soxx Posted December 29, 2023 Report Share Posted December 29, 2023 Danas napunio 25 godina Spaha and reLo 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdvinTB Posted December 29, 2023 Report Share Posted December 29, 2023 Toliko imamo peh i traumu sa napadačima, da ja vise u nikog ne vjerujem da neće flopat kod nas. Tako i sa ovim. Pridružio je ugovor, bio bi skup ko đavo ker 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 Ne bi bio toliko skup. Nesto standardno koliko se ocekivalo da ce kostati. Ja necu ocekivati da cemo ga dovesti u januaru, vise vjerujem ako i kada budemo ganjali napadaca, da ce to biti na ljeto. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 Za mene i dalje one season wonder. Dosta mi je takvih pojačanja. Ko i kolega mi Kvaratshkelia. Nek se dokažu barem 3 sezone i onda ne treba žaliti pare. Ovako je skupo sve preko 60 miliona. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 5 minutes ago, reLo said: Za mene i dalje one season wonder. Dosta mi je takvih pojačanja. Ko i kolega mi Kvaratshkelia. Nek se dokažu barem 3 sezone i onda ne treba žaliti pare. Ovako je skupo sve preko 60 miliona. Pa dobro, nije bas tako, ovo mu je vec 3 dobra sezona u Napoliju. Ove godine cak i sa par povreda ima 7 golova i 2 asistencije na 13 meceva. Odlicna statistika. Fascinantni su i on i Kvicha. Meni je jedino nekonstantan iz te lige a sto ga mnogo hvale je Leao. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdvinTB Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 1 hour ago, diablo_bih said: Pa dobro, nije bas tako, ovo mu je vec 3 dobra sezona u Napoliju. Ove godine cak i sa par povreda ima 7 golova i 2 asistencije na 13 meceva. Odlicna statistika. Fascinantni su i on i Kvicha. Meni je jedino nekonstantan iz te lige a sto ga mnogo hvale je Leao. A Jackson sa 7 golova i 1 asistencijom smeće? cobinho 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 6 minutes ago, EdvinTB said: A Jackson sa 7 golova i 1 asistencijom smeće? Da, ovaj nije igrao protiv 9 igraca gdje je zabio 3 gola od tih 7. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Adi Posted December 30, 2023 Popular Post Report Share Posted December 30, 2023 1 hour ago, reLo said: Nek se dokažu barem 3 sezone i onda ne treba žaliti pare. Ovako je skupo sve preko 60 miliona. Toga više nema. Danas se na osnovu pola sezone ili čitave plaćaju igrači 40-60 miliona. Ako čekaš da se dokaže na više sezona onda košta preko 100 miliona. Mi konstantno pokušavamo na brzinu "ugasiti požare" i dovodimo tako Mudryke da naprave čudo i spase nas. ja13, ker, Bari and 1 other 4 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 Placa se 40 50 a samo mi dajemo 90 120 130. Sve jedno nama treba odmah spic a sad ga oni nece dati a i da ga daju ne donosi on previse da pravi toliku razliku koja nama treba. Sa Osimen om mora igra da se modifikuje a to nam sada najmanje treba. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 Sto se mora igra modifikovati? I tamo igra kao jedini napadac, samo ga stavis, a on treba da zavrsava. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted December 30, 2023 Report Share Posted December 30, 2023 Formacijski gledano manje vise, al Osimen mnogo manje prima igru na sebe i ucestvuje u gradjenju od Jacksona. Prakticno igra tog Advanced forwarda koga hrane loptama, sutira na gol i svih situacija, leva desna glava i mnogo vise suteva na gol uputi ceka loptu u prostor.... Kod nas Jackson ucestvuje u igri, gradjenju akcija i to jako dobro, mnogo vise licem ka golu, ima veci broj dodavanja, asistencija, kljucnih dodavanja, on je taj neretko koji daje lopte u prostor i prakticno predstavlja tog dodatnog kreativca u zavrsnoj trecini. Uloge i zadaci u timu jako razlicite. Znam neko ce reci hranice ga loptama Palmer Nkunku Sterling al treba da znamo da Palmer nece moci u ovom ritmu celu sezonu i da bi nam igra bila sa manjim brojem stvorenih sansi al verovatno za boljom realizacijom. Drugo Osimenu ce trebati i jedan period prilagodjavanja jer batine koje dobija u italiji su mala maca za Pl. Koga ne mrzi moze da uoci razlike u dijagramima kretnji. Ja kad bi birao, njega bih video u 442 u paru za Nkuknkuom koji je poluspic, krilima sa drugacijom ulogom sa 2 zadnja vezana od kojih je jedan igrac sa pasom ala Pirlo. Po meni vise bi lego Gyorkeres samo sam sumnjicav prema njegovom kvalitetu al ima mali dobru fiziku mozda ne ko Osimen i cesce kreira. Probao bih da Sportingu ponudim Broju i jos nekog igraca. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted July 7 Report Share Posted July 7 Spominje se da cemo ponuditi Lukakua i Casadeija za njega plus pare. Haj da vidimo hocemo li ga napokon dovesti. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted July 7 Report Share Posted July 7 Kakvi su Italijani cigani, tražit će njih dvojicu + 100 miliona. Wisey 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted July 8 Report Share Posted July 8 Ako pristanu na instalments, Osimen spusti zahtev za platu na ispod 200k i pritom se resimo i Lakake i njegove plate onda moze. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 28 Report Share Posted August 28 Nisu neki izvori, ali izgleda da su se dogovorili oko plate, sad jos ostaje da li ce nuditi transfer ili ce opet pokusati sa posudbom i otkupom na kraju sezone. Osimhen prvi izbor, Toney drugi i imaju jos dvojica neka kao opcije. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted August 28 Report Share Posted August 28 Daj Tonija, ne trebaju nam preskupi napadaci sa kojima nikad nismo imali uspjeha, a da imamo sa Osimhenom. Whisper 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 28 Report Share Posted August 28 7 hours ago, Spaha said: Daj Tonija, ne trebaju nam preskupi napadaci sa kojima nikad nismo imali uspjeha, a da imamo sa Osimhenom. Pa nije skup, 60 mil eura bi kostao. Skuplji Neto. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted August 29 Report Share Posted August 29 šta se dešava Diablo, dal si ustao, im li kakav info?? pa kolko to više pregovaraju majku mu reLo and Spaha 2 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corto Maltese Posted August 29 Report Share Posted August 29 Dotični će biti Adebajor broj 2. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 29 Report Share Posted August 29 1 hour ago, Corto Maltese said: Dotični će biti Adebajor broj 2. Šta bi to značilo? Adebayor je bio sasvim ok napadač, ni top ni flop. reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corto Maltese Posted August 29 Report Share Posted August 29 Prateći tviter, videh da baš hoće lepu paru i da će plata odlučivati o tome gde će. Naravno, ne osuđujem ga. Adi 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 29 Report Share Posted August 29 10 hours ago, chiba said: šta se dešava Diablo, dal si ustao, im li kakav info?? pa kolko to više pregovaraju majku mu Ostavit ce za zadnji dan. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chiba Posted August 30 Report Share Posted August 30 NIsam tolko u toku sa finansijama...kapiram da postoji frka zbog FFP ili kako se već zove, jel ne vidim drugi razlog zašto je bitno tolko da bude pozajmica sa obaveznim otkupom Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted August 30 Report Share Posted August 30 32 minutes ago, chiba said: NIsam tolko u toku sa finansijama...kapiram da postoji frka zbog FFP ili kako se već zove, jel ne vidim drugi razlog zašto je bitno tolko da bude pozajmica sa obaveznim otkupom Znaš kakvi su Italijani cigani, oni žele puno novca i to odmah, a kad kupuju žele kupiti za malo i na milion rata. A problem je i Osimhenova plata - neće taj pristati na manje od 300k sedmično, s obzirom da mu Arapi nude 30 miliona godišnje. A jebeno je ispeglati knjige s igračem s takvom platom - zato se rješavaju Sterlinga između ostalog. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted August 30 Report Share Posted August 30 Vjerovatno i nama i njima odgovara da se transfer knjiži za sljedeću godinu. Talijani u većini slučajeva tako posluju, "troše" pare koje će dobiti sljedeće godine. E sad ne znam koliko to Napoliju odgovara jer koliko vidim potrošili su 100 miliona, a zaradili 10. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts