diablo_bih Posted April 16 Report Share Posted April 16 Polufinale je stiglo, svima je do jaja. Poslije nevjerovatno lagane pobjede protiv Evertona u ligi, idemo na Wembley da igramo protiv najjaceg tima na svijetu Citya. Ako ovo prodjemo nekako, a ima se mogucnost, jer ce City biti vjerovatno umoran poslije tekme sa Realom u LP. Jos ako odmori Rodrija i De Bruynea bit cemo vjerovatno ravnopravni Jos jedna prilika za direktan put u europa ligu, ali mi volimo sve te prilike da prokockamo, pa se nikad ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted April 16 Report Share Posted April 16 To predviđanje da će biti umorni možemo okačiti mačku o rep. Toga kod Pepa nema. Samo navijati da im se ozlijedi što više igrača, to nam je jedina nada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ja13 Posted April 16 Report Share Posted April 16 Ove sezone još nismo izgubili od Citya, nismo ni dobili... Sad će netko morati dobit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted April 17 Report Share Posted April 17 Sanjao sam sinoć da je Pochettino na gol stavio onu ženu što brani za Englesku reprezentaciju i da je odbranila šut i krenula da slavi i onda Haaland zabio odbijanac. Loše je što je City već sad zauzeo pole position u ligi, ali je dobro što još uvijek Arsenal i Liverpool dišu za vratom. Ući će u ovu utakmicu umorniji od nas i vjerovatno će je doživjeti najmanje bitnom od tri u nizu. Treća je Brighton u srijedu. To znači da će u utakmicu ući sa 80% snage i koncentracije, što opet može biti dovoljno za nas. Ako nam još neki igrači ozdrave i ako ne budemo sami sebe sabotirali imamo šanse. reLo and ker 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted April 17 Report Share Posted April 17 5 hours ago, Adi said: Sanjao sam sinoć da je Pochettino na gol stavio onu ženu što brani za Englesku reprezentaciju i da je odbranila šut i krenula da slavi i onda Haaland zabio odbijanac. Loše je što je City već sad zauzeo pole position u ligi, ali je dobro što još uvijek Arsenal i Liverpool dišu za vratom. Ući će u ovu utakmicu umorniji od nas i vjerovatno će je doživjeti najmanje bitnom od tri u nizu. Treća je Brighton u srijedu. To znači da će u utakmicu ući sa 80% snage i koncentracije, što opet može biti dovoljno za nas. Ako nam još neki igrači ozdrave i ako ne budemo sami sebe sabotirali imamo šanse. to je tako u teoriji, a u praksi je da ce nas rutinski uzeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted April 17 Report Share Posted April 17 Ne znam jel dobro ili lose sto su ispali iz lige sampiona. Mozda ih je uzdrmao poraz a mozda u njemu pronadju dodatni motiv pa se iskali na nasim pulenima. Svakako je dobro sto su se igrali produzeci, nasi ce imati vise vremena za odmoriti i pripremiti ekipu. Sigurno nismo bez sansi, tim vise sto smo u nekoj pristojnoj formi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted April 19 Report Share Posted April 19 Samo da ne odemo u penale, ima da se pobiju ko će prvi reLo, ker and EdvinTB 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post soxx Posted April 19 Popular Post Report Share Posted April 19 Ma da hoce penali biti da vidim muda maduekea i jacksona he he Bari, EdvinTB, Wisey and 3 others 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted April 19 Report Share Posted April 19 Pep nije spreman na Chilwella kao LW. ker and BT14 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted April 20 Report Share Posted April 20 Chilwell LW i Gilchrist LB. E to će biti iznenađenje. ker 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post ker Posted April 20 Popular Post Report Share Posted April 20 1 hour ago, reLo said: Chilwell LW i Gilchrist LB. E to će biti iznenađenje. Wisey, hamco, Adi and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdvinTB Posted April 20 Report Share Posted April 20 Ispali su iz LP, sad će sigurno im motivacija biti veća za FA Cup da osvoje. Sastavom baš nisam zadovoljan, Madueke i Jackson su trebali na klupu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted April 20 Report Share Posted April 20 Ne stojimo lose, ali ovo nece biti dovoljno da se pobijedi City. Oni nam se nude, grogirani su i umorni, nedostaje im dosta svjezine. I takvi nam sakriju loptu i dolaze bez vecih problema u dugotrajni posjed, gdje drkaju loptu po 5 min nazad. Vjerovatno ce nam utjerati neki frljav gol i onda zadrzati 1-0 do kraja. Nadam se da grijesim i da cemo slaviti. Jedna pozitivna stvar je da nam igraci mnogo slobodnije i s vise samopouzdanja igraju nego protiv Liverpula u drugom kupu. reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted