Jump to content

Recommended Posts

• Postova 166
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Posted
[url="http://www.sarajevo-x.com/sport/bokseri-chisora-i-haye-na-ispitivanju-u-policiji/120219042"]http://www.sarajevo-x.com/sport/bokseri-chisora-i-haye-na-ispitivanju-u-policiji/120219042

M[/url]rs Chisora vise mi nisi drag :(
Posted
Hahaha Kličko ga sabio ko djete malo, a ovaj retard se još mlati sa Hayeom poslije.
motike u ruke momci, pa kod moje babe idite ima posla, zečevi mrtvi dabogda vam djeca unazad hodala
Posted
[quote name='Kalouda' timestamp='1329729687' post='28207']
Hahaha Kličko ga sabio ko djete malo, a ovaj retard se još mlati sa Hayeom poslije.
motike u ruke momci, pa kod moje babe idite ima posla, zečevi mrtvi dabogda vam djeca unazad hodala
[/quote]
Jest ga i sabio. Pff, ovo klicku jedan od najtezih meceva.. Imao je srece sto nisu chisori legla zamahanja..

Jel bi ti bilo zanimljivije sad gledat mec heja i cisore il klicka il jos nekog tamo gospodina. Iskreno reci :D

Uglavnom Chisora nije da se samo udara u ringu ja msm da se on i po skolama udarao bas je lik budala haha.. al neka, zivi haman cojk za ovim sportom :)
Posted
Predoobar mec je bio, odavno nisam gledao ovakav, drago mi je sto je Klicko dobio vise zbog ovog maloumnika sto provocira iako ima dobre potere mora se priznati ;)
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted
Adnan Ćatić večeras rasuo nekakvog švabu Zbika (koji puno zuji al malo meda daje).

Bravo Ado...

Još ono na kraju "Bošnjaci ovo nije samo za mene, već za cijelu Bosnu bilo"... srce mi ko Rusija odmah...
Posted
Dobar je Ado, samo se sjećam kako ga je jedan frajer prebio na mrtvo ime a on na nekakve poene remi jedva izvuče. Još na domaćem terenu, ma ono navlačenju samo tako. Još ovi naši komentatori prodaju priče kao 'uzeće ovo Adnan bez problema, sve ide prema planu..' a ono momak ga rastavio ko polinom. :)
Posted
[quote name='Wisey' timestamp='1334354488' post='41016']
Dobar je Ado, samo se sjećam kako ga je jedan frajer prebio na mrtvo ime a on na nekakve poene remi jedva izvuče. Još na domaćem terenu, ma ono navlačenju samo tako. Još ovi naši komentatori prodaju priče kao 'uzeće ovo Adnan bez problema, sve ide prema planu..' a ono momak ga rastavio ko polinom. :)
[/quote]
Nije bas da ga je razvalio kako ti kazes , nego Adnan nije bio na svom nivou a taj je imao svoju noc , sto mu na kraju nije bilo dovoljno . Adnan je i zasluzio da u tom mecu odbrani titulu. A za navladjenje , logicno je da ce pomalo navlaciti braniocu titule .

BTW: Mozda bi bilo bolje kad bi se tema zvala Borilacki Sportovi .
Posted
U svakom normalnom boks meču to je i više nego dovoljno. Adnan i sam zna kakve je batine popio tu noć, ne mora se sve završiti knock-outom da kažeš da ga je razbio. :)
  • 2 weeks later...
Posted
[quote name='Terry26' timestamp='1334324916' post='40965']
ej picketine , onda frank mir bi mogo u borbu za pojas :)
[/quote]

Sad je i sluzbeno, on i JDS za naslov 26.5. u Las Vegasu
Da se ja pitam, Overeemu bi opicio suspenziju godinu dana
Posted
Sto se tice Alistaira on jeste pao na doping testu ali svi borci uzimaju nedozvoljena sredstva ljudi imaju po dva tri treninga dnevo i da su natural nema šanse samo se na Overemu prelomilo uhvatili su ga al ja mislim da ce njemu dat ponovo dozvolu za UFC jebga on je institucija donosi im lovu i gledanost