soxx Posted November 19, 2022 Report Posted November 19, 2022 Osta leipzig i bez wernera i nkukua. Jebo mater jel city s njima u osmini bi ono Citiraj
diablo_bih Posted November 19, 2022 Report Posted November 19, 2022 kad je to, u februaru? oporavit ce se dotad valjda. Citiraj
diablo_bih Posted November 21, 2022 Report Posted November 21, 2022 Haj normala, tako se i pricalo. Nego posto je rano zavrseno poceli pricu da je moguce i u januaru. Citiraj
ja13 Posted November 21, 2022 Report Posted November 21, 2022 Opet kupujemo ozlijeđenog igrača onda ćemo se čuditi kad flopne Wisey 1 Citiraj
Adi Posted November 21, 2022 Pokretač teme Report Posted November 21, 2022 Kupio je i City povrijeđenog Haalanda. Citiraj
Corto Maltese Posted November 21, 2022 Report Posted November 21, 2022 Da krenemo lagano da mu uplacujemo penziono i invalidsko osiguranje, trebace mu! Citiraj
Whisper Posted December 17, 2022 Report Posted December 17, 2022 Srecan Nkunku svima koji slave. Adi and reLo 2 Citiraj
hamco Posted December 17, 2022 Report Posted December 17, 2022 Igracina, samo da ga povrede zaobidju i da ova trenutna povreda ne bude hronicna. reLo 1 Citiraj
Igi Posted December 17, 2022 Report Posted December 17, 2022 Super od leta, taman da se uigra sa novim trenerom. reLo 1 Citiraj
Adi Posted December 17, 2022 Pokretač teme Report Posted December 17, 2022 Dobar za beka, zamjena za Jamesa. reLo 1 Citiraj
Wisey Posted December 18, 2022 Report Posted December 18, 2022 Priznam da nisam previse gledao ovog igraca. Prva stvar koja bode oci je da ponovo dovodimo napadaca iz Lajpciga, ponovo atipicnog ofanzivca bez jasno definisane pozicije koji je bio dobar u Bundesligi. Nit je krilo, nit je centarfor. Daj Boze da ne zavrsi kao prethodnik. Drugo, podrzavam transfer ako ce to znaciti kraj Haverca. Decko nema kvalitet za Celzi, vrlo jednostavno. Napad se mora osvjeziti dovodjenjem Leaa. Tu treba uprti svim silama, kako znaju i umiju doci do njegovog potpisa. Nudio bih bilo kojeg naseg ofanzivca za njega. Sam Nkunku nece znaciti puno. hamco, Corto Maltese and reLo 3 Citiraj
hamco Posted December 18, 2022 Report Posted December 18, 2022 Potpisujem sve sto je Wisey rekao. Za Leao dao bih i Pulisica, Havertza i Ziyecha + novac. To je igrac koji je rame uz rame sa Mbappeom. Pa James ga nije mogao cuvati, sta dalje da pricamo. Nkunku mora biti bolji od Havertza i Wernera jer je tehnicki kvalitetniji, kontrolu lopte ima bolju za klasu. reLo and Corto Maltese 2 Citiraj
Popular Post soxx Posted December 18, 2022 Popular Post Report Posted December 18, 2022 Leao, gvardiol i tako te igrace moramo ganjat ako zelimo biti u vrhu a ne otpatle citia i drugih Corto Maltese, reLo, Kun Aguer0 and 1 other 4 Citiraj
diablo_bih Posted December 19, 2022 Report Posted December 19, 2022 Neki novinari govore ako Seska uspiju dovesti u januaru da ce nam pustiti i Nkunkua u januaru. Vidjet cemo sta ce se desiti, ali zasad je ljeto zagarantovano. Citiraj
