Caeruleus Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Evo otvaram i temu o jednom od najdražih sportova. Opet na Balkanu jedno veliko rukometno natjecanje - ovaj put Srbija. Bliži nam se Europsko prvenstvo i vjerujem da će biti zanimljivo.http://en.wikipedia....ll_ChampionshipŽelim samo da ovaj odvratni Äovjek ode iz hrvatske reprezentacije, pa da mogu uživati: Citiraj
Vinko Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 ma eto sad kako gledam ove pripremne utakmice Äini mi se da igramo sve bolje makar mislim da ako ne napravi ništa da će ga se maknut, al pošto je ÄŒervar postavio ljestvicu jako visoko u zadnjih apr godina za nas je sve osim prvog mjesta neuspjeh i tako bih se postavio i prema goluži ne doÄ‘e li do finala dao mu nogu. A što se samog turnira tiÄe mislim da imamo sreće da smo izvukli dosta laganu skipinu makar su sve to dobre ekipe dobro smo prošli, i mislim da sve njih možemo pobjedit i da smo mi ipak za klasu više od njih , jedino se bojim malog Palmarsona ako on bude dobro pokriven mislim da ni Island neće bit velik problem Citiraj
Caeruleus Posted January 10, 2012 Pokretač teme Report Posted January 10, 2012 [quote name='Vinko' timestamp='1326213289' post='16032'] ma eto sad kako gledam ove pripremne utakmice Äini mi se da igramo sve bolje makar mislim da ako ne napravi ništa da će ga se maknut, al pošto je ÄŒervar postavio ljestvicu jako visoko u zadnjih apr godina za nas je sve osim prvog mjesta neuspjeh i tako bih se postavio i prema goluži ne doÄ‘e li do finala dao mu nogu. A što se samog turnira tiÄe mislim da imamo sreće da smo izvukli dosta laganu skipinu makar su sve to dobre ekipe dobro smo prošli, i mislim da sve njih možemo pobjedit i da smo mi ipak za klasu više od njih , jedino se bojim malog Palmarsona ako on bude dobro pokriven mislim da ni Island neće bit velik problem [/quote] Izbornik dosta znaÄi, tako da se s Golužom ne treba nadati velikim stvarima. Ali eto. Citiraj
Vinko Posted January 10, 2012 Report Posted January 10, 2012 a istina.... znaÄi , možda nije opravdanje al treba uzet u obzira da je došla smjena generacije i da su ne tako davno otišli igrraÄi koji su nosili repku Džomba, Špoljarić.Dominiković,Metlićić pa i Kaleb makar je on već duže ivan terena al tek smo sad u Štrleku dobili adekvatnu zamjenu , al istina je što kažeš GOluža je truba da se mene pita letioo bi on već odavno al kad nije glupo je sad mjenjat prije prvenstva izbornika , postavio bi mu ovaj ultimatum pa nek si sam kroji sudbinu Citiraj
Vinko Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 mislim da nije pošto su Balić i Vuković ozljeÄ‘eni pa su pod upitnikom, al nije zvao Vukića i Zrnića na pripreme pa možda neće ni na euro , a ostalo se već manje više zna uz možda 2-3 mlade nade. Citiraj
pidy Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Koliko sam vidio Tonci Valcic nece nastupiti na ovom prvenstvu? Citiraj
Chelsea4 Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 a jel se neko od vas bavi rukometom ? evo je vec tri godine treniram i mogu reci da mi je poslje nogomete, zajedno s kosarkom jedan od najdrazih sportova... Citiraj
pidy Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Bavim se ja rukometom. Isto tri godine. Dvije godine u jednom, a ovu zadnju godinu u drugom klubu Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Bavio sam se i ja godinu dana, tijekom ozljede koja me udaljila iz bazena Citiraj
Bari Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1326312254' post='16380'] Bavio sam se i ja godinu dana, tijekom ozljede koja me udaljila iz bazena [/quote] Rukomet se igra u Bazenu ? Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 [quote name='Blues_95' timestamp='1326313245' post='16390'] Rukomet se igra u Bazenu ? [/quote] Bavio sam se TIJEKOM OZLJEDE KOJA ME ZADRŽALA VAN BAZENA Citiraj
