The Pensioner Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Rijeka dobila odliÄnog protivnika, Stuttgart, mislim da je to lakÅ¡e prolazno od PAOK-a, jer ko ih je imalo pratio zna da nisu u nikakvoj formi, da su se provukli protiv Boteva i da tamo valjaju jedino Vedad, Ulreich i Tasci ovo ostalo ima i solidnih, ali niÅ¡ta posebno, da se to proć. Vojvodina ima velike Å¡anse, ali sam ćuo da je otiÅ¡ao onaj crnac Å¡to je igrao napad, da je on ostao, Vojvodina bi bila sigurna za EL, a Partizan će se namuÄit protiv Å vicaraca, nisu oni uopće loÅ¡i Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
klicko Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Rijeka dobila odliÄnog protivnika, Stuttgart, mislim da je to lakÅ¡e prolazno od PAOK-a, jer ko ih je imalo pratio zna da nisu u nikakvoj formi, da su se provukli protiv Boteva i da tamo valjaju jedino Vedad, Ulreich i Tasci ovo ostalo ima i solidnih, ali niÅ¡ta posebno, da se to proć. Vojvodina ima velike Å¡anse, ali sam ćuo da je otiÅ¡ao onaj crnac Å¡to je igrao napad, da je on ostao, Vojvodina bi bila sigurna za EL, a Partizan će se namuÄit protiv Å vicaraca, nisu oni uopće loÅ¡i Samo je Zurnal rekao da je otisao Abu, ali mislim da ce igrati jos ove dve utakmice i onda ide jer ima jos 6 meseci do isteka ugovora. Bice igraca koji ce moci barem malo da ga zamene Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Pensioner Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Rijeka odliÄna, borili su se svi kao lavovi, sve Äestitke, Å¡teta Å¡to nisu izdržali bez primljenog pogotka, onda bi im bilo puno puno lakÅ¡e, jer Stuttgart ima gol u gostima, al realno nisu zaslužili 2:0, al opet kažem Å¡teta, sve u svemu pobjeda je super i nadam se da će ići dalje Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelseathebest Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Navijam za Rijeku. Vidi se da sjajno rade u klubu i nadam se da će uspjeti proći Stuttgart. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheDerer Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 A ova Rijeka neku tajnu krije, igraju dobro kao prije. :dres: Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Ma bravo, bravo Rijeka !! Kakva borbenost i volja za pobjedom .. da spomenem, 2500 Armade je bilo na stadionu ! http://gol.dnevnik.hr/clanak/hnl/pogledajte-ludilo-armadina-festa-u-stuttgartu---300691.html# Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea4evercr Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 al ne kuzin zasto moi sugradani blate ovo stae rijeka napravila :O meni bas drago i navijat cu za nju Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Pensioner Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 Rijeka dobila odliÄnog protivnika, Stuttgart, mislim da je to lakÅ¡e prolazno od PAOK-a, jer ko ih je imalo pratio zna da nisu u nikakvoj formi, da su se provukli protiv Boteva i da tamo valjaju jedino Vedad, Ulreich i Tasci ovo ostalo ima i solidnih, ali niÅ¡ta posebno, da se to proć.Vojvodina ima velike Å¡anse, ali sam ćuo da je otiÅ¡ao onaj crnac Å¡to je igrao napad, da je on ostao, Vojvodina bi bila sigurna za EL, a Partizan će se namuÄit protiv Å vicaraca, nisu oni uopće loÅ¡i Opet imam pravo, Rijeka uspjela proć, Vojvodina ostala bez crnca zato i bez LE, a Partizan se kao Å¡to sam i najavio namuÄio i ispao Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zemo Posted August 29, 2013 Report Share Posted August 29, 2013 sve pohvale za ekipu Rijeke,zasluzeno su dosli u grupnu fazu europalige i jos jedan dokaz da manji klubovi mogu i imaju kvalitetu za europu,ogromna je razlika izmedju HNL i Bundeslige ali to se ne gleda nego samo kako odigras protiv neke ekipe. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Štutgart (Barcelona) vs. Rijeka (Chelsea) ,, strijelac Mujanović (Torres) 90+4' ... konacan rezultat 2:2 nakon autobusa gostujućeg tima ! hahahahaha Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo_bih Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Štutgart (Barcelona) vs. Rijeka (Chelsea) ,, strijelac Mujanović (Torres) 90+4' ... konacan rezultat 2:2 nakon autobusa gostujućeg tima ! hahahahaha Samo sto je ovdje taj gol imao veliku vaznost, nama nije :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted August 31, 2013 Report Share Posted August 31, 2013 Opet imam pravo, Rijeka uspjela proć, Vojvodina ostala bez crnca zato i bez LE, a Partizan se kao Å¡to sam i najavio namuÄio i ispao Oumaru je najveca budala na Balkanu. Umesto da uvede Vojvodinu u LE, podigne sebi rejting i izbor klub au koji ce otici, on otisao u neki levi klub u Belgiji. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
klicko Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Oumaru je najveca budala na Balkanu. Umesto da uvede Vojvodinu u LE, podigne sebi rejting i izbor klub au koji ce otici, on otisao u neki levi klub u Belgiji. Dan posle sto je otisao da "obidje devojku" je dobio ponudu Genka. Genk bi platio 700.000E Vojvodini i imao bi platu od 350.000E, a ovako ima platu istu kao sto je imao i u Vojvodini 150.000E Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igi Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ytYMBwEu5i8 Klasa Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Twelfth Man Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Prebili ih najruznije. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Pensioner Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Nisam niÅ¡ta drugo ni oÄekivao kada sam vidio da Bony igra Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whisper Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Nisam ocekivao da ce Waregem biti toliko los protiv Rubina... Zao mi Hazarda... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted October 25, 2013 Pokretač teme Report Share Posted October 25, 2013 Koje je ovo smece postalo ccc. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Koje je ovo smece postalo ccc. Moram se sloziti s tobom . Ova grupna faza je toliko jadna da niti jednu utakmicu nisam cijelu odgledao -.-' Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
grena Posted December 16, 2013 Report Share Posted December 16, 2013 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted February 20, 2014 Pokretač teme Report Share Posted February 20, 2014 Potez Konopljanke veÄeras http://www.mozzartsport.com/vesti/ukrajinski-mesi-provozao-njutona-u-vrtesci-video/71072 Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
der Kaiser Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Danas opet dosta loše suđenje po ovim sažecima svih utakmica kaj su prikazani. Čini mi se da svirana dva penala (jedan za Rubin, drugi se ne mogu sjetiti) na istu foru kao i u utakmici City - barcelona, kontakt bio van 16m ali sudac svira penal. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
essien5 Posted February 20, 2014 Report Share Posted February 20, 2014 Danas opet dosta loše suđenje po ovim sažecima svih utakmica kaj su prikazani. Čini mi se da svirana dva penala (jedan za Rubin, drugi se ne mogu sjetiti) na istu foru kao i u utakmici City - barcelona, kontakt bio van 16m ali sudac svira penal.i meni odnija sto eura. Betis sto sansi ima Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Twelfth Man Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Koliko je Swansea prebio Napoli. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
der Kaiser Posted February 21, 2014 Report Share Posted February 21, 2014 Al je benitez pokazao svoje taktiÄko znanje u drugom poluvremenu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts