Spaha Posted November 15, 2023 Report Posted November 15, 2023 moze se al kad čučneš. vidis kako igramo, kad god ocekujes da ce biti neka rutinska pobjeda i gdje bi trebala biti, mi kiksamo. golove zabijamo veliku dozu srece. kad imamo rezultat koji treba sacuvati ili pritisnuti jos jace, ekipa se skroz opusti jer misli da ce protivnik odustati od utakmice u 60toj minuti. igraci se povrijedjuju samo sto potrece na teren. a jos tek koliko igraci nemaju nikakvu konzistentnost. sterling je odigrao vrhunski protiv citya, iducu ce katastrofalno odigrati. a da ne pricam o ovim egzoticnim pojacanjima iznad 100 miliona. Adi, reLo and Wisey 3 Citiraj
hamco Posted November 17, 2023 Report Posted November 17, 2023 Ja se bojim negativnog iznenadjenja kada je on u pitanju. Ne znam zasto ali ocekujem da cemo se razocarati u njega. Nadam se da grijesim. Citiraj
Kun Aguer0 Posted November 17, 2023 Report Posted November 17, 2023 Otvara se more opcija sa njegovim povratkom u ekipu. Budući da može pokrivati sve od napadača pa do nekog veznjaka, dosta se toga sa njim može izvarijantisati Možeš ga staviti u špic, na krilo, iza napadača baš baš dosta toga se otvara sa njim Citiraj
Wisey Posted November 17, 2023 Report Posted November 17, 2023 Nek samo pocne makar i ulaziti s klupe da ne gledam onog ocajnika Mudrika. Inace njegove povrede su razlog za brigu. Vec je unutar godine dana 2 puta tesko povrijedio koljeno. Vidjet cemo sta ce biti. reLo 1 Citiraj
Adi Posted November 17, 2023 Pokretač teme Report Posted November 17, 2023 Samo da ga ne stave u ulogu napadača koji igra leđima okrenut od gola i šalju se centaršutevi na njega. Vjerujem da je stručni štab dovoljno pametan da to ne uradi. U kvalitet njegove završnice ne sumnjam. Wisey and reLo 2 Citiraj
Kun Aguer0 Posted November 24, 2023 Report Posted November 24, 2023 Taj se pristup promijenio koliko ja vidim, da napadač igra leđima prema golu, napokon se ne forsira više toliko. Nku Nku bi mogao igrati nešto slično ko Jesus u Arsenalu samo što nije toliko loš kad treba zabiti Citiraj
Adi Posted December 5, 2023 Pokretač teme Report Posted December 5, 2023 Presskonferencija pred utakmicu sa Bournemouthom 19. maja, Pochettino: "We need to assess Lavia and Nkunku tomorrow and then decide. They are close but we need tomorrow to take the decision." reLo and EdvinTB 2 Citiraj
diablo_bih Posted December 5, 2023 Report Posted December 5, 2023 Rekao je da ce biti dosta omladinaca na klupi, tako da tesko opet Citiraj
BT14 Posted December 6, 2023 Report Posted December 6, 2023 Ma prodati u januaru, smiješno koliko mu treba da se vrati. Spaha 1 Citiraj
diablo_bih Posted December 6, 2023 Report Posted December 6, 2023 28 minutes ago, soxx said: Nije istina ovo. Sve je u redu sa njim. Citiraj
Adi Posted December 7, 2023 Pokretač teme Report Posted December 7, 2023 Još da njega vidimo u akciji, sredinom februara, i da onda svodimo račune. reLo and Wisey 2 Citiraj
diablo_bih Posted December 7, 2023 Report Posted December 7, 2023 Do kraja decembra ce imati sve igrace moguce na raspolaganju, cak i Fofanu. Ne znam koliko ce mu Nkunku pomoci kada je ovo nesto drugo problem, ne samo zavrsnica. Previse sansi pustamo. Citiraj
Adi Posted December 7, 2023 Pokretač teme Report Posted December 7, 2023 Može riješiti problem zabijanja, koji neće riješiti druge stvari, ali kad zabiješ šansu i povedeš odmah se situacija na terenu mijenja. Puno je lakše igrati, protivnik se otvara i to. Problemi jesu puno dublji i veći od samog zabijanja golova. reLo 1 Citiraj
Popular Post Corto Maltese Posted December 7, 2023 Popular Post Report Posted December 7, 2023 Pošto sam u zdravstvu, Nkunku dečko koliko je na bolovanji, prema zakonu o Zdravstvenom osiguranju, može lagano da izađe pred Invalidsku komisiju. Kun Aguer0, Spaha, diablo_bih and 2 others 5 Citiraj
hamco Posted December 7, 2023 Report Posted December 7, 2023 Ma jebem i njega i sve one koji ocekuju da ce on odjednom sav ovaj projekat preokrenuti na bolje. Niti je covjek toliko dobar niti moze kao pojedinac toliko dobrog donjeti. Citiraj
Kun Aguer0 Posted December 7, 2023 Report Posted December 7, 2023 2 hours ago, Corto Maltese said: Pošto sam u zdravstvu, Nkunku dečko koliko je na bolovanji, prema zakonu o Zdravstvenom osiguranju, može lagano da izađe pred Invalidsku komisiju. Gdje radiš Citiraj
ker Posted December 7, 2023 Report Posted December 7, 2023 44 minutes ago, hamco said: Ma jebem i njega i sve one koji ocekuju da ce on odjednom sav ovaj projekat preokrenuti na bolje. Niti je covjek toliko dobar niti moze kao pojedinac toliko dobrog donjeti. Haha, brate hvatamo se za zadnje slamke nade, ni ja ne mislim da je realno da ce preokrenuti, ali vise ne znam u sta da se uzdam. Adi 1 Citiraj
diablo_bih Posted December 7, 2023 Report Posted December 7, 2023 Ocigledno u Laviu, Nkunkua i Chilwella (kada ce se on vratiti iz LA niko ne zna), jer su to jedini igraci koji fale a da nisu na prodaju sa liste povreda. Jebo ti trenera koji ne moze bez trojice igraca. Citiraj
Corto Maltese Posted December 7, 2023 Report Posted December 7, 2023 5 hours ago, Kun Aguer0 said: Gdje radiš Radio kao lekar u Domu zdravlja Kun Aguer0 and Wisey 2 Citiraj
Adi Posted December 7, 2023 Pokretač teme Report Posted December 7, 2023 1 hour ago, diablo_bih said: Ocigledno u Laviu, Nkunkua i Chilwella (kada ce se on vratiti iz LA niko ne zna), jer su to jedini igraci koji fale a da nisu na prodaju sa liste povreda. Jebo ti trenera koji ne moze bez trojice igraca. I u Chukwuemeku da donese neki kvalitet sa klupe. Sinoć skoro da nismo imali koga uvesti, gledano iz Pochettinove perspektive. Citiraj
diablo_bih Posted December 7, 2023 Report Posted December 7, 2023 Casteldine, Maatsen i Washington su komotno mogli zamijeniti Colwilla, Jacksona i Sterlinga i barem bi se nesto promijenilo. Naravno ne Maatsena na krilo, nego na lijevog beka, a ovu dvojicu na ofanzivnog veznog i u napad. Citiraj
Kun Aguer0 Posted December 8, 2023 Report Posted December 8, 2023 17 hours ago, diablo_bih said: Casteldine, Maatsen i Washington Imaju li svi zajedno 90 minuta na terenu ove sezone Citiraj
Kun Aguer0 Posted December 18, 2023 Report Posted December 18, 2023 Koji je njemu kurac i koju je povredu imao da se ovoliko dugo čeka da se vrati na teren ? Pa onome novinaru nesretnom u gazi pobiju čitavu familiju, rane ga snajperom, on nakon dan dva opet na terenu radi, ovog nesretnika nema pola sezone pojma nemam zbog čega Corto Maltese and reLo 2 Citiraj
Recommended Posts