoj drugi poraz na Europskom prvenstvu u Eindhovenu. Nijemci su slavili s rezultatom 9:10. Ovim porazom Hrvatska si je otežala prolazak u Äetvrtfinale EP-a, a utakmica protiv Španjolske bit će presudna ako Rudićeva momÄad želi u idući krug natjecanja. Naravno, ovim porazom Hrvatskoj preostaje borba za treće mjesto u skupini. [b]Katastrofalna igra Barakuda u prvoj Äetvrtini[/b] Golom Boškovića Hrvatska je utakmicu otvorila vodstvom. MeÄ‘utim, Nijemci su odmah na poÄetku ubacili u višu brzinu i ubrzo su poveli golovima Stamma. Do kraja prve Äetvrtine hrvatska obrana se raspala, stoga ne Äudi podatak kako su Barakude gubile s 3:1. Druga Äetvrtina zapoÄela je isto kao i ona prva. Hrvatska je osvojila loptu i u napadu odmah tri puta za redom promašila stopostotnu šansu. U 11. minuti prilikom hrvatskog napada jedan njemaÄki igraÄ udario je Sandra Sukna u prepone na što je naš igraÄ odgurnuo napadaÄa, ali suci su taj kontakt okarakterizirali kao prekršaj Sukna što su i sankcionirali iskljuÄenjem i petercem za Nijemce. [b]Stamm nezaustavljiv za hrvatsku obranu[/b] Da stvari budu gore za Hrvatsku Stamm je iz peterca bio siguran, a Hrvatska je Äetiri minute bila osuÄ‘ena na igraÄa manje što su Nijemci naplatili. Stamm je u 14. minuti zabio svoj Äetvrti gol, a odmah nakon toga Bukowski povisuje vodstvo Nijemaca na 3:7. U drugi dio susreta Hrvatska ulazi odluÄnija, ali treću Äetvrtinu se može opisati kao Äetvrtinu stativa jer su redom Sukno, Buljubašić i Burić nekoliko puta pogaÄ‘ali Tchigirov okvir gola. Sam njemaÄki vratar nekoliko puta je spašavao svoju momÄad u stopostotnim prilikama, a kad bi tome nadodali stative koje su naši reprezentativci pogodili onda bi nam bilo jasno zašto je Hrvatska gubila u 23. minuti utakmice 4:8. [b]Hrvatska se budi prekasno[/b] Pred kraj treće Äetvrtine Sukno postiže peti gol Hrvatske i nagovješÄ‡uje borbu u posljednjoj Äetvrtini. Obrana postaje agresivnija, Nijemci postižu samo jedan gol, a Bošković, Paškvalin i Sukno vraćaju nas u igru. Nijemci u posljednjoj Äetvrtini ne znaju kako slomiti našu obranu, što iskorištava Buljubašić minutu prije kraja susreta. Na semaforu je stajalo 9:9, a u obrani suci šalju Sukna van plivališta. S igraÄem više, trideset sekundi prije kraja, Paul Schüler zabija deseti gol NjemaÄke, a u nastavku igre Hrvatska ne uspijeva realizirati napad. Najefikasniji igraÄi kod Hrvatske bili su Sukno s tri i Bošković s dva gola, dok je kod Nijemaca prednjaÄio Marko Stam s Äetiri gola iz pet pokušaja prema golu. Hrvatskoj sljedeće predstoji ogled protiv Španjolske koji je na rasporedu u ponedjeljak u 13 sati. [b]EP u vaterpolu, 4. kolo:[/b] skupina B: Hrvatska – NjemaÄka 9:10 (1:3, 2:4, 2:1, 4:2) [b]RAZOÄŒARAN![/b][/center][/center] Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea4evercr Posted January 21, 2012 Report Share Posted January 21, 2012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327182121' post='19315'] [b]RAZOÄŒARAN![/b] [/quote] a tek ja Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 Reko bi Drogba: "This is a fuckin' disgrace!" Odvratno, ona krmad od sudaca je odluÄila rezultat, Andra udare, on dobije brutality, onda na rezultatu 9-9 Nijemac ide pucat sekund do kraja napada ovaj im da igraÄa više. I to su samo neke od situacija, a sve mi je zaÄinio Dušanović sa njegovim već pomalo klišejem svršavanja na Pavića, golmana koji nikad nije bio i nikad neće biti, ni do koljena Vićanu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelseathebest Posted January 22, 2012 Report Share Posted January 22, 2012 nisam gledao tekmu, ali sam stvarno razoÄaran Barakudama... nakon poraza od Srbije sad i ovo...i još k tome oni će vjerojatno biti jedini koji ce me zajebati na kladionici...stvarno nemam komentara nadam se da će rukometaši biti ti koji neće razoÄarati Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Danas protiv Španjolaca, idemo ih zgazit kako mi to znamo, iako nema Andra NiÄ‘o je tu Samo da Srbi ne puste Crnogorcima jer ću onda popizdit. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 23, 2012 Report Share Posted January 23, 2012 Dobar rezultat na poluvremenu, 6:4 za nas, a još bolji kad se pogleda da je prva Äetvrtina bila 3:0 za Španjolce, reko sam ja, moramo mi kad-tad proraditi, Dobud zasad ponajbolji Na kraju Pavic izvukao pobjedu, ne mozes vjerovat kako smo zasrali situaciju iz nicega, al ajde bodovi su tu Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 ÄŒini mi se da je Rudićevo vrijeme lagano prošlo, mislim da bi pravi odabir za novog izbornika bio Ivica Tucak, koji je sa mladim pogonom prošao sve uzraste od '90. godišta do '94., tako da bi idealno znao igraÄe koji će u idućim sezonama dolaziti u konkurenciju, na kraju krajeva, taj isti Tucak je sa Herceg Novim, koji ima 2 i po igraÄa i 10 juniora u ekipi, uzeo bod Jugu i koprca se pri vrhu JVL-a. Isto tako smatram da iz reprezentacije pod hitno mora ić debil Paškvalin, a umjesto njega može Krapić, koji je dosta mlaÄ‘i i bolji centar, a u penziju poslat lagano BaraÄa i KaraÄa. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Jel Tucak iz Dubrovnika? Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 Volim pogledat koju dobru tekmu vaterpola, mada ne pratim redovito. JuÄer je stvarno bilo zanimljivo izmeÄ‘u komšija i Španije, umalo da ih okrenu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 24, 2012 Report Share Posted January 24, 2012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1327417475' post='20079']Jel Tucak iz Dubrovnika?[/quote] Iz Šibenika. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts