Caeruleus Posted January 17, 2012 Pokretač teme Report Posted January 17, 2012 Otvorio sam anketu.Vodi Srbija. Trude se. Svaka im Äast! Citiraj
Kun Aguer0 Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Bravo momci pala je Danska 24:22 !!! Darko Stanic 16 odbrana ! Momir Ilic 8 golova ! Bravo !!! Citiraj
sisa01 Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 [quote name='drogba 11' timestamp='1326827798' post='18185']koliko je komada dao kiro dns protiv njemaÄke [/quote]7 golova, uz los procenat suta, oko 40 % Citiraj
Caeruleus Posted January 17, 2012 Pokretač teme Report Posted January 17, 2012 Pobjeda Srbije nošena publikom. Svaka Äast opet kažem. Danska je velesila Citiraj
Caeruleus Posted January 18, 2012 Pokretač teme Report Posted January 18, 2012 Mogao bi se i u Srbiji rukomet popularizirati. Citiraj
Vinko Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1326834671' post='18270'] Pobjeda Srbije nošena publikom. Svaka Äast opet kažem. Danska je velesila [/quote] nekad bila... ono što su juÄer prikazali ispod je svakog standarda ravno Uzbekistanskoj reprezntaciji neznam okle su ivukli te golove pa Äemo poÄet... prvo Hanssen igraÄ koji je trpao po 7-8 golova na utakmici juÄer puknuo po golu nije, premalo igra na krila koja su im odliÄna trener je kriv jer na penalima nije pustio LIndgrena jednog od najboljih penalÄ‘ija na svjetu po meni , srednji vanjski i desni vanjski nisu svjetske klase makar mi se osobno sviÄ‘a igra desnog vanjskog , glavni pivot im fali (Knudsen) a vratar im je dobar Landin je mlad i ima pred nim još puno toga samo napredovat može makar je već sad odliÄan al daleko je to od Hvidt koji je jeo protivnike sam dobivao utakmice. Citiraj
Kun Aguer0 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 evo gledam Slovenija Hrvatska izgleda da ce to biti pobjeda Hrvatske...Pas do Kopljara koji u tri koraka pretrci citav teren Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 Neopisivo mi je drago što smo zgazili Slovence pred onolikom njihovom silnom publikom Citiraj
Elao Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 I meni je drago, donjeli su mi pare Citiraj
drogba 11 Posted January 18, 2012 Report Posted January 18, 2012 a janezi nabrijani bili ko zmajevi, hehe ajmo dalje za iste pare kauboji a balić kralj, baš kao što kaže sjajni drago ćosić, balić rukometni mozzart... iznad svih, Hrvatska!!! Citiraj
Vinko Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 dobro smo odigrali protiv slovenaca samo imam 2 zamjerke obrana premekana i Duvnjak glup ko tabla taj igra 100% silom bez imalo mozga mogao bi nas koštat protiv većih ekipa kad rezultat i nebude 5 razlike pa da moš popušit 2-3 gola. A definitivno najblji na terenu Kopljar 2 šuta 2 gola u važnim trenutcima i izboren penal u obrani odliÄan. Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Ono što mi se nesviÄ‘a kod Kopljara - curica je. Pogledajte samo njegovu visinu i njegovu snagu i preciznost šuta. Pa taj bi komotno mogo bit Lacković na desnom vanjskom. Gdje šteka? Šteka u ulascima pri šutu, premekano ide na šut, da malo robusnije uleti u igraÄa bio bi igraÄina. Ovako još uvijek ništa. Citiraj
sturridge Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1326953598' post='18632'] Ono što mi se nesviÄ‘a kod Kopljara - curica je. Pogledajte samo njegovu visinu i njegovu snagu i preciznost šuta. Pa taj bi komotno mogo bit Lacković na desnom vanjskom. Gdje šteka? Šteka u ulascima pri šutu, premekano ide na šut, da malo robusnije uleti u igraÄa bio bi igraÄina. Ovako još uvijek ništa. [/quote] kopljar je smoto obiÄni, a primit 29 golova od slovenaca je žalosno, to moramo popravit Citiraj
