Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • reLo changed the title to #00 Christopher Nkunku
  • 3 weeks later...
Posted

Zalagao sam se za njegovo dovođenje, ne baš kao skaro za Havertza. Moja očekivanja su visoka. Mislim da nećemo promašiti kao sa Wernerom i Havertzom osim ako ne dođe do serije povreda. Tehnički i fizički je bolje prilagođen sredini u koju dolazi i svestraniji je igrač od njih dvojice. Šteta samo što ga nismo mogli vidjeti u reprezentaciji malo više u nekim bitnim utakmicama. Povrijedio se kad je trebao da ide na Svjetsko, a inače ispred njega igraju Mbappe i Griezmann koji su nezamjenjivi.

Gledajući cijenu i kvalitet jako dobar posao.

Posted

Dobar posao za ove pare, što se tiče snalaženja u Premiershipu ništa se ne zna dok liga ne počne. Također ne znam da li će igrati klasičnog špica ili se opet vraćamo na lažnu devetku

Posted
9 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Dobar posao za ove pare, što se tiče snalaženja u Premiershipu ništa se ne zna dok liga ne počne. Također ne znam da li će igrati klasičnog špica ili se opet vraćamo na lažnu devetku

Pisu kako ga Poch vidi kao iza napadaca i ofanzivnog veznog, ponekad na lijevom krilu. Kontam da ce Jackson i Broja biti standardni napadaci.

Posted
41 minutes ago, diablo_bih said:

Pisu kako ga Poch vidi kao iza napadaca i ofanzivnog veznog, ponekad na lijevom krilu. Kontam da ce Jackson i Broja biti standardni napadaci.

To i meni pada na pamet, on ce biti kod nas ono sto je Son u Tottenhamu bio

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Izasao zbog povrede u 20oj minuti. 

Mislim da je samo dobio udarac i da je preventive radi izasao ali vise vemo znati sutra. 

BTW: Teren je u ocajnom stanju, bio koncert Ed Sheerana pa stoka ugazala travu. Nadam se da nece biti vise ozljeda. 

Posted

Od toliko stadiona na svijetu oni odabrali da se prijateljska igra na ovom pašnjaku. Nadam se da povreda nije ozbiljnija i da nećemo morati gledati Sterlinga u prvom kolu.