Adi Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 LE u Sevilli, LK u Tirani Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted April 15, 2022 Report Share Posted April 15, 2022 Jao ako West Ham zavrsi u Ligi Sampiona to ce biti havarija :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 18, 2022 Report Share Posted May 18, 2022 VeÄeras se igra finale LE. Malo Äudan termin, kad smo mi zadnji put igrali bilo je nekad kasno. Znam da smo izmeÄ‘u zadnje ligaÅ¡ke i ovog finala putovali negdje preko okeana da igramo prijateljsku i RLC se uspio povrijediti. Igraju Eintracht Frankfurt i Glasgow Rangers, u takmiÄenju u kojem su igrale mnogo skuplje i kvalitetnije ekipe kao Å¡to su Barcelona, Sevilla, Borussia D., Leipzig, Bayer, Leicester, West Ham, Porto, Napoli, Atalanta, Lazio, Marseille.. Finale nije neÅ¡to atraktivno, ali su u pitanju 2 kluba sa vjernom bazom navijaÄa. Kažu da je preko 100 hiljada navijaÄa u gradu (Sevilli) bez ulaznica. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted May 18, 2022 Report Share Posted May 18, 2022 I meni zadnjih par dana na ovim social networks stalno izbacuje scene iz Seville more ljudi je tamo. Gotivan mi je Eintracht imali su par dobrih sezona sa jako dobrim fudbalom i igraÄima, sjetimo se polufinala protiv nas kada se otiÅ¡lo na penale, tada su jako lijepo igrali. Jović, Rebić, Haller, Kostić i ekipa. Evo ih sad opet u finalu, zasluženo. Opet iz nekog razloga sam malo na strani Rangersa, premoćan su klub, ludi navijaÄi, gotivim ih baÅ¡. Ali eto ko god da osvoji biće mi drago za razliku od finala LÅ Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted May 18, 2022 Report Share Posted May 18, 2022 Na kraju osvoji Eintracht poslije lutrije zvana penali. Vise bi volio da je Rangers uzeo ali jbg. Ramsey promasio penal, drugi u svojoj karijeri. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted May 18, 2022 Report Share Posted May 18, 2022 Navijao sam za rangerse, drazi su mi onako, a i bratski su nam klub. Steta, Ramsey bas lose izveo. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted May 18, 2022 Report Share Posted May 18, 2022 I ja sam bio blago na strani Rangersa. I ovo je veliki uspjeh ako uzmemo u obzir da im igraju Lundstram, Davis, Arfield i drugi koji su otpisani iz PL klubova. Eintracht ide u prvi šešir za Ligu Prvaka, idealan rival u grupi. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Jebo mater uvedeÅ¡ lika da izvede penal i on to zasere, a ako si od nekoga oÄekivao da pogodi to je Ramsey. Jebi ga žao mi je Rangersa ali i Eintracht je gotivna ekipa. Treba dobro razmisliti o Kostiću, mislim da bi nam sjajan back up i zamijena bio za Chilwella, Äak Å¡ta viÅ¡e prve sezone ako bi se uklopio u stil a vjerujem da bi, ne bi Chilzu bilo lako da bude siguran u prvih 11 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Kostić je stvarno dobar igraÄ, ali ne znam koliko bi mu pametno bilo doći ovdje, u nekim segmentima je bolji od Chilwella u nekim je gori (tipa u odbrani sigurno). Ne mogu reći da je bolji ili gori igraÄ generalno, al svakako ne bi bilo dobro po njega da sjedi na klupi. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamco Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Kostić je stvarno dobar igraÄ, ali ne znam koliko bi mu pametno bilo doći ovdje, u nekim segmentima je bolji od Chilwella u nekim je gori (tipa u odbrani sigurno). Ne mogu reći da je bolji ili gori igraÄ generalno, al svakako ne bi bilo dobro po njega da sjedi na klupi. Bolje da nam sjedi on na klupi nego Alonso. Ne navijamo za Kostica nego za Chelsea. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Bolje da nam sjedi on na klupi nego Alonso. Ne navijamo za Kostica nego za Chelsea. Pa navijam za Chelsea, ali ga volim kao fudbalera i ne zelim mu da sjebe karijeru. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spaha Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Pa navijam za Chelsea, ali ga volim kao fudbalera i ne zelim mu da sjebe karijeru. keru mani se srbovanja, to nikog nikad nije nigdje dovelo. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 keru mani se srbovanja, to nikog nikad nije nigdje dovelo. izvinjavam se, izborna je godina pa sam se zanio malo Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Pa Kostić ima 30 godina na ljeto, sigurno je da bi i za njega, negovu karijeru, reputaciju a i džep bolje bilo da piÅ¡e da je 2-3 sezone igrao za Chelsea. Å to se tiÄe minuta sigurno je da bi igrao dosta jer jednostavno to je takva pozicija, takoÄ‘er nikada nije iskljuÄena opcija da se nekada gurne i malo viÅ¡e naprijed... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted May 19, 2022 Report Share Posted May 19, 2022 Ja rasprave k'o da i dalje trazimo tog lijevog wing backa :D Necemo opet natrpavati lijevu tu stranu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Ja rasprave k'o da i dalje trazimo tog lijevog wing backa :D Necemo opet natrpavati lijevu tu stranu. Pa ko će igrati sledeće sezone, Alonso opet a Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Ma on ti tvrdi da je Perisic jos u februaru potpisao za nas.:D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Ma on ti tvrdi da je Perisic jos u februaru potpisao za nas. :D Ne bas u februaru, ali taj je igrac. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
ker Posted May 23, 2022 Report Share Posted May 23, 2022 Ne bas u februaru, ali taj je igrac. Hahah, ma znam, preuvelicavam :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Sve cestitke Realu, zasluzeno. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
apeiron Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 Ove sezone će biti zanimljivija Liga Evrope od Lige Prvaka izgleda. Neki od klubova: Man United, Arsenal, Barcelona, Atletico Madrid, Juventus, Ajax, Sevilla... Moguće da im se pridruže još neki zanimljivi timovi reLo 1 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 Mogao bi i Milan vrlo lako izvisiti. Nadam se da Atletico neće ni u tu Ligu Europe. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted October 26, 2022 Report Share Posted October 26, 2022 Nadam se da ce tu uletiti i Konteovi momci. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Mislim da odavno jača konkurencija nije bila, moglo bi biti jako zanimljivo ako ovi jaki klubovi zapnu sad kad vide da je i konkurencija jaka a biće i gledanosti. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted October 27, 2022 Report Share Posted October 27, 2022 Jaka po imenima, losa po igri Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts