Jump to content

Uprava i stručni štab (generalna diskusija)

Caeruleus

Recommended Posts

Mourinho je poceo da gubi konce. Najlakse je druge okriviti za lose rezultate, a ne preuzeti krivicu ni najmanje. On je kriv sto je dozvolio opet povlacenje posle drugog gola i naseg vodjstva. Kriv je i za prelatni rok, jebemo se sa onim Babom kao konji i sa Stonesom, a pozicije skripe li skripe.

Dovodimo Falcaoa kojem je najbolje vreme odavno proslo, ne bi ga preporodio ni carobnjak iz Oza, a ne on.. kao sto niko nije uspeo ni onog parazita Torresa da oporavi.

Jel treba da ostanemo bez najboljeg igraca zbog 3 boda ili zbog jedne utakmice? Lekarski tim mozda ne cita igru kako Mourinho cita, a ni Mourinho ne cita anatomiju tela i medicinu kako treba.

Nekako u zadnje vreme gubi konce i nekako ima velike ispade, a kvaliteta igre se gubi i ne sano da ne napredujemo nego nazadujemo. Nije to sada 3,4 utakmice vec par meseci...

Uglavnom ovo se sve moglo resiti razgovorom pogotovo ako znamo kakav je nas doktorski tim i koliko malo povreda i odsustva sa terena imamo.

Treba bit kurva zadovoljna sto nije otkaz dobila

Je. Ona je glavni krivac Å¡to momčad već par mjeseci igra k'o prebiti k****.  :-q

U zadnjih 30 utakmica, SAMO 3 PUTA smo dobili nekog s 2 gola razlike. Apsolutno nijednu utakmicu u zadnjih 30, nismo dobili s više od 2 gola razlike. U zadnjih 6 utakmica u nizu, nismo dobili apsolutno nikog, a u tih 6 utakmica smo primili čak 11 pogodaka.

Je, problem je zbilja samo u Evi Carneiro...  X_X

Šefu smeta to što se Edenu ukazuje pomoć koja mu je EVIDENTNO bila potrebna, ali ne smeta mu pri "negativnom" rezultatu vaditi iz igre veznog igrača, s najviše asistencija u ligi, i ubaciti na njegovo mjesto stopera??!!

Znam da se vjerovatno većina neće složiti sa mnom, ali mene ovaj slučaj strašno asocira na onu narodnu: "Rđavom k**** svaka dlaka smeta". Nažalost, ovaj puta je ta "dlaka" ispala Eva.

A da stvar bude najsmješnija, ona uopće ni nije prva utrčala u teren, već je samo slijedila svog pomoćnika, koji je u terenu bio dobrih 10 metara prije nje...

Pa utrcao je pomocnik, nije sigurno sam odlucio, vec ona. Realno Mourinho je u pravu, zato sto je neprihvatljivo da ostajemo sa 9 igraca na terenu ukljucujuci golmana, ako za to nema potrebe. Ali i malo je pretjerano je vise ne stavljati da bude na tekmama. Moglo se to pricom izgladiti i vozi.

Ma pretjero je Mourinho vala, kao da bi promijenio nesto da je igrao Hazard to vrijeme. Bolje nek radi na tome da popravimo igru da ne bi dobio nogaru a kad jos dodas da su Anceloti i Klop bez klubova i da igraju napadacki fudbal :) malo se zezam ima Murinho moju podrsku sto se tice svega u klubu ali ovo mu nije trebalo.

Jbt koji cirkus ko da smo izgubili titulu zbog lječničkog tima, Mourinhu će biti pametnije da se bavi onim što se dešava na terenu od polovine prošle sezone a ne da pravimo teoriju zavjere tamo gdje je nema..

Što nakon utakmice nije rekao da igramo loše već nekoliko mjeseci ili što nije govorio zašto smo dopustili da ispuštamo dva vodstva na domaćem terenu protiv Swanseaja, zašto nije govorio o to me zašto smo kao aktuelni prvaci u novu sezonu ušli sa dva beka i to desna, ne nego hajde da pričamo o tome kako lječnički tim ne shvata igru, pa jarane što nisi obezbijedio pobjedu do sudijske nadoknade pa bi ti bilo u interesu da uđe lječnički tim na teren...

