ker Posted August 3, 2023 Report Posted August 3, 2023 Navodno dogovoren njegov transfer. U suštini dovodi se kao konkurencija Kepi. Dobro igra nogom i brani toplo hladno. Nije loš transfer iako smo imali posla sa starim prijateljem Brightonom. Mislim, ovaj grafikon slabo išta govori, još su glupo sklalirane vrijednosti, ali neka ga. Neka @Adi da bolje poređenje. reLo 1 Citiraj
Corto Maltese Posted August 3, 2023 Report Posted August 3, 2023 Je l njega hvalise da odlicno igra nogom? Citiraj
Adi Posted August 3, 2023 Report Posted August 3, 2023 Jedan od onih igrača koji imaju sve predispozicije za veliku karijeru, ali povremeno kiksnu zbog čega je i izgubio mjesto prvog golmana u Brightonu. Ovaj je spoj najboljih osobina Kepe i Mendya i koliko sam vidio nema nekih izraženih mana. Bolji mi je od Raye koji ide u Arsenal. Zna li se koliko će nas koštati? Citiraj
Wisey Posted August 3, 2023 Report Posted August 3, 2023 Vrlo lose rjesenje. Kikser, nesiguran i nepouzdan golman. To sto je kostao 20 miliona ne cini ovaj transfer dobrim. Citiraj
Spaha Posted August 3, 2023 Report Posted August 3, 2023 Dobar potez, pored ovoga Kepa ce izgledati ko Buffon. Citiraj
Spaha Posted August 3, 2023 Report Posted August 3, 2023 kakva genijalna uprava, nisu mogli kepu prodati pa su odlucili dovesti jos goreg golmana da mu bude konkurencija. clean sheet ce biti pojam u novoj sezoni. Citiraj
Igi Posted August 3, 2023 Report Posted August 3, 2023 Igraci prvog tima Brajtona su bili kurcina, trenerski stab im je kurcina, ali sad kad dovode rezervnog golmana sigurno ce biti dobar Kun Aguer0 and Adi 1 1 Citiraj
soxx Posted August 4, 2023 Report Posted August 4, 2023 Jeftinije ce ispast arsenala Raya koji je petr cech za ovog. Joj sto i basi bacaju lovu jbo im brajton nanu Wisey 1 Citiraj
Adi Posted August 5, 2023 Report Posted August 5, 2023 Uhljebio se na 7 godina. Prebaciti u prvi tim. Citiraj
Wisey Posted August 5, 2023 Report Posted August 5, 2023 Ponavljam teski kikser od golmana. Potpuni promasaj. Nek me demantuje ali sumnjam. Ovo ce biti kao sa Ćućurelom. Citiraj
reLo Posted August 5, 2023 Report Posted August 5, 2023 20 miliona, to je 10-ak miliona od prije 10-15 godina. Nije puno plaćen i da se pokaže kao flop. Jbg nemoguće je za ove pare dobiti boljeg golmana. Citiraj
ker Posted August 5, 2023 Pokretač teme Report Posted August 5, 2023 Ma ovo je skroz OK rješenje, mogao si eventualno uzeti nekog da bude prvi golman, ali tad bi morao dati 90 miliona. Mislim da ćemo golmana uzeti slj. godine, Kepa će imati godinu dana ugovora i vjerovatno će otići, a mi ćemo uzeti nekog ko bude aktuelan i to je to. Mada nikad ne znaš, možda ovaj Sanchez vrati formu i postane prvi golman. Zna li se jel onaj trener golmana iz Brightona i dalje kod nas? Možda ga on može dotjerati. reLo 1 Citiraj
reLo Posted August 12, 2023 Report Posted August 12, 2023 Čestitke, nova naša jedinica. Niko u historiji kluba nije lakše postao prvi golman. U koje li je turbe on ubacivao? Wisey and Adi 2 Citiraj
Spaha Posted August 12, 2023 Report Posted August 12, 2023 Isto ko i Kepa, prima ga ko kako sutne na gol, a vamo ga Real i Bayern traze. BT14 1 Citiraj
Popular Post soxx Posted August 13, 2023 Popular Post Report Posted August 13, 2023 Sta rec za ovog lika. Onako, nije da je imao nekog posla. Ovaj zadnji pas je mogao usrat cijelu tekmu. Jak je na vazdusnim loptama. Naspram kepe u tom segmentu smo dobili upgrade. Kako skide onaj korner poolu alal vera. No ostalo dal je bolje, pokazat ce se u narednim utakmicama. hamco, Wisey, Corto Maltese and 1 other 4 Citiraj
Corto Maltese Posted August 13, 2023 Report Posted August 13, 2023 Najjace su mi njegove parade, koje skoro uvek kasne Citiraj
Wisey Posted August 13, 2023 Report Posted August 13, 2023 2 ciste lopte poslao u aut i pukom srecom nas nije kostao boda onim dodavanjem u zadnjim minutama meca. To je samo pocetak bravura, a izgleda da ce lik biti prvi golman ekipe. Citiraj
soxx Posted August 13, 2023 Report Posted August 13, 2023 Kod gola kreno nogom u blok i onda na pola puta vrati nogu i baci se rukama Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 14, 2023 Report Posted August 14, 2023 Koliko je nekada znao biti i dobar toliko je nekada imao umobolne greške, pogotovo kada su u pitanju penali i poklanjanje istih. Ne raduje me on kao prvi golman ali šta ćeš, bitno da smo mi Real namirili Citiraj
soxx Posted August 14, 2023 Report Posted August 14, 2023 Mozda nam na godinu dadnu nekog ofanzivca kad dovedu mbappea Citiraj
Adi Posted August 17, 2023 Report Posted August 17, 2023 Preuzeo je dres sa brojem 1. Hoćemo li uopšte dovoditi golmana? Možda se spremamo za 4-4-3 formaciju. reLo 1 Citiraj
reLo Posted August 17, 2023 Report Posted August 17, 2023 Backup golman će se dovesti, ali zvanično 2. golman Brightona postaje 1. golman Čelsija. Kun Aguer0 1 Citiraj
Popular Post Igi Posted August 20, 2023 Popular Post Report Posted August 20, 2023 Valjda odbrani nesto do 2030. BT14, Corto Maltese, reLo and 1 other 4 Citiraj
ker Posted August 20, 2023 Pokretač teme Report Posted August 20, 2023 Odbranio je onu jednu nogom Citiraj
Recommended Posts