Jump to content

Recommended Posts

• Postova 54
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Posted
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326225265' post='16132']
Nisam danas ni gledao TV - učio. Pa u koliko je igrao MedvešÄak?
[/quote]
Danas protiv Albe u 19:15, sad sam nešto čuo, izgleda da prenose samo 3 utakmice iz arene.
Posted
ma ta nacionalna televizija je jad i bijeda..nemogu prenosit utakmice kluba koji jedini u hrvatskoj može napuniti arenu 7 puta za redom
a dok je dinamo igrao u ligi prvaka, onda sam umjesto nekih drugih dobrih tekma morao gledat kako se dinamo sramoti...

moram kupovat tu neke dodatne sportske pakete da bi mogao gledati najbolji sportski klub u Hrvata...sramota

btw AJMO MEDVJEDI!!!
Posted
[quote name='chelseathebest' timestamp='1326244827' post='16228']
[b]ma ta nacionalna televizija je jad i bijeda..[/b]nemogu prenosit utakmice kluba koji jedini u hrvatskoj može napuniti arenu 7 puta za redom
a dok je dinamo igrao u ligi prvaka, onda sam umjesto nekih drugih dobrih tekma morao gledat kako se dinamo sramoti...

moram kupovat tu neke dodatne sportske pakete da bi mogao gledati najbolji sportski klub u Hrvata...sramota

btw AJMO MEDVJEDI!!!
[/quote]
Upravo to. Plačamo im pretplatu, a nisu u stanju osnovne stvari prenosit. Sportski program im je za nula.
ONtopic: Medvesčak izgubio 4:3 nakon produžetaka, a gubio 3:1 6 minuta prije kraja i u zadnjoj sekundi zabio. Kad se podvuče crta ovaj bod je kolko tolko zadovoljavajuć.
Posted
HRT je najveća sramota u Hrvatskoj. Politički obojena režimska televizija koja je u zadnjih 5 godina nevjerojatno srozala kvalitet i kvantitet. Ali opet kad vidim BHT,FTV,RTS i tako te kanale koje kad gledaš imaš osjećaj da su 70te i 80te, HRT je Mercedes. Mada ja preferiram Novu najviše.
Posted
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326303548' post='16344']HRT je najveća sramota u Hrvatskoj. Politički obojena režimska televizija koja je u zadnjih 5 godina nevjerojatno srozala kvalitet i kvantitet. Ali opet kad vidim BHT,FTV,RTS i tako te kanale koje kad gledaš imaš osjećaj da su 70te i 80te, HRT je Mercedes. Mada ja preferiram Novu najviše.[/quote]
offtopic caer koliko ti hrvatskih programa imas?
ja od balkanskih imam OBN FTV RTS RTCG HAPPY TV I TV1
Posted
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1326314789' post='16408']
[/quote]

To imas bez kablovske ?
Posted
Sječam se da se je prije 2-3 godine na HRT-u redovito bilo od sporta liga prvaka(to ajde jos prenose), uvijek je bilo real-barca, puno utakmica talijanske lige i hnl, a sad nemožeš ni hajduk-dinamo pogledat.
Posted
I kad bi na RTL-u i Novi vikendom bila po jedna utakmica premiershipa, nekad i dvije, u onom ranom terminu 13.00-14.30

A tek petica ponedjeljkom uveče uuuuu :rolleyes:

To su bili dani, imao si 3-4 utakmice HNL-a, 3-4 od liga petice, ligu prvaka, kup uefa i peticu da pogledaš ponedjeljkom veče na OSNOVNOM PROGRAMU. Mogao si poći bilo gdje, gledala bi se utakmica, sad ne možeš naći 3 kafića u gradu koji imaju sportski paket s Arenom i SK-om, al ako ništa barem je širi izbor utakmica.
Posted
[quote name='jakovf' timestamp='1326358913' post='16499']
Sječam se da se je prije 2-3 godine na HRT-u redovito bilo od sporta liga prvaka(to ajde jos prenose), uvijek je bilo real-barca, puno utakmica talijanske lige i hnl, a sad nemožeš ni hajduk-dinamo pogledat.
[/quote]
Good old day's. Nostalgija :(
Posted
[quote name='chelsea4evercr' timestamp='1326314789' post='16408']
[/quote]

Imam HRT1, HRT2, HRT+, NovaTV, DomaTV, RTL, RTL2, Z1 Zagreb i ostale. Što?

Nekad je bilo ovako: Nova/RTL = Premiership, HRT = El Classico, Serie A i najvažnije [b]PETICA[/b]. a i na BHT-u je bio COCA-COLA TOP GOL, ista stvar ko Petica na HRT-u. To najviše fali. Ali hajde da se vratimo temi, a to je hokej ;)
Posted
Kada već komentarišemo kako je nekad bilo. Pretprošle sezone na BHT-u je bilo od četiri do šest utakmica Premiershipa (subota 13:45 i 16:00, te nekad kada je bio derbi i u 18:30 ; nedjelja u 14:30 i 16.00 ili 17:00 zavisi koja je utakmica bolja ; ponedjeljak u 21:00). Dodaš tome da je OBN prenosio Talijansku, FTV Njemačku, Hayat Špansku. Znači samo od LIGA 5 nije bilo prenosa utakmica Francuske lige. BHT i FTV prenose Ligu prvaka. OBN Kup Uefa (Europska Liga). Bila još emisija TOP GOL. Kud ćeš više.