Jump to content

Recommended Posts

• Postova 505
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Posted
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326834671' post='18270']
Pobjeda Srbije nošena publikom. Svaka čast opet kažem. Danska je velesila
[/quote]

nekad bila... ono što su jučer prikazali ispod je svakog standarda ravno Uzbekistanskoj reprezntaciji neznam okle su ivukli te golove pa čemo počet... prvo Hanssen igrač koji je trpao po 7-8 golova na utakmici jučer puknuo po golu nije, premalo igra na krila koja su im odlična trener je kriv jer na penalima nije pustio LIndgrena jednog od najboljih penalÄ‘ija na svjetu po meni , srednji vanjski i desni vanjski nisu svjetske klase makar mi se osobno sviÄ‘a igra desnog vanjskog , glavni pivot im fali (Knudsen) a vratar im je dobar Landin je mlad i ima pred nim još puno toga samo napredovat može makar je već sad odličan al daleko je to od Hvidt koji je jeo protivnike sam dobivao utakmice.
Posted
a janezi nabrijani bili ko zmajevi, hehe ajmo dalje za iste pare kauboji :D
a balić kralj, baš kao što kaže sjajni drago ćosić, balić rukometni mozzart...
iznad svih, Hrvatska!!!
Posted
dobro smo odigrali protiv slovenaca samo imam 2 zamjerke obrana premekana i Duvnjak glup ko tabla taj igra 100% silom bez imalo mozga mogao bi nas koštat protiv većih ekipa kad rezultat i nebude 5 razlike pa da moš popušit 2-3 gola. A definitivno najblji na terenu Kopljar 2 šuta 2 gola u važnim trenutcima i izboren penal u obrani odličan.
Posted
Ono što mi se nesviÄ‘a kod Kopljara - curica je. Pogledajte samo njegovu visinu i njegovu snagu i preciznost šuta. Pa taj bi komotno mogo bit Lacković na desnom vanjskom. Gdje šteka? Šteka u ulascima pri šutu, premekano ide na šut, da malo robusnije uleti u igrača bio bi igračina. Ovako još uvijek ništa.
Posted
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326953598' post='18632']
Ono što mi se nesviÄ‘a kod Kopljara - curica je. Pogledajte samo njegovu visinu i njegovu snagu i preciznost šuta. Pa taj bi komotno mogo bit Lacković na desnom vanjskom. Gdje šteka? Šteka u ulascima pri šutu, premekano ide na šut, da malo robusnije uleti u igrača bio bi igračina. Ovako još uvijek ništa.
[/quote]
kopljar je smoto obični, a primit 29 golova od slovenaca je žalosno, to moramo popravit :)
Posted
[quote name='jakovf' timestamp='1326992045' post='18795']
Da Kopljar nabilda mišiće malo i ulazi onako u igrače kako Buntić koji odnese dvojicu u 6 metara, bio bi jedan od boljih, pogotovo zbog visine.
[/quote]

I dalje sam mišljenja da Kopljar igra samo zbog Goluže.
Posted
[quote name='drogba 11' timestamp='1326993203' post='18809']
hoće li makedonci dobiti čehe včrs, mislim da li da idm staviti na njih ili ne, a baš mi zvoni 2-ojka u glavi
[/quote]

e jbg udjelio bi savjet al nisam prije vidio , gledo sam do poluvremena mislim bilo x onda sam morao ić eto neznam krajnji rezultat pa bi prognoziro 2-3 razlike za čehe (to bi ti bio moj savjet)

evo sad sam pogledo rezultat i mog ti udjelit još jedan savjet nemoj mene više slušat xD
dobro da nisam išao u kladaru imao sam najbolju namjeru al eto sva sreća sve bi promašio i Dance i Makedonce i Srbe i Švabe dobro možda Švabe nebi
Posted
[quote name='Vinko' timestamp='1327012405' post='18890']

e jbg udjelio bi savjet al nisam prije vidio , gledo sam do poluvremena mislim bilo x onda sam morao ić eto neznam krajnji rezultat pa bi prognoziro 2-3 razlike za čehe (to bi ti bio moj savjet)

evo sad sam pogledo rezultat i mog ti udjelit još jedan savjet nemoj mene više slušat xD
dobro da nisam išao u kladaru imao sam najbolju namjeru al eto sva sreća sve bi promašio i Dance i Makedonce i Srbe i Švabe dobro možda Švabe nebi
[/quote]

al si se sam brzo ugasio :D :D ma nisam ni ja išao uplatiti, nije mi se dalo ići do kladare ;) a možda i bolje, jer ja da sam lupio singl na makedonce kao što sam mislio, lazarov bi slomio vrat još na zagrijavanju i moš se da ne kažem šta...
nvm...danas kauboji s norvežanima, idemoo :)
Posted
Pao mi prijatelj na Srbiji, nerješeno igrali a vodili konstantno. On sumnja na namještaljku, ali ja mislim da je to samo zato jer je okorjeli kladioničar :lol: ÄŒestitke Makedoncima!