Jump to content

Chelsea u UEFA Champions League 2011/12 = Winner

Wisey

Recommended Posts

Evo teme u kojoj odmah po završetku grupne faze LP možemo raspravljati o nastavku takmiÄenja u istoj, ali iz perspektive Chelsea s obzirom da u drugom podforumu imamo temu za ostale klubove.

Dakle, ovdje ćemo priÄati o mogućim protivnicima, žrijebu, vašim željama i sliÄno.

Mogući protivnici jesu:

-Napoli

-Lyon

-CSKA Moskva

-Marseille

-Zenit

-Milan

-Basel

Od navedenih nikako ne bih volio da igramo sa Talijanima, dakle Milan ili Napoli. A ako baš moramo onda neka to bude Milan jer su mi Napolitanci nekako najopasnija ekipa. Francuzi takoÄ‘er znaju biti izuzetno neugodan.

Dobar žrijeb za mene predstavlja Basel (bez obzira na veÄerašnju tekmu), te dvije ruske ekipe.

• Postova 796
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Forumaši sa najviše postova

Postavljene slike

Mi bi najlakše na zemlju spustili Hamšika i ekipu koliko god vam se to Äinilo Äudno. Talijani su to, teško se nose s nama. Još Napoli neiskusna ekipa u LP. Basel bi nas napatio kao i Uniteda što je. Ja sam glasao za Napoli, a poslije Napolija želio bih CSKA.

Guest Twelfth Man

Samo da smrdljive zabare izbjegnemo. Italijane ne mogu ocima smisliti. A realno i Milan i Napoli su zajebani...

Moja zelja je Basel a moze i Zenit. :D

Basel je idealan. Nema dalekog putovanja, biće dosta naših navijaÄa, protivniÄka ekipa igra u znatno slabijoj ligi i kvalitetom nije dorasla našem timu. Mislim da bismo tu tekmu riješili već u prvom meÄu.

Imam osjećaj da ćemo izvući Lyon.

Svejedno, doma bi trebalo onda uzet bar 3-0 za bit siguran, a to nije baš lako.

Dubrovcanine opet precjenujes CSKA ... jesu oni mlada , talentovana , tehnicki potkovana momcad ali mislim da je osmina za njih VRH !

Jedan Lille je dobio CSKA-a u Rusiji sa 2:0 , Inter ih je dobio 2:3 (znamo u kakvoj je formi Inter) i ta hladnoca nije toliko BAUK ! ! Navijaci bi bili najveci problem , jer sumnjam da bi imali neku podrsku ... ali svakako bi imali velike sanse .

Imam neki osjecaj da cemo dobiti ili Milan ili Lyon ! :)

Edit: ispadanjem i oba Manchestera engleska je ostala na "samo" dva predstavnika sto se nije desilo od sezone 2003/2004 .

To dovoljno govori o jacini Premiership-a ;)

Edited by Blues_95

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...