chelsea4evercr Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1326313372' post='16394'] Bavio sam se TIJEKOM OZLJEDE KOJA ME ZADRŽALA VAN BAZENA[/quote] STA VATERPOLO Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 Da, vaterpolo, logiÄno je Citiraj
Vinko Posted January 11, 2012 Report Posted January 11, 2012 ja se bavim rukometom jedno 3 godine s tim da sam prvo trenirao 2 godine i imao 2 godine stanke i sad opet godinu dana treniram, al eto uz nogomet i košarku najdraži sport , a ja sam eto sportski deÄko , nije da rasturam nego jednstavno uživam igrajući, baš volim sport. TakoÄ‘er i vaterpolo zapravo sve sportove u vodi , vaterpolo ,plivanje, picigin... Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 [quote name='Vinko' timestamp='1326323901' post='16455']ja se bavim rukometom jedno 3 godine s tim da sam prvo trenirao 2 godine i imao 2 godine stanke i sad opet godinu dana treniram, al eto uz nogomet i košarku najdraži sport , a ja sam eto sportski deÄko , nije da rasturam nego jednstavno uživam igrajući, baš volim sport. TakoÄ‘er i vaterpolo zapravo sve sportove u vodi , vaterpolo ,plivanje, picigin...[/quote] Baš kao i ja Nema što nisam trenirao, vaterpolo, plivanje, rukomet, odbojku, nogomet, tenis, košarku...jedino u vaterpolu sam razvaljivao, nogomet, rukomet i tenis sam relativno dobar a ostalo veze nemam, al isto je užitak igrat Jedino što ne mogu trÄat više od 15 min radi cigara, al recimo danas sam za tih 15 min na nogometu 4 gola uvalio Citiraj
Vinko Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 haha drito to sve sam sportove prošo , u svima sam dobar nisam nešto supertalentiran al sam sasvim ok bar u usporedbi sa prijateljima s kojima igram, jedino prema odbojci sam imao predrasuda al jednom prilikom su me odvukli na odbojku na pjesku prejako sport je jebena a i cure na odbojci su dobre..... Samo mi je žao što je 1. mj pa nemogu ništa osim tog rukometa u dvorani al tješim se još 2-3 mjeseca i opet na igralište btw. svaka ćast na golovima Citiraj
drogba 11 Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 nadam se "morskoj vili" i poznatoj gusjenici sada u Srbiji, i da me suci ne nerviraju (što je teško),,a sad šta će biti neka bude Citiraj
Caeruleus Posted January 12, 2012 Pokretač teme Report Posted January 12, 2012 DubrovÄanine, jel istina da je Dubrovniku prvi sport vaterpolo, pa tek onda nogomet? Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1326390249' post='16627'] DubrovÄanine, jel istina da je Dubrovniku prvi sport vaterpolo, pa tek onda nogomet? [/quote] Da. Citiraj
chelsea4evercr Posted January 12, 2012 Report Posted January 12, 2012 dubro jednom da j i ti na vaterpolo bacimo Citiraj
Vinko Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 evo sad baš Äitam da Goluža zbog Balića i Vukovića mora odgodit službeni popis 16-orice za prvi krug natjecanja , njih dvojca su ozljeÄ‘eni i Äekat će se do nedelje zbog njihovog mogućeg oporavka, moje mišljenje je da bi ih trebali odmorit pa Äak i da se oporave da neigraju prvi kurg jer ova skupina i nije tolko jaka da je se emože proć sa postojećim kadrom a Hrv. hvala bogu ima jako dobar i širok kadar Citiraj
Caeruleus Posted January 13, 2012 Pokretač teme Report Posted January 13, 2012 http://www.index.hr/sport/clanak/ovo-su-zvijezde-koje-bi-mogle-obiljeziti-euro-u-srbiji/593555.aspx Citiraj
Pjer-Emerik (dubro) Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 [quote name='Caeruleus' timestamp='1326491050' post='17002'] [url="http://www.index.hr/sport/clanak/ovo-su-zvijezde-koje-bi-mogle-obiljeziti-euro-u-srbiji/593555.aspx"]http://www.index.hr/...iji/593555.aspx[/url] [/quote] Ciljam na Hansena i Jichu, mislim da bi baš oni mogli obilježit ove godine, uz govnara Karabatića. Citiraj
Recommended Posts