diablo_bih Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Eto, izgleda sve dogovoreno, Ornstein rece. Posudba koja ce nas kostati 11 mil eura, plus plata. Ne pise se ima li opcija za kupovinu. Meni je on talenat nevjerovatan, ali Simeone ga unistio psihicki. reLo 1 Citiraj
BT14 Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Jest ko i naš Havertz, svi su mu drugi krivi jer je loš, od Boga pa do neke kurvetine. Citiraj
hamco Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Nikako nisam ljubitelj Felixa. Jebes igraca bez fizikalija, to moderan fudbal ne prasta. Nema eksplozivnost, nije brz, nema ni neki sut. Ima jedino dobar prijem lopte, izuzetno mekan, bio jak ili slab pas uvijek uspije da je primi kako treba. To jedino vidim kao dobru stvar kod njega. Vidjet cemo, nadam se da grijesim ali sam skeptican. cobinho and Wisey 2 Citiraj
cobinho Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Bice malo bolje od Saulovog provoda kod nas. 2 dobro odigrane tekme i to je to. Citiraj
Adi Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Ne mogu zamisliti da ne bude flop reLo 1 Citiraj
Corto Maltese Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Dopao mu se projekat, jbt me zna se ko je u vecim govnima, mi ili atletico reLo, BT14 and ker 3 Citiraj
soxx Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Joj napada sterling auba felix uuuu reLo and cobinho 1 1 Citiraj
cobinho Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Sa havertzom jos bice pesma. A jos ako se vrati lukaku Citiraj
reLo Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Nekako imamo osjećaj da će nam glavne zvijezde u nastavku biti 2 posuđena igrača: on i Zakaria. Citiraj
Whisper Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Dopao mu se projekat - Celsi mu ponudio najbolje uslove nakon pozajmice. Corto Maltese, Kun Aguer0 and reLo 2 1 Citiraj
reLo Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Niko od preostalih zainteresiranih nije htio dati ni funtu više od 5 miliona za pozajmicu. Boehly dao 9. Lik se sprda s fudbalom. Na hajr i na dobro. Platit ćemo mu i polugodišnju platu od 5 miliona. 14 miliona za igrača koji će igrati 5 mjeseci. Košta ko Auba. ker and Wisey 1 1 Citiraj
diablo_bih Posted January 9, 2023 Pokretač teme Report Posted January 9, 2023 Vala isplativiji ce biti nego Auba da ga na kurac nabijes, pa i ovih pola sezone. Na kraju krajeva, ako bude odlican, nije ga tesko otkupiti. Citiraj
cobinho Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Za kog god bi morao da plati vise ili manje. Ovo ako bude greska nece nas skupo kostati. Havert sterling pulisic lukaku kukurelja ....nas kostaju mnogo vise. Citiraj
soxx Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Ma posudba ko mu yebe mater. Ak se pokaze trazit ga ak flopa nek ide u tri lijepe Da su bogdu i aubu tak doveli Jebo mater odo provjerit koliki mu je ugovor Citiraj
Didi11 Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Znaci posudba od 9 milki, i nema otkupne klauzule? Ak ce bit dobar atletico ce nabit cijenu gore ako ce bit los bit ce to skupih 6 mijeseci.. sjebo atletico kauboja totalno nelogican deal Citiraj
diablo_bih Posted January 9, 2023 Pokretač teme Report Posted January 9, 2023 Pa i ne bas, i ako ga ne budemo mogli otkupiti ako bude sjajan, onda dolazi Nkunku na ljeto, a i desno krilo ce doci ala Madueke. Felix je privremeno rjesenje. Citiraj
Kun Aguer0 Posted January 9, 2023 Report Posted January 9, 2023 Nerealno ne da nema otkupne klauzule ali eto. Iz nekog razloga malac mi je drag onako, na stranu sve drag mi je lik. Citiraj
Whisper Posted January 10, 2023 Report Posted January 10, 2023 6 hours ago, Kun Aguer0 said: Nerealno ne da nema otkupne klauzule ali eto. Iz nekog razloga malac mi je drag onako, na stranu sve drag mi je lik. Procitao sam na Tviter da iz Atletika zele da se Feliks pokaze do leta, da bi povecao vrednost. Nadaju se ljudi da ce se vise timova tada ukljuciti, da bi vise para dobili. A ova pozajmica moze tako fino da nas dotuce, jer ce se nasim zvezdama koji se ionako zale da su malko placeni bas svideti sto isplacujemo Feliksu 250+ hiljada svakog meseca. I da ne zaboravim, ovaj dil je potpuno i apsolutno uvlacenje u dupe Mendesu, jer zelimo da nam zavrsi Enza na leto. Ovo je Raiola godinama radio. reLo and Kun Aguer0 2 Citiraj
Kun Aguer0 Posted January 10, 2023 Report Posted January 10, 2023 Znači okrećemo se ciganskom načinu vođenja transfer politike. Iako mi je Felix drag, ne vjerujem da će se uklopiti, lakše će mu biti nego Saulu recimo jer je ipak napadač, mada i njega će odbrane u engleskoj pojesti.... Citiraj
diablo_bih Posted January 10, 2023 Pokretač teme Report Posted January 10, 2023 Ja vise kontam da ne moze Felix ocima vise da gleda Simeonea, pa dok ne ode da ode normalniji fudbal igrati gdje ne mora igrati beka. Citiraj
Corto Maltese Posted January 10, 2023 Report Posted January 10, 2023 Ima da budemo kao magacin, natrpano 30ak igraca. To mi i nije problema, vec odsustvo svakog plana. reLo 1 Citiraj
ker Posted January 10, 2023 Report Posted January 10, 2023 Sto neko kaze, Second Striker FC, a sad imamo Havertza desnjaka i Havertza ljevaka. Iskreno se nadam da grijesim i da ce ovaj biti dobar pa ako pokaze sta zna neka Amer daje koliiko god ovi traze i onako nemamo izbora. reLo 1 Citiraj
Adi Posted January 10, 2023 Report Posted January 10, 2023 João Félix to Chelsea, here we go! Full verbal agreement reached, loan move on €11m fee with 100% salary covered by Chelsea. #CFC Before leaving, JF will extend contract with Atléti until 2027. + Simeone odlazi na ljeto. Malo ćemo ga probati razigrati da se bolji vrati u Atletico i još ga plaćati. reLo 1 Citiraj
Spaha Posted January 10, 2023 Report Posted January 10, 2023 kolika mu je plata bila u atletiku? Citiraj
diablo_bih Posted January 10, 2023 Pokretač teme Report Posted January 10, 2023 Neki govore 155k funti sedmicno, a neki 280k eura. Mislim da je ta cifra 155k funti. Citiraj
Recommended Posts