Spaha Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Dakle, zatvaramo ovaj prijelazni rok sa novim trenerom. Sad kad je otišao zadnji dio stare uprave, vrijeme je za novi eru Chelsea. Graham Potter Potter started his managerial career in January 2011 with Swedish club Östersund. He won three promotions and the Svenska Cupen with Östersund, leading them to the 2017–18 UEFA Europa League knockout stage. He was appointed manager of Championship club Swansea City in June 2018, and moved on to Brighton & Hove Albion of the Premier League a year later. Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Na avataru ima Tuchela a otvara temu za Pottera, Spaha Spaha kakav si ti igrač Wisey and reLo 2 Citiraj
Wisey Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 @Spaha otvara vec prognoze kad ce otkaz Potteru reLo 1 Citiraj
soxx Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Sto je najjace februar 2022 je davno iza nas Bari 1 Citiraj
reLo Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Dobrodošao. Radujem se treneru koji nije tvrdoglav ko mazga i ko voli malo "promiješati karte" s vremena na vrijeme. Wisey 1 Citiraj
Spaha Posted September 8, 2022 Pokretač teme Report Posted September 8, 2022 52 minutes ago, Wisey said: @Spaha otvara vec prognoze kad ce otkaz Potteru mozda sam trebao nabrojati potencijalne imena koja ce ga zamjeniti 47 minutes ago, soxx said: Sto je najjace februar 2022 je davno iza nas mislio sam na 2023, al jebaji ga mada je meni i dalje 2020 u glavi Citiraj
ja13 Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Dobro je to, ja sam još u 2000-tima Citiraj
Adi Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Ja sam glasao za ljeto 2022. jer je ostalo još nekih 15 dana. Kun Aguer0 and reLo 2 Citiraj
apeiron Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Dobili smo "here we go" od Fabrizia. Znaci dolazi ako ne danas, onda sutra sigurno. Dobro je sto ce biti na klupi vec za utakmicu protiv Fulhama. Od mene ima podrsku, mlad trener, igra zanimljiv fudbal sa Brightonom, zna prepoznati talente, nudi im sanse, sto bi nas trebalo veseliti jer ih imamo na bacanje, takodjer kazu za njega da je prvi engleski trener nakon dugo vremena koji ima svijetlu buducnost i neki normalan sistem. S druge strane, nema iskustva u Ligi Prvaka, velika je tranzicija sa Brightona u Chelsea, nikad nije imao posla sa velikim zvijezdama, ali ce dobiti ekstra ekipu sa kojom moze igrati i sa cetvoricom pozadi a i sa trojicom, kako mu vec odgovara, vidjet cemo. Iskreno mu zelim svu sreću u radu, jer valja se izboriti sa zvjezdicama, nadam se da ce pokazati neki autoritet te da ga nece tako lako slomiti. Samo da ne bude jos jedan Andre Villas Boas. Ajde da vidimo na sta ce to liciti. Citiraj
diablo_bih Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Dobili smo i prije od Matt Lawa i slicnih. Znalo se i jucer da ce potpisati danas, samo su ostale sitnice, tj. da se Potter pozdravi sa starim klubom. Plus za Pottera je i sto je odbio Tottenham reLo 1 Citiraj
Spaha Posted September 8, 2022 Pokretač teme Report Posted September 8, 2022 diablo ispravi mi ovo na 2023 u poll ako mozes diablo_bih 1 Citiraj
diablo_bih Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Done... Jedva cekam da vidim poslije vec sedmicu kako igraci igraju. Optimistican sam 5 godina ugovor izgleda Spaha and reLo 2 Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Može se tema prebaciti već u upravu, to je to. Potter je novi menadžer Chelsea. Također sledeći korak je potraga i imenovanje novog sportskog direkotra. Ima li negdje konkurs da se prijavim ? reLo 1 Citiraj
drogba 11 Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 6 minutes ago, Kun Aguer0 said: Može se tema prebaciti već u upravu, to je to. Potter je novi menadžer Chelsea. Također sledeći korak je potraga i imenovanje novog sportskog direkotra. Ima li negdje konkurs da se prijavim ? Nema. Diablo je već izabran, samo sačekaj malo dok javi Boehlyu pa će biti i službeno. Wisey and cobinho 2 Citiraj
Corto Maltese Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Diablo je multipraktik i sportski direktor i pr i agent nekih igraca i clan medicinskog tima. Citiraj
