Vinko Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 pa neznam par igraÄa s ovog popisa nisam vidio al bi zasigurno izbacio Pettersona i Anderssona iz rzlog što u Islandu ima boljih igraÄa koji Äe se istaknut (Palmarson,Sigurdsson, Gunarson,Atlason (i onaj starac što igra desnog vanjskog za Lowen) po meni Palmarson najviše , a Andersson ne zato što su Švedi jako oslabljeni bez Dodera i Chalmana sumnjam da Äe oni nešto napravit pa tako sumnjam i u Anderssonov bljesak , ja mislim da je on super igraÄ , m odliÄan al bez kreativca i talenta kao što je Doder (srednji vanjski) mislim da će bit teško. Za Karabatića mislim da neće previše odskakat , mislim da će se samo ukopit u dobru igru FRA. I mislim da bi Kiro, Vujin i Hanssen mogli odigrat dobro prvenstvo al eto vidjet ćemo... Od naših mislim da bi Štrlek mogao ekxplodirat ništa manje od Duvnjaka od kojeg se isto puno oćekuje pogotovo ako Balić ne ozdravi, i najviše priželjkujem Laca u pravom izadnju kao iz Flensburga ili HSV-a on kad odigra kako zna i može on je najbolji lljevi vanjski na svjetu , i uz Duvnjaka bi nam mogao bit kljuÄan i jako potreban i važan igraÄ pogotovo ako KOpljar bude dobivao puno minuta. Citiraj
Vinko Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 [quote name='Elao' timestamp='1326538914' post='17126'] Jel danas pocinje prventvo ili? [/quote] u nedjelju otvara NjemaÄka-ÄŒeška a Hrv je sutra s Islandom poslje 8 mislim Citiraj
pidy Posted January 14, 2012 Report Posted January 14, 2012 Za Bosnu, prenos ce biti na BHT1. Svaki dan jedna utakmica u 20:00 sati i jedna poslije ponoci, u snimku. Citiraj
Kun Aguer0 Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 prvenstvo su otvorili Srbija i Danska i Srbija je naravno pobjedila Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Srbija dobila Poljake, za mene je to popriliÄno iznenaÄ‘enje, Danska oÄekivano pobjedila. Što je još veće iznenaÄ‘enje, ÄŒeška dobila NjemaÄku, reko sam ja, Filip Jicha ljudi moji, Filip Jicha. U 18.15 Francuska - Španjolska, odliÄna utakmica, nadam se pobjedi Španjolaca mada teško. Hrvatska u 20.10 protiv Islanda Citiraj
Caeruleus Posted January 16, 2012 Pokretač teme Report Posted January 16, 2012 Nije Äudo pobjeda Srbije u prvoj utakmici. Ipak su domaćini, a Poljska bila znatno, ali baÅ¡ znatno oslabljena. Mene viÅ¡e Äudi ne ispunjena dvorana :/ Citiraj
Caeruleus Posted January 16, 2012 Pokretač teme Report Posted January 16, 2012 Kakav je sastav Hrvatske veÄeras? Citiraj
Vinko Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 a jebiga kad nemate jednog od najboljih svjetskih golmana (Szmala) te vjerojatno najboljeg desnog vanjskog i mozga ekipe (M.LIjewskog) onda ni poraz od domaćina na otvaranju nije iznenaÄ‘enje. A ÄŒeška nije juÄer ništa posebno odigrala nego je NJemaÄka loša osim Kaufmana i onog desnog vanjskog koji me iznenadio mislim da se Pfahl il tak nešto zove uglavno poÄinje sa PF. Dudo trebao si prije reagirat upozorit me , ovako sam prespavo francuze i španjolce aaaaaaaaaaaa pojeo bi seee ( Citiraj
Caeruleus Posted January 16, 2012 Pokretač teme Report Posted January 16, 2012 "StruÄnjak" Goluža. Ne isplati se živcirati zbog tog idiota. Citiraj
jakovf Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Pobjeda 32:30! Alilović konaÄno pravi, ostali odradili posao kako treba, jedino mi nije jasno zašto je Kopljar umjesto Buntića u prvoj. Citiraj
Caeruleus Posted January 16, 2012 Pokretač teme Report Posted January 16, 2012 [quote name='jakovf' timestamp='1326746783' post='17845'] Pobjeda 32:30! Alilović konaÄno pravi, ostali odradili posao kako treba, jedino mi nije jasno zašto je Kopljar umjesto Buntića u prvoj. [/quote] Neću da psujem da ne bi dobio povećan warn status ali oÄito je da su Kopljar i Goluža pederÄine i da si ga utjeruju jedan drugom. Ne vidim drugi razlog. Jesam se isposovao veÄeras. A Ćosićev komentar "strašni Island"...Muka mi. Ovo je pirova pobjeda. Hrvatska ni sjena nekadašnjeg giganta. Citiraj