Mourinho jede govna i ljudi iz kluba bi mu trebali to dati do znanja. Treba mu stegnuti uzicu jer si gospodin malo previše dopušta. Neka pogleda sebe u ogledalo i zapita se zašto ništa ne radi da poboljša onaj očaj što igramo već mjesecima.

A ne što maltretira ljude koji rade svoj posao kako treba.

A da stvar bude najsmješnija, ona uopće ni nije prva utrčala u teren, već je samo slijedila svog pomoćnika, koji je u terenu bio dobrih 10 metara prije nje...

Pa kritika se odnosila na ceo lekarski tim, ali se piše i priča samo o Evi. Dokaz da nikog nije briga za lekarski tim, nego se piše o "nepravdi prema Evi", zato što je em žensko, em lepa, redak prizor u muškom fudbalu.

Azar sam ume malo duže da se valja pre nego što ustane, tada niko nije utrčavao na teren. I niko ih nije okrivio za neuspeh, lol, moglo je da nas košta, srećom nije, možda bismo dali i gol sa njim u 90+ sa igračem manje, nećemo saznati. Kraj priče.

nije problem toliki u tome je li liječnički tim pogriješio ili ne nego reakcija mou-a na sve to. Kao prvo s time nije trebalo izlazit u javnost nego unutar kluba popričat s liječnicima i upozorit ih na greške, kao drugo zar je liječnički tim koji je protekle godine odlično odrađivao svoj posao zaslužio da se radi jedne male greškice odmah kažnjavaju? Ja mislim da ne, treba jednostavno im ukazati na greške, uostalom nitko se nije naučen rodio a greške su tu da se iz njih uči...

iako, mislim da se ovdje radi o po najprije tipičaom mou-ov showu. Kada izgubi traži krivce u svima osim sebi (odlična je ona slika koju je neko postavio na mou-ovoj temi), i mora mu se priznat da je stvarno majstor u tome, jer evo mediji a i mi navijači samo o tome pričamo i time je mou samo postigao što je htio, skrenuo je pažnju s toga da se još od prošle sezone vidi da nemamo igru, da smo očajno odigrali utakmicu, da po ko zna koji put nemamo muda skršit do kraja protivnika, da smo u sezonu ušli bez ijednog pojačanja a protivnici se svi odreda pojačali...

Mourinho nije trebao onako reagovati niti je trebao javno kritikovati lječnički tim, kada može pravdati razne igrače i njihove poteze zašto nije u stanju opravdati jednu običnu situaciju koja zahtjeva samo par riječi oči u oči nakon utakmice. Prošle sezone smo bili klub sa najmanje povreda, što ne pokaže malo zahvalnosti nego se kurči ko da je izmislio svijet..

Ex CFC doctor R.Rogers: "To be honest with you, you do have to understand the game – Jose has a legitimate point. You have to understand your dynamic in the club. You are not a player...You can’t be a celebrity doctor, come on."

Ali Murinjo je monstrum. :O

I Jon Fearn će biti odstranjen iz medicinskog tima, niko ne piše o njemu.

Mourinho nije trebao onako reagovati niti je trebao javno kritikovati lječnički tim, kada može pravdati razne igrače i njihove poteze zašto nije u stanju opravdati jednu običnu situaciju koja zahtjeva samo par riječi oči u oči nakon utakmice. Prošle sezone smo bili klub sa najmanje povreda, što ne pokaže malo zahvalnosti nego se kurči ko da je izmislio svijet..

POTPIS KO KUĆA! 

Na ovo se nema šta dodati. Mourinho je ispao arogantna seljačina i ponio se krajnje neprofesionalno prema liječničkoj ekipi. Nevažno to što Eva sere i hoće da tuži Chelsea, on se nije smio onako ponijeti. A vidim i Abramovič je ljut. S razlogom.

• reLo changed the title to Uprava i stručni štab (generalna diskusija)