Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da 4-3-3 sa Nkunkuom i Mountom na sredini nije realno. Mogu zajedno u 3-4-2-1 kao dvojac iza napadača ili u nekoj drugoj formaciji gdje je jedan na krilu, a jedan u sredini. Mogu čak i mijenjati pozicije u toku utakmice. Kad Nkunku dođe, doći će i mnogi drugi, a neki će i otići tako da je sad teško predvidjeti formaciju u narednoj sezoni.

Posted
40 minutes ago, Adi said:

Mislim da 4-3-3 sa Nkunkuom i Mountom na sredini nije realno. Mogu zajedno u 3-4-2-1 kao dvojac iza napadača ili u nekoj drugoj formaciji gdje je jedan na krilu, a jedan u sredini. Mogu čak i mijenjati pozicije u toku utakmice. Kad Nkunku dođe, doći će i mnogi drugi, a neki će i otići tako da je sad teško predvidjeti formaciju u narednoj sezoni.

Zbog cega mislis da nije realno ?

Posted

Zato što samo City igra toliko ofanzivno. Mount i Nkunku su izrazito napadački orijentisani igrači, posebno u poređenju sa tandemima Henderson-Thiago, Modrić-Kroos i Gavi-Pedri koji u drugim najboljim klubovima igraju te pozicije u toj formaciji.

Posted
59 minutes ago, Adi said:

Zato što samo City igra toliko ofanzivno. Mount i Nkunku su izrazito napadački orijentisani igrači, posebno u poređenju sa tandemima Henderson-Thiago, Modrić-Kroos i Gavi-Pedri koji u drugim najboljim klubovima igraju te pozicije u toj formaciji.

A Bernardo i De Bruyne ? :D

I sto mi ne bi mogli da igramo ko Siti, njima nista ne fali ? 😃

Posted
4 hours ago, Adi said:

Ne fali im ništa, fali nama. :D Nije ludost tako igrati, samo ne očekujem da će to biti jedna od glavnih varijanti. 

Kaze Tviter da je glavna stvar na treninzima sada formacija sa 4 pozadi koja prelazi u 3 pozadi, zavisno od toga ko zauzima bekovske pozicije.

Voleo bih da vidim 3-2-5 postavku kada napadamo poziciono.  Toga nema ni kod Pepa :D

• 1 month later...
Posted
On 2/18/2023 at 6:59 PM, Wisey said:

Totalno nepotreban igrac, pogotovo ako odluce da i za ovog Felixa drmnu 100 miliona.

Felix ako nastavi da pruža dobre partije kupiće ga amer sigurno. More igrača sa istim karakteristikama se natrpalo, more nekih ofanzivnih veznih ili nekih polušpiceva ali zato špica nigdje

Posted

Pa Nkuku ove sezone cesto igra spica , do duse uglavnom kao malo povuceniji u tandemu sa adre silvom. 

Na kojoj poziciji ce igrati kod nas, ko ce biti trener i gde ga vidi bog sveti zna. Po meni dok se malo ne prvikne na PL bolje malo po boku levo gde je uglavnom bio prosle sezone i iza spica. 

S obzirom da necemo imati mnogo meceva iduce sezone,  5 igraca na AM pozicijama je vise nego dovoljno. A Mudrik, Felix, Madueke, Sterling, Mount, Nkuku ne znam kako ce svi dobiti minute. 

Posted
22 hours ago, cobinho said:

S obzirom da necemo imati mnogo meceva iduce sezone,  5 igraca na AM pozicijama je vise nego dovoljno. A Mudrik, Felix, Madueke, Sterling, Mount, Nkuku ne znam kako ce svi dobiti minute.

Pa nikako, skontaj da tu imaš i Havertza koji igra ko neki špic a to svakako nije, Connor može igrati bliže golu itd. Broja će se vratiti doduše bog zna kakav... onda imaš Pulišića i Ziyecha koji su ipak još uvijek tu.

• 2 months later...
Posted

Ja se nadam da necemo sledece sezone gledati Haverca kao devetku, ako i ovaj dodje, valjda ce igrati iza napadaca.

Znaci bez onih postava gde bi Haverc ili Sterling bili najistureniji.

U vezi sa istim, ne kapiram gde ce sa Feliksom ako je Nkunku dogovoren

Njih trojica cirka 250miliona

Posted

Imat ćemo Datro Fofanu, Broju i moguće Lukakua. Ako ne bude Lukaku, mora se dovesti neki napadač. Ili će Poch biti toliko hrabar da se osloni na prvu dvojicu. Ako stvarno forsira mlađe igrače, možda će sve karte baciti na jednog od njih. 

• 2 weeks later...