Jump to content

EFL Cup - Third Round: Manchester City (A) 09.11. srijeda [21:00]

apeiron

Recommended Posts

44 minutes ago, lampard8 said:

Ko da gledam opet ce dzuturumi biti u prvoj postavi, treba djeci dati priliku kad ces ako neces na ovakvim utakmicama. 

Ili se potrudi da prođeš dalje i da te zapadne drugoligaš da im tu daš šansu.

Za prolaz dalje imamo 10% sansi, ova skupina igraca sa svim povrijeđenim igracima koje imamo nije u stanju nadigrati Brighton i zaprijetiti Arsenalu, a ne da pobijedi City na Etihadu. Iskreno tesko, pretesko, zato bi ja gurnuo omladince u vatru mozda iznenade, prije ce oni nesto uraditi nego Azpilicueta, Cheek i slicni igraci.

10 hours ago, reLo said:

Ja sam čovjek realista. :D

Realno je da sada izgubimo 3+ razlike. Ali isto tako je realno da Potter posloži ovu ekipu za sljedeću sezonu.

Ne kuže ti to ljudi. Oni misle da trener dođe odabere 11 igrača i formaciju i to je to, ekipa odma igra kako je trener zamislila u glavi. Ne treba ni trening ni nista, odma prvu utakmicu je to to.

Moja očekivanja su da u ove dvije preostale utakmice riješi probleme lošeg ulaska u utakmicu i mlakog pristupa od strane igrača. Kad se ekipa ponovo okupi da se radi na rješavanju problema igre na protivnički pressing. Nakon toga nek forsira kakav god hoće stil, rezultati će sigurno biti puno bolji.

On 11/8/2022 at 5:37 PM, diablo_bih said:

Znaci rece Potter Omari i Hall ce biti u ekipi. Drago mi je zbog njih dvojice. Casadei isto u zadnje vrijeme igra na odlicnom nivou. Nadati se da se i Carney oporavio. Taman mec da vidimo sta mladji znaju protiv jake ekipe.

Jedan mladji u prvih 11 i 1 na klupi.

Kurcina

Pa ne Serite. Zna se sta se misli na omladince. Broja igra i ovak i onak za prvi tim. Nemaju veze toliko  godine. Sansu je za neke da naprave debi, i neko igraci kao Zakaria da dobiju sansu.

Halanda spominjem jer ima 22 godine znaci mozemo rec pep forsiea omladince u PL. Eto sto je haland spomenut 

Hajmo ssd gledat tekmu i nadat se pomaku nekom

• Create New...