Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Postova 505
  • Otvorena
  • Posljednji odgovor

Forumaši sa najviše postova

Posted
ma eto sad kako gledam ove pripremne utakmice čini mi se da igramo sve bolje makar mislim da ako ne napravi ništa da će ga se maknut, al pošto je ÄŒervar postavio ljestvicu jako visoko u zadnjih apr godina za nas je sve osim prvog mjesta neuspjeh i tako bih se postavio i prema goluži ne doÄ‘e li do finala dao mu nogu. A što se samog turnira tiče mislim da imamo sreće da smo izvukli dosta laganu skipinu makar su sve to dobre ekipe dobro smo prošli, i mislim da sve njih možemo pobjedit i da smo mi ipak za klasu više od njih , jedino se bojim malog Palmarsona ako on bude dobro pokriven mislim da ni Island neće bit velik problem
Posted
[quote name='Vinko' timestamp='1326213289' post='16032']
ma eto sad kako gledam ove pripremne utakmice čini mi se da igramo sve bolje makar mislim da ako ne napravi ništa da će ga se maknut, al pošto je ÄŒervar postavio ljestvicu jako visoko u zadnjih apr godina za nas je sve osim prvog mjesta neuspjeh i tako bih se postavio i prema goluži ne doÄ‘e li do finala dao mu nogu. A što se samog turnira tiče mislim da imamo sreće da smo izvukli dosta laganu skipinu makar su sve to dobre ekipe dobro smo prošli, i mislim da sve njih možemo pobjedit i da smo mi ipak za klasu više od njih , jedino se bojim malog Palmarsona ako on bude dobro pokriven mislim da ni Island neće bit velik problem
[/quote]

Izbornik dosta znači, tako da se s Golužom ne treba nadati velikim stvarima. Ali eto.
Posted
a istina.... znači , možda nije opravdanje al treba uzet u obzira da je došla smjena generacije i da su ne tako davno otišli igrrači koji su nosili repku Džomba, Špoljarić.Dominiković,Metlićić pa i Kaleb makar je on već duže ivan terena al tek smo sad u Štrleku dobili adekvatnu zamjenu , al istina je što kažeš GOluža je truba da se mene pita letioo bi on već odavno al kad nije glupo je sad mjenjat prije prvenstva izbornika , postavio bi mu ovaj ultimatum pa nek si sam kroji sudbinu
Posted
mislim da nije pošto su Balić i Vuković ozljeÄ‘eni pa su pod upitnikom, al nije zvao Vukića i Zrnića na pripreme pa možda neće ni na euro , a ostalo se već manje više zna uz možda 2-3 mlade nade.
Posted
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1326312254' post='16380']
Bavio sam se i ja godinu dana, tijekom ozljede koja me udaljila iz bazena ;)
[/quote]
Rukomet se igra u Bazenu ? :P
Posted
ja se bavim rukometom jedno 3 godine s tim da sam prvo trenirao 2 godine i imao 2 godine stanke i sad opet godinu dana treniram, al eto uz nogomet i košarku najdraži sport , a ja sam eto sportski dečko , nije da rasturam nego jednstavno uživam igrajući, baš volim sport.
Također i vaterpolo zapravo sve sportove u vodi , vaterpolo ,plivanje, picigin...
Posted
[quote name='Vinko' timestamp='1326323901' post='16455']ja se bavim rukometom jedno 3 godine s tim da sam prvo trenirao 2 godine i imao 2 godine stanke i sad opet godinu dana treniram, al eto uz nogomet i košarku najdraži sport , a ja sam eto sportski dečko , nije da rasturam nego jednstavno uživam igrajući, baš volim sport. TakoÄ‘er i vaterpolo zapravo sve sportove u vodi , vaterpolo ,plivanje, picigin...[/quote]

Baš kao i ja :)

Nema što nisam trenirao, vaterpolo, plivanje, rukomet, odbojku, nogomet, tenis, košarku...jedino u vaterpolu sam razvaljivao, nogomet, rukomet i tenis sam relativno dobar a ostalo veze nemam, al isto je užitak igrat :D Jedino što ne mogu trčat više od 15 min radi cigara, al recimo danas sam za tih 15 min na nogometu 4 gola uvalio ;)
Posted
haha drito to sve sam sportove prošo , u svima sam dobar nisam nešto supertalentiran al sam sasvim ok bar u usporedbi sa prijateljima s kojima igram, jedino prema odbojci sam imao predrasuda al jednom prilikom su me odvukli na odbojku na pjesku prejako sport je jebena a i cure na odbojci su dobre.....
Samo mi je žao što je 1. mj pa nemogu ništa osim tog rukometa u dvorani al tješim se još 2-3 mjeseca i opet na igralište :D
btw. svaka ćast na golovima :)
Posted
evo sad baš čitam da Goluža zbog Balića i Vukovića mora odgodit službeni popis 16-orice za prvi krug natjecanja , njih dvojca su ozljeÄ‘eni i čekat će se do nedelje zbog njihovog mogućeg oporavka, moje mišljenje je da bi ih trebali odmorit pa čak i da se oporave da neigraju prvi kurg jer ova skupina i nije tolko jaka da je se emože proć sa postojećim kadrom a Hrv. hvala bogu ima jako dobar i širok kadar
Posted
[quote name='Caeruleus' timestamp='1326491050' post='17002']
[url="http://www.index.hr/sport/clanak/ovo-su-zvijezde-koje-bi-mogle-obiljeziti-euro-u-srbiji/593555.aspx"]http://www.index.hr/...iji/593555.aspx[/url]
[/quote]

Ciljam na Hansena i Jichu, mislim da bi baš oni mogli obilježit ove godine, uz govnara Karabatića.