jakovf Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Da Kopljar nabilda mišiće malo i ulazi onako u igraÄe kako Buntić koji odnese dvojicu u 6 metara, bio bi jedan od boljih, pogotovo zbog visine. Citiraj
Juan Manuel Mata Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 [b]2012 European Men's Handball Championship[/b] [url="http://en.wikipedia.org/wiki/2012_European_Men%27s_Handball_Championship"]http://en.wikipedia....ll_Championship[/url] Citiraj
Caeruleus Posted January 19, 2012 Pokretač teme Report Posted January 19, 2012 [quote name='jakovf' timestamp='1326992045' post='18795'] Da Kopljar nabilda mišiće malo i ulazi onako u igraÄe kako Buntić koji odnese dvojicu u 6 metara, bio bi jedan od boljih, pogotovo zbog visine. [/quote] I dalje sam mišljenja da Kopljar igra samo zbog Goluže. Citiraj
drogba 11 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 hoće li makedonci dobiti Äehe vÄrs, mislim da li da idm staviti na njih ili ne, a baš mi zvoni 2-ojka u glavi Citiraj
Vinko Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 [quote name='drogba 11' timestamp='1326993203' post='18809'] hoće li makedonci dobiti Äehe vÄrs, mislim da li da idm staviti na njih ili ne, a baš mi zvoni 2-ojka u glavi [/quote] e jbg udjelio bi savjet al nisam prije vidio , gledo sam do poluvremena mislim bilo x onda sam morao ić eto neznam krajnji rezultat pa bi prognoziro 2-3 razlike za Äehe (to bi ti bio moj savjet)evo sad sam pogledo rezultat i mog ti udjelit još jedan savjet nemoj mene više slušat xD dobro da nisam išao u kladaru imao sam najbolju namjeru al eto sva sreća sve bi promašio i Dance i Makedonce i Srbe i Švabe dobro možda Švabe nebi Citiraj
Kun Aguer0 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Makedonci odlicno odigrali i zasluzeno dobili Citiraj
chelseathebest Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 wtf kako Srbija x odigrala? gledam rezultate malo 13:6 bilo i zavrsi x wtf?? Citiraj
drogba 11 Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 [quote name='Vinko' timestamp='1327012405' post='18890'] e jbg udjelio bi savjet al nisam prije vidio , gledo sam do poluvremena mislim bilo x onda sam morao ić eto neznam krajnji rezultat pa bi prognoziro 2-3 razlike za Äehe (to bi ti bio moj savjet) evo sad sam pogledo rezultat i mog ti udjelit još jedan savjet nemoj mene više slušat xD dobro da nisam išao u kladaru imao sam najbolju namjeru al eto sva sreća sve bi promašio i Dance i Makedonce i Srbe i Švabe dobro možda Švabe nebi [/quote] al si se sam brzo ugasio ma nisam ni ja išao uplatiti, nije mi se dalo ići do kladare a možda i bolje, jer ja da sam lupio singl na makedonce kao što sam mislio, lazarov bi slomio vrat još na zagrijavanju i moš se da ne kažem šta... nvm...danas kauboji s norvežanima, idemoo Citiraj
Caeruleus Posted January 20, 2012 Pokretač teme Report Posted January 20, 2012 Pao mi prijatelj na Srbiji, nerješeno igrali a vodili konstantno. On sumnja na namještaljku, ali ja mislim da je to samo zato jer je okorjeli kladioniÄar ÄŒestitke Makedoncima! Citiraj
Bari Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 Mozda i jeste namjestaljka , voditi 7 razlike i nije mala stvar (da ne znam koliko su se opustiti da prije 7 golova stvarno tesko) Citiraj
Recommended Posts