Adi Posted December 19, 2022 Pokretač teme Report Posted December 19, 2022 On 12/18/2022 at 1:31 PM, Wisey said: Priznam da nisam previse gledao ovog igraca. Prva stvar koja bode oci je da ponovo dovodimo napadaca iz Lajpciga, ponovo atipicnog ofanzivca bez jasno definisane pozicije koji je bio dobar u Bundesligi. Nit je krilo, nit je centarfor. Daj Boze da ne zavrsi kao prethodnik. Za razliku od Havertza i Wernera može nešto napraviti u duelu 1 na 1 i ne mora se sve podrediti njemu da bi on nešto donio. Dobar je izvođač slobodnih udaraca tako da sigurno neće biti gori od njih dvojice. Idealna pozicija mu je lijevo u 3-4-2-1. 3 hours ago, diablo_bih said: Neki novinari govore ako Seska uspiju dovesti u januaru da ce nam pustiti i Nkunkua u januaru. Vidjet cemo sta ce se desiti, ali zasad je ljeto zagarantovano. Na kraju je možda i svejedno. Svakako je povrijeđen i neće još neko vrijeme igrati. Još ako ga naša medicinska ekipa uzme u svoje ruke nema njega do maja. reLo 1 Citiraj
Kun Aguer0 Posted December 23, 2022 Report Posted December 23, 2022 Dobrodošao, nadam se da se uklapa u planove Pottera te da nije bacanje para. Također ono što malo nervira je to što nema definisanu poziciju ali opet mislim da bi se mogao naigrati kod Pottera reLo 1 Citiraj
Whisper Posted December 24, 2022 Report Posted December 24, 2022 21 hours ago, Kun Aguer0 said: Dobrodošao, nadam se da se uklapa u planove Pottera te da nije bacanje para. Također ono što malo nervira je to što nema definisanu poziciju ali opet mislim da bi se mogao naigrati kod Pottera Osmica u 4-3-3 je za njega najbolja pozicija, i to po levoj strani. Citiraj
diablo_bih Posted December 24, 2022 Report Posted December 24, 2022 Ja koliko sam vidio lijevo krilo, jer je prodoran ili jedan od 2 napadaca. Citiraj
Whisper Posted December 24, 2022 Report Posted December 24, 2022 6 hours ago, diablo_bih said: Ja koliko sam vidio lijevo krilo, jer je prodoran ili jedan od 2 napadaca. Levo ce verovatno igrati Sterling, jer jedino tu njegovi kvaliteti dolaze do izrazaja. Nkunku je taj napadacki doprinos kroz sredinu koji nam tako mnogo nedostaje, i zbog toga mislim da bi kao ta ofanzivna osmica doneo najvise. Citiraj
diablo_bih Posted December 24, 2022 Report Posted December 24, 2022 Previse mi je to blizu naseg gola, jedino ako mislis desetka. Mount je ipak ta osmica, jer zna defanzivne zadatke izvrsavati. Citiraj
ja13 Posted December 24, 2022 Report Posted December 24, 2022 Pa nije to previše daleko od gola, stavit ga na mezzala attack i zabijati će ko lud Citiraj
Whisper Posted December 24, 2022 Report Posted December 24, 2022 1 hour ago, diablo_bih said: Previse mi je to blizu naseg gola, jedino ako mislis desetka. Mount je ipak ta osmica, jer zna defanzivne zadatke izvrsavati. Ako nasi uspeju Rajsa da dovedu, onda nam nece trebati da Nkunku izvrsava defanzivu Moze on biti desetka, al Maunt ne moze da igra sesticu. Zbog toga mislim da bi se u 4-3-3 najbolje uklopili. Citiraj
soxx Posted December 25, 2022 Report Posted December 25, 2022 Ma mount je dobar al nije dovoljno dobar. On je taj igrac(i havertz) koji bi trebao kroz sredu pogurat napad a tu smo najgori. Na krilu je los. Tako da,mu jedino preostaje il klupa il neka rola kao kovi. No ne zna on povuc loptu tako Citiraj
Recommended Posts