diablo_bih Posted June 23, 2023 Report Posted June 23, 2023 Napadac zavrsen, nadati se da ce biti bolji od Havertza Nije da ce to biti neki velik podvig zbog kolicine golova koje je zabio Kai Polusezona iza njega je nevjerovatna, samo da nastavi i kod nas u istom ritmu. Citiraj
BT14 Posted June 23, 2023 Report Posted June 23, 2023 Bačene pare, trenutno me ne može niko ubijediti da bi Fofana, a pogotovo Broja bili lošiji od ovog. Citiraj
King Chelsea Posted June 23, 2023 Report Posted June 23, 2023 Mene samo zanima da li je on želja Pochettina ili je neko iz gazdine uže porodice dao 4 dobra gola sa njim na fifi pa je zato tu?? Citiraj
Popular Post Adi Posted June 23, 2023 Popular Post Report Posted June 23, 2023 Ne razumijem ovu kupovinu. Nedovoljno dokazan igrač da se može očekivati da bude startni napadač za Chelsea, a kandidate za rezervnog napadača već imamo. Želim mu sreću naravno. King Chelsea, ker, drogba 11 and 1 other 4 Citiraj
King Chelsea Posted June 23, 2023 Report Posted June 23, 2023 Isto misljenje, bukvalno ne dobijamo nista bar ovako na papiru, prvu špicu koja je bar malo dokazana ne dobijas, a tih nekih "drugih" opcija vec imamo. reLo and drogba 11 2 Citiraj
Whisper Posted June 23, 2023 Report Posted June 23, 2023 Ovo je iz skauting službe direktno. Verujem da će biti dobar kod nas. Citiraj
ja13 Posted June 23, 2023 Report Posted June 23, 2023 Dosad s kapitalcima napadačima nismo imali sreće, možda s ovim od kojeg niko ništa ne očekuje budemo imali više reLo 1 Citiraj
Wisey Posted June 23, 2023 Report Posted June 23, 2023 Upravo to @ja13 Znamo kako su 'dokazani' dosad prolazili, mozda jedan nedokazan bude iznenadjenje. Cinjenica je da poslije Haalanda proslog ljeta nema vise nekog klasnog centarfora na trzistu. Osimhen je kao taj jedini a on je nedostupan. Nisam gledao ovog momka Dzeksona, ali ponovicu treci put - nadam se samo da je pravi napadac a ne neki pokusaj lazne devetke, krilnog ili poluspica. Samo sidras pravi nam treba, nek se vrti u 16m i bice golova za njega. reLo 1 Citiraj
BT14 Posted June 23, 2023 Report Posted June 23, 2023 Imamo 2 nedokazana, koja jos nisu ni dobila sansu. Razumio bih odluku da se forsiraju njih dvojica, ali dovođenje nekog trećeg, isto nedokazanog, je bacanje para. Citiraj
reLo Posted June 23, 2023 Report Posted June 23, 2023 Nisam ga ni ja pratio, ali smrdi mi sama pomisao da su njega doveli kao prvog napadača. Nevjerojatno mi zvuči. I ko će mu biti backup? Broja? Logičnije mi je da je ovaj backup, a da se ide po prvog napadača npr. Opsihren. Citiraj
diablo_bih Posted June 24, 2023 Pokretač teme Report Posted June 24, 2023 6 hours ago, reLo said: Nisam ga ni ja pratio, ali smrdi mi sama pomisao da su njega doveli kao prvog napadača. Nevjerojatno mi zvuči. I ko će mu biti backup? Broja? Logičnije mi je da je ovaj backup, a da se ide po prvog napadača npr. Opsihren. Ocigledno da se nije moglo otici po kapitalca, pa ce pokusati jos jednu sezonu ovako sa talentima u spicu. Citiraj
soxx Posted June 24, 2023 Report Posted June 24, 2023 Ma vjerujem da ce bilo kod od trojca jackson, fofana i broja uradit posao kao havertz. Nije da je postavio nekakve standarde Citiraj
Kun Aguer0 Posted June 26, 2023 Report Posted June 26, 2023 Čitava ekipa prošle sezone nije postavila ništa tako da će im biti veoma lako da pokažu neki napredak. Što se ovog transfera tiče, dobrodošao, nadam se da neće biti polovnjak i mrtvi prosjek kao dosta drugih igrača koje smo uzeli "ispod radara" Citiraj
Whisper Posted June 26, 2023 Report Posted June 26, 2023 On 6/24/2023 at 2:48 AM, diablo_bih said: Ocigledno da se nije moglo otici po kapitalca, pa ce pokusati jos jednu sezonu ovako sa talentima u spicu. Pa kapitalaca i nema mnogo. Kejn koga nam neće prodati, Oshimen koji ce koštati 150+ i eventualno Ramos iz Benfike koji laganica može evoluirati u Darvina.. Citiraj
chiba Posted June 30, 2023 Report Posted June 30, 2023 nepoznat, izgleda ko sa skrinshota iz blackedraw prodokcije dobrodosao Citiraj
Spaha Posted July 3, 2023 Report Posted July 3, 2023 Cini se normala momak. Forumska elita ga odmah popljuvala. Citiraj
Kun Aguer0 Posted July 4, 2023 Report Posted July 4, 2023 Polako, čekamo da veže 3 utakmice sa 3 dodira sa loptom ukupno reLo and Wisey 2 Citiraj
Adi Posted July 4, 2023 Report Posted July 4, 2023 Svi napadači kod nas dobro krenu i onda nestanu. Lukaku na početku zvijer, Morata kad je došao sipao golove glavom i asistencije, Werner golovi, asistencije i izboreni penali, čak je i Aubameyang u prvih par utakmica zabio. reLo 1 Citiraj
Bari Posted July 23, 2023 Report Posted July 23, 2023 Ovo bi mogao biti pun pogodak od igraca. U ove dvije utakmice je pokazao mnogo toga. Sinoc dvije asistencije i go. Ne samo to nego momak zna lopte, zna glumiti martinelu kao Giroud, nije spor, bori se kao Costa... mogao bi biti osvjezenje. reLo 1 Citiraj
diablo_bih Posted July 23, 2023 Pokretač teme Report Posted July 23, 2023 U ova 2 meca izgleda kao vrhunsko pojacanje, samo da nastavi u ovom ritmu. Dobro je sto je pokazao i zavrsnicu, da znamo da i to zna. reLo 1 Citiraj
soxx Posted July 23, 2023 Report Posted July 23, 2023 Crna mamba Jooooj sto me mambura Odlicno izgleda, nadat se da ce ovako i u PL izgledat Gringo and BT14 2 Citiraj
diablo_bih Posted July 24, 2023 Pokretač teme Report Posted July 24, 2023 Dobar mentalitet, svidja mi se. Citiraj
Igi Posted July 25, 2023 Report Posted July 25, 2023 Quote And in one of his first interviews since becoming a Manchester United player, Lukaku has further dismissed the theory he is just another Drogba. "I am different. Drogba is more of a target man, I am a player that has the ball into feet, who runs in behind," said Lukaku, as per Sky Sports. "There are physical similarities but we are totally different players. I am Romelu Lukaku and I want to create my own history. "He was at Chelsea, I am at Manchester United. That is the difference." Despite his impressive goal record, Lukaku insists he still has some way to go before he reaches the level of Robert Lewandowski and Cristiano Ronaldo He added: "I am far from that level but that is where I want to aim." Dobar mentalitet. Sauce https://www.givemesport.com/1108477-romelu-lukaku-has-responded-to-didier-drogba-comparisons/ BT14 and reLo 2 Citiraj
Recommended Posts