Jump to content

Recommended Posts

Guest Twelfth Man
Posted
Ne bih nikako volio Capella i Beniteza. Capello mi se nikad nije svidjao, a Englezi su pod njegovom palicom igrali mozda i najdosadniji fudbal gledajuci ove velike reprezentacije. A Benitez koji je stalno cmizdrio na Anfieldu nam ne treba!

Guardiola ce dobiti vremena koliko i AVB. Dakle, 6 mjeseci ili jednu sezonu i to je to. On u Barceloni dobije momka koji od svoje 14. godine zna kako se treba ponasati na terenu, koji razumije svakog igraca Barcelone. Kada dodje u prvi tim Guiardiola je tu da ga uputi na pravi put, da motivise ekipu i da drzi atmosferu. Kod nas je AVB bio doveden da se uvede sistem koji bi nam bio dugorocno rjesenje. Ako je nekome draze da uzmemo mozda 1 Cup u naredne 2 sezone pa da opet trazimo novog trenera nego da smo zadrzali covjeka koji nam je mogao donijeti sistem za buducnost jbg onda... Zar je bilo tesko sacekati 2 godine? Kao da cemo sada osvojiti 12 trofeja u naredne 3 godine...

Trenutno mi se gadi kompletna uprava!
Posted
[quote name='Twelfth Man' timestamp='1330871724' post='32175']
Ne bih nikako volio Capella i Beniteza. Capello mi se nikad nije svidjao, a Englezi su pod njegovom palicom igrali mozda i najdosadniji fudbal gledajuci ove velike reprezentacije. A Benitez koji je stalno cmizdrio na Anfieldu nam ne treba!

Guardiola ce dobiti vremena koliko i AVB. Dakle, 6 mjeseci ili jednu sezonu i to je to. On u Barceloni dobije momka koji od svoje 14. godine zna kako se treba ponasati na terenu, koji razumije svakog igraca Barcelone. Kada dodje u prvi tim Guiardiola je tu da ga uputi na pravi put, da motivise ekipu i da drzi atmosferu. Kod nas je AVB bio doveden da se uvede sistem koji bi nam bio dugorocno rjesenje. Ako je nekome draze da uzmemo mozda 1 Cup u naredne 2 sezone pa da opet trazimo novog trenera nego da smo zadrzali covjeka koji nam je mogao donijeti sistem za buducnost jbg onda... Zar je bilo tesko sacekati 2 godine? Kao da cemo sada osvojiti 12 trofeja u naredne 3 godine...

Trenutno mi se gadi kompletna uprava!
[/quote]

trenutno ?!? blago tebi meni je muka od njih već duže vrijeme :)

Dva su imena koja ću podržat Mou i Wilkins ostali mogu napolje za ostale mislim da nemogu nešto veću prmjenu napravi da nemogu postat naš SAF,Wenger, ili Moyes (samo trofejniji od zadnjda dva :D) tako da sve ostalo smatram greškom, velikom greškom , koju ču popljuvat prvom prilikom.
Posted
Ne znam, volio bih Mourinha - logično.
Ali realno gledano Di Matteo je legenda kluba, navijači ga vole, ako se dobro pokaže zašto ne i on?
Isto kao što 12. čovjek reče gadi mi se uprava mrtva. Zečevi pogani, koliko mi je žao Andrea.
Otiće u Inter i osvojiće boga oca.

Marcelo Bielsa - ko je taj?
Guest Semir
Posted
Ja bi volio da to bude Mourinho, ali bice onaj Kapelo, sigurno, a isto nije los ni onaj menager cska iz moskve, sto ga zovu ruski mou,.pa sad vidjet cemo..:D
Posted
Kako ce Mourinho biti ima ugovor u Realu , jedino od ljeta da se vrati Mourinho .. , a sada neka bude Di Matteo , kako se zove onaj pomocnik sto je bio u nas pomocnik bio Ancelotiju Wilkins ? .. on je znao podic igrace :D
Posted
[quote name='lampard8' timestamp='1330875218' post='32199']
Kako ce Mourinho biti ima ugovor u Realu , jedino od ljeta da se vrati Mourinho .. , a sada neka bude Di Matteo , kako se zove onaj pomocnik sto je bio u nas pomocnik bio Ancelotiju Wilkins ? .. on je znao podic igrace :D
[/quote]

zanimljivo Wilkins je bio pomočnik i Hiddinku i Ancelottiju , i dok je on bio u klubu mljeli smo sve pred sobom nakon što je on otišao i Carlov CFC je počeo tonuti igrali smo loše i rezultat nisu bili nešto kasnije nas je uspio izvuč do 2. mjesta al opet to nije bilo to, jer sječam se te sezone su nm svi nakon 5 kola laskali već se zna prvak , ovo će bit dosadna sezona
Posted
Ja sam za nešto radikalno, nešto što će okrenuti sviju naglavačke. I ustrajati u tome. Naravno, nemoguće je da se desi, ali:

Tim od 3 klupske legende: Zola, Robbie Di Matteo, Wilkins. Zola kao formalni manager, ali naglasak na grupni rad ovog trojica gdje bi svaki bio zadužen za odreÄ‘ene stvari i uigravanje linija. Dati im koliko god vremena treba i najebati se svima koji neće da slušaju mame.

Druga opcija, JT/Lampard kao igrači-treneri do kraja sezone, pa ćemo vidjeti za dalje. Ionako izgleda da oni upravljaju svlačionicom.

Zna se da će nam doći neki levat i neće ništa napravit.
Posted
Volio bih (vjerujem i svi na forumu) da nam novi trener bude Mourinho, ali šanse za to su minimalne.
U anketi svi glasate koga bi željeli vidjeti kao trenera, a niko se ne zapita koliko su šanse za to.
Ja mislim da će slijedeći trener biti Guardiola (iako mi se to ne sviÄ‘a), jer je Abramovič 'zapeo' za njega, a svi znamo šta se desi kada Abramovič 'zapne' za nekoga.
Posted
palo mi je na pamet još jedno ime Martin O'Neil, mislimm da bi on uz spomenutu dvojcu ibio pravi čovjek za nas, uhh da mi je vidjet njega i Raya u kombinaciji na klupi, uff gazili bi :)))))))))))
Posted
ja bi prije guardiolu nego capella i rafe.. mou i guus tesko da dodju.. nek dodje bielsa bmk za sve...

sad da hulk predje sanse su opale za 50 posto
Posted
[quote name='Wisey' timestamp='1330880928' post='32245']
Vinko
Sanjaš druže, sanjaš.
[/quote]

A šta tek reći na ovaj tvoj post :P
[quote name='Wisey' timestamp='1330876023' post='32212']
Ja sam za nešto radikalno, nešto što će okrenuti sviju naglavačke. I ustrajati u tome. Naravno, nemoguće je da se desi, ali:

Tim od 3 klupske legende: Zola, Robbie Di Matteo, Wilkins. Zola kao formalni manager, ali naglasak na grupni rad ovog trojica gdje bi svaki bio zadužen za odreÄ‘ene stvari i uigravanje linija. Dati im koliko god vremena treba i najebati se svima koji neće da slušaju mame.

Druga opcija, JT/Lampard kao igrači-treneri do kraja sezone, pa ćemo vidjeti za dalje. Ionako izgleda da oni upravljaju svlačionicom.

Zna se da će nam doći neki levat i neće ništa napravit.
[/quote]

:D :D