April 20 Report Share Posted April 20 Ljudi su došli da nas rutinski pobijede i mi smo im na momente sa svojim mrtvilom pomagali u tome. Kako je vrijeme odmicalo počeli smo da bolje koristimo posjed lopte koji imamo. Ovo se čini kao utakmica u kojoj će nam zabiti neki bezveze gol ili iz prekida ili će je Rodri nabiti kroz desetoricu, a ja tipujem da će nas koštati primjena najgluplje taktike u fudbalu a to je da štoper izvodi gol aut i doda golmanu. Sa sporim Silvom i sigurnim Petrovićem, Chalobom i Cucurellom pitanje je trenutka kada ćemo izgubiti loptu. Više toga smo napravili i trebali smo do sada da vodimo. Wisey and reLo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted April 20 Report Share Posted April 20 Gusto tanak u napadu, Cucurelle standardno nema ni na mapi u fazi napada, pa se sve tjera kroz sredinu. A to teško uspijeva. Wisey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Wisey Posted April 20 Popular Post Report Share Posted April 20 Ovo se od samog pocetka vidjelo sta ce biti. Drkanje lopte citavu utakmicu i zabijaju nam neku frljoku kojom pobjedjuju 1-0. Apsolutno prevelik respekt protivniku, koji se na kraju pretvara u neopravdan i nepotreban strah ekipe koja te nije pobijedila dosad. Jednostavno Pocchetino je luzer, igraci su luzeri kolektivno i tu prica zavrsava. Toliko se usrati jebanog Dokua, pa i ne zasluzujes nista vise nego da te grogirani, slagirani Siti naguzi. Adi, ker, reLo and 2 others 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted April 20 Report Share Posted April 20 Nije ni gotov meč, a pišem ovo. Znači bože dragi, nemam riječi, ali opet ću se nalupati. Svaka jebena situacija koja potencijalno može dovesti do gola mora da se sjebe zato što naši igrači imaju reakcije zakasnile 3 sekunde. Svaki put 3 poteza viška, prekasno rješavanje lopte, pas koji kasni kao da je poslat internet explorerom. Jackson igra odličan fudbal i onda usere 5 šansi koje moraju da se daju, koja je poenta onda takvog igrača, bukvalno džaba sve dobro kad to neutrališeš na drugi način. Trener sa izmjenama takođe, kasni po 20 minuta. Pa jebote dan igraš protiv Cityja koji je premoren, tebi Gallagher igra lijevo krilo samo da bi pravio presing koji na sve to pravi uglavnom sam pa ni nema nekog efekta. Onda i te izmjene maše cijeli fudbal umjesto da unesu kakvu novinu na teren ne urade ništa. Sve u svemu zaslužen poraz, nadam se i zaslužen otkaz. Wisey, lampard8 and reLo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emcomne Posted April 20 Report Share Posted April 20 Meni je žao Galagera iskreno, stavlja ga čovjek na krilo... Jackson i trener krivi za poraz i to je to. Svkako nisam očekivao da prođemo jer je ovo skupina nesposobnih sprermi, naročito ukrajinska prevara koja onako centrira u 98 minut. reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted April 20 Report Share Posted April 20 Tri trostruke krune zaredom u meni ne bi isprale gorak ukus glupih poraza u finalima i polufinalima proteklih godina. Za komentarisanje utakmice nemam ni živaca ni snage. reLo, Wisey and Emcomne 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted April 20 Report Share Posted April 20 S ovim je sezona zvanicno gotova. Idu nam sad malo teze utakmice i sad je tek za ovekivati da ekipa padne psihicki i da kiksaju. Na kraju, razlaz sa trenerom je vjerovatno najbolje rjesenje za sve. Nadam se samo da cemo to i dozivjeti. Ko god da dodje, njje bitno, bitno je da Pochetino ode. Sto se tice danasnje utakmice, sam Pochetino nije toliko kriv, ali i dalje se moralo vise uraditi i vise kontrolisati utakmica a ne da zadnjih 20 minuta mi izgledamo kao tim koji je prije 3 dana igrao 120 minuta. Toliko sam se iznerviro da je to nemoguce opisati, da mogu koga ubiti od njih to bih iste sekunde uradio i vjerovatno bi bilo neko trostruko-cetverostruko ubistvo. reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
soxx Posted April 20 Report Share Posted April 20 Moze nas do kraja obdradovat jos pobjedom protiv arsenala i to bi bilo to. Poch lagano nek priprema ekipu za sljedecu sezonu, napsst trsnsfer metr, odradit tu predsezonu kvalitetno i gas Spaha and reLo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted April 21 Pokretač teme Report Share Posted April 21 Zasluzili smo pobjedu, ali Jackson je bukvalno bio njihov igrac i dobijes ovo. Mentalitet je luzerski trenutno, jos i igraci nonsalantni. Jedini mec gdje ne mogu da puno krivim Pocha, ali on je kriv sto igraci ne vjeruju da mogu dobiti ikoga boljeg od top 6 pozicija. Wisey and reLo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts