Jump to content

Recommended Posts

Posted

AHDD5P.png

Napadac zavrsen, nadati se da ce biti bolji od Havertza :D Nije da ce to biti neki velik podvig zbog kolicine golova koje je zabio Kai 🙂

Polusezona iza njega je nevjerovatna, samo da nastavi i kod nas u istom ritmu.

skysports-jackson-bournemouth_6034594.jpg

Posted

Upravo to @ja13

Znamo kako su 'dokazani' dosad prolazili, mozda jedan nedokazan bude iznenadjenje. 

Cinjenica je da poslije Haalanda proslog ljeta nema vise nekog klasnog centarfora na trzistu. Osimhen je kao taj jedini a on je nedostupan.

Nisam gledao ovog momka Dzeksona, ali ponovicu treci put - nadam se samo da je pravi napadac a ne neki pokusaj lazne devetke, krilnog ili poluspica. Samo sidras pravi nam treba, nek se vrti u 16m i bice golova za njega.

Posted

Imamo 2 nedokazana, koja jos nisu ni dobila sansu. Razumio bih odluku da se forsiraju njih dvojica, ali dovođenje nekog trećeg, isto nedokazanog, je bacanje para.

Posted

Nisam ga ni ja pratio, ali smrdi mi sama pomisao da su njega doveli kao prvog napadača. Nevjerojatno mi zvuči. I ko će mu biti backup? Broja? Logičnije mi je da je ovaj backup, a da se ide po prvog napadača npr. Opsihren. 

Posted
6 hours ago, reLo said:

Nisam ga ni ja pratio, ali smrdi mi sama pomisao da su njega doveli kao prvog napadača. Nevjerojatno mi zvuči. I ko će mu biti backup? Broja? Logičnije mi je da je ovaj backup, a da se ide po prvog napadača npr. Opsihren. 

Ocigledno da se nije moglo otici po kapitalca, pa ce pokusati jos jednu sezonu ovako sa talentima u spicu.

Posted

Ma vjerujem da ce bilo kod od trojca jackson, fofana i broja uradit posao kao havertz. Nije da je postavio nekakve standarde

Posted

Čitava ekipa prošle sezone nije postavila ništa tako da će im biti veoma lako da pokažu neki napredak. Što se ovog transfera tiče, dobrodošao, nadam se da neće biti polovnjak i mrtvi prosjek kao dosta drugih igrača koje smo uzeli "ispod radara"

Posted
On 6/24/2023 at 2:48 AM, diablo_bih said:

Ocigledno da se nije moglo otici po kapitalca, pa ce pokusati jos jednu sezonu ovako sa talentima u spicu.

Pa kapitalaca i nema mnogo. Kejn koga nam neće prodati, Oshimen koji ce koštati 150+ i eventualno Ramos iz Benfike koji laganica može evoluirati u Darvina.. 

Posted

Svi napadači kod nas dobro krenu i onda nestanu. Lukaku na početku zvijer, Morata kad je došao sipao golove glavom i asistencije, Werner golovi, asistencije i izboreni penali, čak je i Aubameyang u prvih par utakmica zabio.

• 3 weeks later...
Posted

Ovo bi mogao biti pun pogodak od igraca. U ove dvije utakmice je pokazao mnogo toga. Sinoc dvije asistencije i go. Ne samo to nego momak zna lopte, zna glumiti martinelu kao Giroud, nije spor, bori se kao Costa... mogao bi biti osvjezenje. 

Posted

And in one of his first interviews since becoming a Manchester United player, Lukaku has further dismissed the theory he is just another Drogba.

"I am different. Drogba is more of a target man, I am a player that has the ball into feet, who runs in behind," said Lukaku, as per Sky Sports.

"There are physical similarities but we are totally different players. I am Romelu Lukaku and I want to create my own history.

"He was at Chelsea, I am at Manchester United. That is the difference."

Despite his impressive goal record, Lukaku insists he still has some way to go before he reaches the level of Robert Lewandowski and Cristiano Ronaldo

He added: "I am far from that level but that is where I want to aim."

Dobar mentalitet.

Sauce https://www.givemesport.com/1108477-romelu-lukaku-has-responded-to-didier-drogba-comparisons/