Jump to content

Recommended Posts

Posted

moze se al kad čučneš.

vidis kako igramo, kad god ocekujes da ce biti neka rutinska pobjeda i gdje bi trebala biti, mi kiksamo. golove zabijamo veliku dozu srece.

kad imamo rezultat koji treba sacuvati ili pritisnuti jos jace, ekipa se skroz opusti jer misli da ce protivnik odustati od utakmice u 60toj minuti.

igraci se povrijedjuju samo sto potrece na teren.

a jos tek koliko igraci nemaju nikakvu konzistentnost. sterling je odigrao vrhunski protiv citya, iducu ce katastrofalno odigrati. a da ne pricam o ovim egzoticnim pojacanjima iznad 100 miliona.

Posted

Otvara se more opcija sa njegovim povratkom u ekipu. Budući da može pokrivati sve od napadača pa do nekog veznjaka, dosta se toga sa njim može izvarijantisati

Možeš ga staviti u špic, na krilo, iza napadača baš baš dosta toga se otvara sa njim

Posted

Nek samo pocne makar i ulaziti s klupe da ne gledam onog ocajnika Mudrika. 

Inace njegove povrede su razlog za brigu. Vec je unutar godine dana 2 puta tesko povrijedio koljeno. Vidjet cemo sta ce biti.

Posted

Samo da ga ne stave u ulogu napadača koji igra leđima okrenut od gola i šalju se centaršutevi na njega. Vjerujem da je stručni štab dovoljno pametan da to ne uradi. U kvalitet njegove završnice ne sumnjam.

Posted

Taj se pristup promijenio koliko ja vidim, da napadač igra leđima prema golu, napokon se ne forsira više toliko. Nku Nku bi mogao igrati nešto slično ko Jesus u Arsenalu samo što nije toliko loš kad treba zabiti

• 2 weeks later...
Posted

Presskonferencija pred utakmicu sa Bournemouthom 19. maja, Pochettino:

"We need to assess Lavia and Nkunku tomorrow and then decide. They are close but we need tomorrow to take the decision."

Posted

Može riješiti problem zabijanja, koji neće riješiti druge stvari, ali kad zabiješ šansu i povedeš odmah se situacija na terenu mijenja. Puno je lakše igrati, protivnik se otvara i to. Problemi jesu puno dublji i veći od samog zabijanja golova.

Posted

Ma jebem i njega i sve one koji ocekuju da ce on odjednom sav ovaj projekat preokrenuti na bolje. Niti je covjek toliko dobar niti moze kao pojedinac toliko dobrog donjeti. 

Posted
44 minutes ago, hamco said:

Ma jebem i njega i sve one koji ocekuju da ce on odjednom sav ovaj projekat preokrenuti na bolje. Niti je covjek toliko dobar niti moze kao pojedinac toliko dobrog donjeti. 

Haha, brate hvatamo se za zadnje slamke nade, ni ja ne mislim da je realno da ce preokrenuti, ali vise ne znam u sta da se uzdam.

Posted
1 hour ago, diablo_bih said:

Ocigledno u Laviu, Nkunkua i Chilwella (kada ce se on vratiti iz LA niko ne zna), jer su to jedini igraci koji fale a da nisu na prodaju sa liste povreda. Jebo ti trenera koji ne moze bez trojice igraca.

I u Chukwuemeku da donese neki kvalitet sa klupe. Sinoć skoro da nismo imali koga uvesti, gledano iz Pochettinove perspektive. 

Posted

Casteldine, Maatsen i Washington su komotno mogli zamijeniti Colwilla, Jacksona i Sterlinga i barem bi se nesto promijenilo. Naravno ne Maatsena na krilo, nego na lijevog beka, a ovu dvojicu na ofanzivnog veznog i u napad.

• 2 weeks later...