Kun Aguer0 Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 I sve to radi iz ćošeta na Bjelavama Wisey and Spaha 1 1 Citiraj
soxx Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Koja je razlika izmedju head coacha o managers Citiraj
Spaha Posted September 8, 2022 Pokretač teme Report Posted September 8, 2022 manager ima vece ovlasti. vise se pita o transferima, ugovorima. Citiraj
soxx Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 A problem kod tuchela je bio sto se nije htio mijesat mnogo u transfere kako sam skonto? Nije dzaba cech napustio, smrdi nesto kod Boehlya Citiraj
diablo_bih Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Dolazi sportski direktor koji ce to raditi, ali Potteru je obecano vec u januaru da ce imati udjela u transferima. reLo 1 Citiraj
Popular Post Adi Posted September 8, 2022 Popular Post Report Posted September 8, 2022 3 minutes ago, soxx said: Koja je razlika izmedju head coacha o managers Što ne mogu ovih što se prave pametni (mislim na lika koji je okačio sliku). Isto da je Potter trenirao Manchester City pa je ovaj učinak sraman. Evo koga je on trenirao, stavio sam ovu sliku neki dan na jednu drugu temu: Znači to je najjeftinija ekipa u ligi i nije to slučaj samo ove sezone. Ljudi redovno pobjeđuju najbolje ekipe u Engleskoj. Čak i kad ih ne pobijede drže ih na konopcima sve vrijeme. Imali su najgoru realizaciju u ligi u posljednje dvije sezone. To je nemoguće koliko su promašivali i koliko nisu imali sreće. Posebno se to odnosi na pretprošlu sezonu. Protiv Manchester Uniteda pogodili 5 puta okvir gola i izgubili nakon posljednjeg zvižduka, protiv Palacea izgubili u sudijskoj nadoknadi iz jedina 2 šuta, protiv WBA im poništen gol iz slobodnjaka iz glupih razloga i još su 2 penala promašili.. Mogao bih situacije i utakmice nabrajati do sutra. I onda se neko napravi pametan i okači ovakvu statistiku i ismijava. Wisey, diablo_bih, Bari and 2 others 5 Citiraj
hamco Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Zelim mu svu srecu, nisam previse optimistican ali nadam se da grijesim. Ni Potter ne igra neki ultra jak presing nego pokusava kroz pas igru doci do gola. Nije to lose ali vise volim da igramo jak presing nego meljanje lopte po svaku cijenu. Vidjet cemo, treba mu dati sansu i vremena da pokaze sta zna. Nadam se najboljem. Pokusao sam na netu naci neku analizu njegove igre, pogotovo bez lopte ali bezuspjesno. Uglavnom su golovi i napad ali mnogo toga je i splet okolnosti, igracke minijature ili odluka samog igraca. Ono sto me zanima je igra bez lopte, da li se igra presing, da li se zonski brani, da li usmjeravaju igrace u jednu stranu pa onda napadaju... ako ko nesto pronadje molim nek okaci. klicko and Wisey 2 Citiraj
Igi Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 2 hours ago, Adi said: Ljudi redovno pobjeđuju najbolje ekipe u Engleskoj. Čak i kad ih ne pobijede drže ih na konopcima sve vrijeme. Imali su najgoru realizaciju u ligi u posljednje dvije sezone. To je nemoguće koliko su promašivali i koliko nisu imali sreće. Posebno se to odnosi na pretprošlu sezonu. Protiv Manchester Uniteda pogodili 5 puta okvir gola i izgubili nakon posljednjeg zvižduka, protiv Palacea izgubili u sudijskoj nadoknadi iz jedina 2 šuta, protiv WBA im poništen gol iz slobodnjaka iz glupih razloga i još su 2 penala promašili. Eh, kad se to nama desavalo da stvaramo prilike ali ih ne realizujemo bio je to los fudbal, ali ajd, sad kad nije Tuchel vise tu valjda ce se na propustene prilike gledati u pozitivnom svetlu. Citiraj
Adi Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 7 minutes ago, Igi said: Eh, kad se to nama desavalo da stvaramo prilike ali ih ne realizujemo bio je to los fudbal, ali ajd, sad kad nije Tuchel vise tu valjda ce se na propustene prilike gledati u pozitivnom svetlu. 1. To nikad niko nije zvao lošim fudbalom, pogotovo ne ja. 2. Koje smo mi to prilike imali ove sezone? Citiraj
hamco Posted September 8, 2022 Report Posted September 8, 2022 Jel mi mozd neko odgovoriti na gornji post? Kakav je Potter u igri bez lopte, jel forsira presing ili ne, imal ko kakvu analizu osim onako odokativno misljenje, Brighton je igrao dopadljiv fudbal. klicko 1 Citiraj
Recommended Posts