pidy Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1326747465' post='17853'] Neću da psujem da ne bi dobio povećan warn status ali oÄito je da su Kopljar i Goluža pederÄine i da si ga utjeruju jedan drugom. Ne vidim drugi razlog. Jesam se isposovao veÄeras. A Ćosićev komentar "strašni Island"...Muka mi. Ovo je pirova pobjeda. Hrvatska ni sjena nekadašnjeg giganta. [/quote] Smjena generacija Citiraj
Caeruleus Posted January 16, 2012 Pokretač teme Report Posted January 16, 2012 [quote name='pidy' timestamp='1326747952' post='17858'] Smjena generacija [/quote] Bez obzira mislim da je Goluža loš trener i najveći krivac zašto je ta "smjena generacija" tako izražena. Budi iskren i priznaj da bi s Linom ovo izgledalo puno bolje. Citiraj
pidy Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1326748108' post='17861'] Bez obzira mislim da je Goluža loš trener i najveći krivac zašto je ta "smjena generacija" tako izražena. Budi iskren i priznaj da bi s Linom ovo izgledalo puno bolje. [/quote] Normalno da bi, ali covjek je podnio ostavku i ne treba sada plakati, sta je tu je. Mislim da i ovako Hrvatska moze daleko dogurati. Citiraj
Vinko Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 teška pobjeda netreb se ljutit Island je jaka repka i to glavno smo prošli Alilović car spasio nas vidi se kolko je falio golman u Švedskoj samo nek tako Mirko nastavio žao mi što on nije bio proglašen igraÄem utakmice jer je to svakako bio. PoÄet Äu od obrane jako loša slabo pratimo igraÄe IslanÄ‘ani su se križali lopta je išla brzo i tu su se stvarale rupe mi pak premekani treba se dosta toga popravit. U napadu se vidjelo kolka je razlika kad imaš zdravog i spremnog Lackovića odliÄan možda i najbolji danas (osim Mirka) odliÄno se kuži sa Štrlekom zamjerka samo 2 greške na poÄetku dodavanje na tribine i onaj pokušaj na silu iz teškog kuta sredinom drugog djela. Buntić odliÄan samo malo presirov previše sile a premalopasova proigravanja ideje, Kopljar dobar samo treba skupit muda vratio nas je golom i sedmercom, Vori daleko najgori u napadu promašivao , nije rupe radio otkrivao se i to nas sjebalo, u obrani pre spor i previše priÄa. Ipak najteži dio posla odradili sad na Slovence i Norvežane po ipak lakše bodove Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 Ako ovi momci uzmu medalju onda su duplo bolji igraÄi nego što djeluju. Onaj HDZ-ovski degenerik na klupi je zatucan ko toÄak, 2 min pred kraj njegova taktika je "nemojte izgubit loptu". Sere mi se od njega, radije nek pusti Balića da priÄa. Citiraj
jakovf Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 [media]http://www.youtube.com/watch?v=v63mHA0YTmo[/media] Tako se to radi Citiraj
Kun Aguer0 Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 danas igraju u grupi A Poljska SlovaÄka(18:15) Srbija Danska(20:15) grupa B Makedonija NjemaÄka(18:15) ÄŒeška Švedska(20:15) Citiraj
sisa01 Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Makedonija fkt nema srece Vecim dijelom susreta vode, al na kraju ih stignu/preokrenu.. NEISKUSTVO Citiraj
Vinko Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 [quote name='Kun Aguer0' timestamp='1326808062' post='18000'] danas igraju u grupi A Poljska SlovaÄka(18:15) Srbija Danska(20:15) grupa B Makedonija NjemaÄka(18:15) ÄŒeška Švedska(20:15) [/quote] uuuuuuu danas prava poslastica Danska-Srbija nadam se da prenosi Sport 1 Citiraj
drogba 11 Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 koliko je komada dao kiro dns protiv njemaÄke Citiraj
Caeruleus Posted January 17, 2012 Pokretač teme Report Posted January 17, 2012 Danas sam propustio sve utakmice...Tko je igrao i u koliko? Citiraj
Recommended Posts