diablo_bih Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Opet gostovanje, ovaj put ekipi u naletu. Bruno igra kao navijen i ASM se vratio. Veoma tezak mec se ocekuje. Bilo bi lijepo kada bi pred pauzu otisli sa pobjedom, ali u kakvoj smo formi tesko je ista prognozirati. Kun Aguer0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted November 11, 2022 Report Share Posted November 11, 2022 Ma nama ako budu igrali vecina igraca koji putuju u Katar, izgubicemo najmanje 2 razlike. Nema fucking sanse da ce se ti igraci truditi max i rizikovati povredu. Vise cemo dobiti od omladinaca i rezervi nego od ovih. Milion posto sam siguran da se igraci stede zbog WC. cobinho 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Pune nas ovi sigurno. Nije problem, halalim. Posložit će to Potter do Boxing daya aBd. ker and Kun Aguer0 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 9 minutes ago, reLo said: Pune nas ovi sigurno. Nije problem, halalim. Posložit će to Potter do Boxing daya aBd. Zasto mislis da nas pune? Ja takodjer to mislim ali samo iz jednog razloga, nasi ce se igraci cuvati povreda pred svjetsko. Nema sanse da ce neko ici glavom na kopacku zadnji mec pred WC. Potter da je pametab igrali bi mu samo oni igraci koji ne igraju WC i koji ce dati 100%. Ne ocekujem puno od ovog meca, mislim da gubimo lagano. Nadam se da grijesim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Filozof na klupi bi itekako mogao letiti poslije ove tekme. Njukas je jak, u naletu, i vrlo moguce da bude opet punjenje. Koga mozemo uzeti da je spreman nametnuti pravi pristup fudbalu? Ima li takvog trenera trenutno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 24 minutes ago, Wisey said: Filozof na klupi bi itekako mogao letiti poslije ove tekme. Njukas je jak, u naletu, i vrlo moguce da bude opet punjenje. Koga mozemo uzeti da je spreman nametnuti pravi pristup fudbalu? Ima li takvog trenera trenutno? Ti bi mu zaista dao otkaz nakon 2 mjeseca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Ne samo da Bruno igra kao navijen, nego i Almiron, Trippier, Wilson i Joelinton igraju u životnoj formi, odbrana je najbolja u ligi, a i neki sporedni igrači tipa Willock i Longstaff uz njih igraju jako dobro. Danas ćemo imati jako teškog protivnika. Postali su jako ozbiljna ekipa, nemaju jedan ili 2 kvaliteta, nego su dobri u svemu. Zabijaju puno golova, najmanje su primili u ligi, imaju dobre skakače za prekide, dobre izvođače slobodnih udaraca, ubojite kontre, šutere izvan 16-erca, dobru kombinatoriku i dobre finišere. Baš je teško naći nešto u čemu su loši ove sezone. Mi jako loše ulazimo u utakmice, a protiv Newcastlea je to posebno opasno. Nisam vidio da ijedna ekipa više zadržava vrijeme od njih. Protiv Liverpoola, kada su jedini put izgubili u sezoni, su primili gol u 98-oj minuti. Nije se slučajno došlo do te minute. Protiv Tottenhama također maksimalno trošenje vremena kod auta i gol-auta. Kad se tu doda i naša nesposobnost da se vratimo u takve utakmice primljeni gol bi mogao značiti i poraz. Sve ukazuje na to da ćemo izgubiti utakmicu, ali mislim da to u ovom trenutku ne smijemo dopustiti. Klub je sam kriv zbog toga što im se igrači štede pred prvenstvo. Što se ne štede igrači Bayerna, Napolija, Arsenala, Newcastlea, Leipziga, Brightona i drugih? Svi oni imaju reprezentativaca kao i mi. Samo mi imamo neambiciozne zvijezde koje su u prošloj polusezoni naučili da mogu igrati na 50%, ostvariti tako cilj i da im niko ne može ništa. Bjesnio je Tuchel na početku kraj aut linije, a onda se i on pomirio s tim. Jedan Messi se nije štedio do prošlog vikenda, naši se štede 2 mjeseca. Cucurella, Loftus-Cheek, Chalobah, "poginite" danas na terenu i dokažite da ste trebali ići u Katar. Kome se ne igra neka