Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Priznam da nisam previse gledao ovog igraca. Prva stvar koja bode oci je da ponovo dovodimo napadaca iz Lajpciga, ponovo atipicnog ofanzivca bez jasno definisane pozicije koji je bio dobar u Bundesligi. Nit je krilo, nit je centarfor. Daj Boze da ne zavrsi kao prethodnik.

Drugo, podrzavam transfer ako ce to znaciti kraj Haverca. Decko nema kvalitet za Celzi, vrlo jednostavno. Napad se mora osvjeziti dovodjenjem Leaa. Tu treba uprti svim silama, kako znaju i umiju doci do njegovog potpisa. Nudio bih bilo kojeg naseg ofanzivca za njega. Sam Nkunku nece znaciti puno.

Posted

Potpisujem sve sto je Wisey rekao. Za Leao dao bih i Pulisica, Havertza i Ziyecha + novac. To je igrac koji je rame uz rame sa Mbappeom. Pa James ga nije mogao cuvati, sta dalje da pricamo.

Nkunku mora biti bolji od Havertza i Wernera jer je tehnicki kvalitetniji, kontrolu lopte ima bolju za klasu.

Posted
On 12/18/2022 at 1:31 PM, Wisey said:

Priznam da nisam previse gledao ovog igraca. Prva stvar koja bode oci je da ponovo dovodimo napadaca iz Lajpciga, ponovo atipicnog ofanzivca bez jasno definisane pozicije koji je bio dobar u Bundesligi. Nit je krilo, nit je centarfor. Daj Boze da ne zavrsi kao prethodnik.

Za razliku od Havertza i Wernera može nešto napraviti u duelu 1 na 1 i ne mora se sve podrediti njemu da bi on nešto donio. Dobar je izvođač slobodnih udaraca tako da sigurno neće biti gori od njih dvojice. Idealna pozicija mu je lijevo u 3-4-2-1.

3 hours ago, diablo_bih said:

Neki novinari govore ako Seska uspiju dovesti u januaru da ce nam pustiti i Nkunkua u januaru. Vidjet cemo sta ce se desiti, ali zasad je ljeto zagarantovano.

Na kraju je možda i svejedno. Svakako je povrijeđen i neće još neko vrijeme igrati. Još ako ga naša medicinska ekipa uzme u svoje ruke nema njega do maja.

Posted
21 hours ago, Kun Aguer0 said:

Dobrodošao, nadam se da se uklapa u planove Pottera te da nije bacanje para. Također ono što malo nervira je to što nema definisanu poziciju ali opet mislim da bi se mogao naigrati kod Pottera

Osmica u 4-3-3 je za njega najbolja pozicija, i to po levoj strani. 

Posted
6 hours ago, diablo_bih said:

Ja koliko sam vidio lijevo krilo, jer je prodoran ili jedan od 2 napadaca.

Levo ce verovatno igrati Sterling, jer jedino tu njegovi kvaliteti dolaze do izrazaja. 

Nkunku je taj napadacki doprinos kroz sredinu koji nam tako mnogo nedostaje, i zbog toga mislim da bi kao ta ofanzivna osmica doneo najvise.

Posted
1 hour ago, diablo_bih said:

Previse mi je to blizu naseg gola, jedino ako mislis desetka. Mount je ipak ta osmica, jer zna defanzivne zadatke izvrsavati.

Ako nasi uspeju Rajsa da dovedu, onda nam nece trebati da Nkunku izvrsava defanzivu :D

Moze on biti desetka, al Maunt ne moze da igra sesticu. Zbog toga mislim da bi se u 4-3-3 najbolje uklopili.

Posted

Ma mount je dobar al nije dovoljno dobar.

On je taj igrac(i havertz) koji bi trebao kroz sredu pogurat napad a tu smo najgori.

Na krilu je los.

Tako da,mu jedino preostaje il klupa il neka rola kao kovi. No ne zna on povuc loptu tako