Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nikako nisam ljubitelj Felixa. Jebes igraca bez fizikalija, to moderan fudbal ne prasta.

Nema eksplozivnost, nije brz, nema ni neki sut. 

Ima jedino dobar prijem lopte, izuzetno mekan, bio jak ili slab pas uvijek uspije da je primi kako treba. To jedino vidim kao dobru stvar kod njega.

Vidjet cemo, nadam se da grijesim ali sam skeptican.

Posted

Niko od preostalih zainteresiranih nije htio dati ni funtu više od 5 miliona za pozajmicu.

Boehly dao 9. Lik se sprda s fudbalom. Na hajr i na dobro.

Platit ćemo mu i polugodišnju platu od 5 miliona.

14 miliona za igrača koji će igrati 5 mjeseci. Košta ko Auba.

Posted

Ma posudba ko mu yebe mater.

Ak se pokaze trazit ga ak flopa nek ide u tri lijepe

Da su bogdu i aubu tak doveli

Jebo mater odo provjerit koliki mu je ugovor

Posted

Znaci posudba od 9 milki, i nema otkupne klauzule? Ak ce bit dobar atletico ce nabit cijenu gore ako ce bit los bit ce to skupih 6 mijeseci.. sjebo atletico kauboja totalno nelogican deal

Posted
6 hours ago, Kun Aguer0 said:

Nerealno ne da nema otkupne klauzule ali eto.

Iz nekog razloga malac mi je drag onako, na stranu sve drag mi je lik.

Procitao sam na Tviter da iz Atletika zele da se Feliks pokaze do leta, da bi povecao vrednost. Nadaju se ljudi da ce se vise timova tada ukljuciti, da bi vise para dobili. 

A ova pozajmica moze tako fino da nas dotuce, jer ce se nasim zvezdama koji se ionako zale da su malko placeni bas svideti sto isplacujemo Feliksu 250+ hiljada svakog meseca.

I da ne zaboravim, ovaj dil je potpuno i apsolutno uvlacenje u dupe Mendesu, jer zelimo da nam zavrsi Enza na leto. 

Ovo je Raiola godinama radio.

Posted

Znači okrećemo se ciganskom načinu vođenja transfer politike.

Iako mi je Felix drag, ne vjerujem da će se uklopiti, lakše će mu biti nego Saulu recimo jer je ipak napadač, mada i njega će odbrane u engleskoj pojesti....

Posted

Sto neko kaze, Second Striker FC, a sad imamo Havertza desnjaka i Havertza ljevaka. Iskreno se nadam da grijesim i da ce ovaj biti dobar pa ako pokaze sta zna neka Amer daje koliiko god ovi traze i onako nemamo izbora.

Posted
João Félix to Chelsea, here we go! Full verbal agreement reached, loan move on €11m fee with 100% salary covered by Chelsea. 🚨🔵 #CFC
Before leaving, JF will extend contract with Atléti until 2027.

+ Simeone odlazi na ljeto.

Malo ćemo ga probati razigrati da se bolji vrati u Atletico i još ga plaćati.