odmah kaže, klupa je još uvijek dovoljno duga. Volio bih da nas iznenade danas i da sa malo više optimizma čekamo nastavak sezone. reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Oduvijek smo imali teskog protivnika u Newcastleu. Samo da Haverc zaigra danas u prvoj, pa da se barem mozemo nekoj tijesnoj pobjedi nadati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobinho Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Havertt, Sterling, od prve i imamo garantovanih 90 min sa bolom u predelu prepona za rezultat i igru. Jedno 30+izgubljenih lopti, 15+ igubljenih duela, 20+pigresnih dodavanja i 10+ neuspesnih driblinga. reLo and Wisey 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wisey Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Boli glava od ovog pokusaja igre. Jedino vrijedno gledanja je prvih 35 minuta malog Halla, sve dok se Silva nije izderao na njega da ne smije ici naprijed. Njukastl pokusava, nema tu previse kvalitete ali opet su bolji i zele vise pobjedu. Vjerovatno ce uci jedna u drugom ako nastave ovako. Filozof s klupe treba dobiti nogu sto prije. reLo and Kun Aguer0 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampard8 Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Nije on filozof nego je ovo trenutno stanje ekipe, sta treba izaci u presing i primiti 3 4 komada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Mučno je bilo gledati prvo poluvrijeme. Evo Pulisic umjesto Azpija, očekujemo nešto bolje u nastavku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Katastrofa. Pozitivno je jedino što 45 dana nema klupskog fudbala. Kun Aguer0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lampard8 Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Zavrsi se i ova patnja, nista odmorit cemo 6 sedmica od klupskog fudbala. Nadam se oporavku povrijedjenih igraca oko nove godine i da ce Potter poboljsati stvari tada i u nastavku sezone, bar da bolje izgledamo na terenu. Boehly takodjer mora vuci pametne poteze u vezi kupovine napadaca i igraca u sredini terena to nam je trenutna bojka. reLo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Sve u skladu sa očekivanjima. Šteta što prvenstvo nije počelo prije 3 sedmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted November 12, 2022 Report Share Posted November 12, 2022 Cekamo diabla da vidimo sta ce reci za utakmicu i u odbranu Pottera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted November 13, 2022 Pokretač teme Report Share Posted November 13, 2022 Uff kako dosadan mec jebo te. Ni droge ne pomazu. Oni imali jednu sansu, mi imali jednu (gallagher) i to je to od tekme. Hvala kurcu na pauzi, godit ce, zato sto ce se oporaviti igraci osim Kantea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted November 13, 2022 Report Share Posted November 13, 2022 Najveća istina u svemu je ono što je Wisey rekao, jedini ko je pokušavao prenositi loptu je bio mali Hall dok je nije izgubio i onda mu Silva jebe tu mater i kaže mu da ni izlazi toliko. Odlično smo to odradili, kao da gledam neki Burnley od prije par sezona. Daj da se branimo a u napadu šta bude. Onaj jedan šut u prvom je došao nakon dobrog prodora Halla, drugi šut u drugom poluvremenu nakon što je Gallagher uzeo loptu Bruni i to je to. Dva šuta na gol vrijedna pomena, smiješna ekipa. Igrački gledano, trenutno za mene su jedino gori Wolwesi, Villa koja je smjenila trenera, Soton je loš zbog očajne ekipe i to je to. Mi smo tu negdje u tom odronu sa West Hamom. Ova ekipa nema ništa što bi se moglo izdvojiti da kažeš da valja, ni jedne jedine stvari. Drago mi je što ih neću gledati skoro dva mjeseca a nastave li ovako ni do kraja sezone, samo se džaba vrijeme gubi. Wisey 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts