Jump to content

Recommended Posts

Posted

R9BG31.png

Navodno dogovoren njegov transfer. U suštini dovodi se kao konkurencija Kepi. Dobro igra nogom i brani toplo hladno. Nije loš transfer iako smo imali posla sa starim prijateljem Brightonom.

Mislim, ovaj grafikon slabo išta govori, još su glupo sklalirane vrijednosti, ali neka ga. Neka @Adi da bolje poređenje.

r/chelseafc - Stats of Kepa vs potential transfer targets

• ker changed the title to Robert Sánchez (Španija, 1997)
Posted

Jedan od onih igrača koji imaju sve predispozicije za veliku karijeru, ali povremeno kiksnu zbog čega je i izgubio mjesto prvog golmana u Brightonu. Ovaj je spoj najboljih osobina Kepe i Mendya i koliko sam vidio nema nekih izraženih mana. Bolji mi je od Raye koji ide u Arsenal.

Zna li se koliko će nas koštati? 

Posted

kakva genijalna uprava, nisu mogli kepu prodati pa su odlucili dovesti jos goreg golmana da mu bude konkurencija. clean sheet ce biti pojam u novoj sezoni.

• diablo_bih changed the title to #00 Robert Sánchez
Posted

20 miliona, to je 10-ak miliona od prije 10-15 godina. 

Nije puno plaćen i da se pokaže kao flop. Jbg nemoguće je za ove pare dobiti boljeg golmana. 

Posted

Ma ovo je skroz OK rješenje, mogao si eventualno uzeti nekog da bude prvi golman, ali tad bi morao dati 90 miliona. Mislim da ćemo golmana uzeti slj. godine, Kepa će imati godinu dana ugovora i vjerovatno će otići, a mi ćemo uzeti nekog ko bude aktuelan i to je to.

Mada nikad ne znaš, možda ovaj Sanchez vrati formu i postane prvi golman.

Zna li se jel onaj trener golmana iz Brightona i dalje kod nas? Možda ga on može dotjerati.

• reLo changed the title to #31 Robert Sánchez
Posted

2 ciste lopte poslao u aut i pukom srecom nas nije kostao boda onim dodavanjem u zadnjim minutama meca. To je samo pocetak bravura, a izgleda da ce lik biti prvi golman ekipe.

Posted

Koliko je nekada znao biti i dobar toliko je nekada imao umobolne greške, pogotovo kada su u pitanju penali i poklanjanje istih. Ne raduje me on kao prvi golman ali šta ćeš, bitno da smo mi Real namirili

• diablo_bih changed the title to #1 Robert Sánchez