Pjer-Emerik (dubro) Posted September 6, 2011 Report Share Posted September 6, 2011 Potpisao za Chelsea u augustu 2011. godine, a fan je Chelseja joÅ¡ od djetinjstva, kada je uživao gledajući Jimmy Floyda Hasselbainka kako zabija golove na Stamford Bridgeu. TtakoÄ‘er je priznao da voli Drogbu, do koga sada sjedi u svlaÄionici u Cobhamu. 1.90 m visoki Belgijanac uÅ¡ao je sa klupe u svom debiju za Chelsea protiv Norwicha pred kraj augusta i impresinirao svojom snagom, a nakon toga je uÅ¡ao sa klupe na Old Trafordu. Prvi start je imao u Carling Cupu protiv Fulhama, gdje je odigrao svih 120 minuta sa produžecima. PoboljÅ¡ana forma Fernanda Torresa i Drogbe, zajedno sa Sturridgevom pojavom, sugestirala je Romeluu da ce morati biti strpljiv, ali su svi uslovi za njegov uspjeh u Engleskoj praktiÄno ispunjeni. Karijera prije dolaska u Chelsea Bio je na listi želja najvećih klubova veoma dugo, a debitirao je za Anderlecht joÅ¡ dok je imao 16 godina. Odavno je prozvan kao novi Didier Drogba. Sin bivÅ¡eg reprezentativca Zaira, Rogera, postizao je u prosjeku gol na svake dvije utakmice tijekom svog dvogodiÅ¡njeg igranja u Belgijskoj ligi, a omladinsku karijeru je poÄeo u malom lokalnom klubu, Rupel Boomu, prije nego Å¡to su ga uoÄili skauti Liersea, da bi ga Anderlecht kupio 2006. godine. Od svog debija za klub, kada je imao samo 16 godina, Lukaku je zabijao na svake dvije utakmice, a postigao je 16 golova u 37 ligaÅ¡kih utakmica u svojoj zadnjoj sezoni u Anderlechtu. Internacionalna karijera Nastupao je za U-21 reprezentaciju, a pozvan je u A selekciju prije svog 17. roÄ‘endana i zabio svoj prvi gol u Novembru 2010. u prijateljskoj utakmici protiv Rusije. Prije potpisivanja za Chelsea skupio je 10 reprezentativnih nastupa. Napisao: Rikky Luiz Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjer-Emerik (dubro) Posted September 6, 2011 Pokretač teme Report Share Posted September 6, 2011 Odigrao nikako u Azerbajdžanu, valjda će biti bolji u plavom dresu. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elao Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Ma polako, docice on na svoje, a kao sto gledam prije ce on zabit nego Torres :mellow: Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
how yes no Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Ja mislim budući kapiten kluba. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
reLo Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Evo dopustio AVB njemu i Joshu da odu na posudbu u januaru... Ako budu htjeli. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD_0001 Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Next Drogba :) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinmar Posted September 7, 2011 Report Share Posted September 7, 2011 Vidjet će oÄito kolko će dobit šanse do prvog mjeseca pa na posudbu ali bolje da baš tad ostane i zamjeni svog mentora kad isti ode u Afriku nastupati za Slonove. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caeruleus Posted September 12, 2011 Report Share Posted September 12, 2011 Pošto kao mlad igraÄ može igrati u Ligi prvaka bez prijavljivanja, volio bih ga vidjeti protiv Bayera. Drogbi još treba da se oporavi, a na Torresa (nažalost) više ni ne raÄunam kao na ozbiljna napadaÄa. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 Treba mu AVB davati vise prilika , od njega najvise ocekujem i Mate naravno :) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lampard Posted September 14, 2011 Report Share Posted September 14, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=e58f1ulCcsw Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lukaku Posted September 22, 2011 Report Share Posted September 22, 2011 Zemlja co'ek. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD_0001 Posted September 23, 2011 Report Share Posted September 23, 2011 Mali ima 18 godina a sto se tice duela i guranja nema mu ravnog, kakav li ce samo biti sa 28. :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lukaku Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Mali ima 18 godina a sto se tice duela i guranja nema mu ravnog, kakav li ce samo biti sa 28. Al treba jos pure i mlijeka da bi bio u prvoj.. Ima da bude najbolji na svijetu..:D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bari Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 2-3 Godine ga ocekujem u prvoj postavi! Ove sezone nece dobijati puno prilika osim u kupu jer ionako imamo previse igraca u napadu :P Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
how yes no Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Na kraju sezone odoše i Nico i Salomon tako da će Romelu imati itekako prilika od sljedeće sezone. Osim ako nebi joša kakvo jebeno pojaÄanje stiglo u vrhu napada. Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lukaku Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Na kraju sezone odoše i Nico i Salomon tako da će Romelu imati itekako prilika od sljedeće sezone. Osim ako nebi joša kakvo jebeno pojaÄanje stiglo u vrhu napada. A bice prilike i u januaru, kad Drogba i Kalou odu igrat onaj africki kup..:D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
how yes no Posted September 28, 2011 Report Share Posted September 28, 2011 Kad se samo prisjetim da ovaj momak nije prijavljen za LP, a Salomon jeste, plaÄe mi se...To je jedina greška AVB-a... Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Villas-Boas Posted September 29, 2011 Report Share Posted September 29, 2011 da to i mene brine... tolke pare daju za takvog talenta i onda jedan Kalou ima prednost pred Lukakom... :S nema mi smisla... jer po meni Lukaku je vec sada doktor za ovog pacijenta... :S Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tinmar Posted September 30, 2011 Report Share Posted September 30, 2011 Mislim da će Lukaku za 2-3 godine moći pojest onog "Hulka" za doruÄak :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakovf Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Sutra oÄekujem da dobi priliku, umjesto Drogbe u drugom poluvremenu Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
brata93KTBFFH Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 sumnjam da će dobit cijelo poluvrijeme, ja bi bio zadovoljan i sa zadnjih 20 min za njega ;) Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea4evercr Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 ocekujem ga da iskusi premierligaski nogomet Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Lukaku Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Sutra ce da zabije.. Ja vam to kaazem..:D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kun Aguer0 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Sutra ce da zabije.. Ja vam to kaazem.. Iz tvojih usta u Bozije usi :D Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoRD_0001 Posted October 1, 2011 Report Share Posted October 1, 2011 Sutra ce da zabije.. Ja vam to kaazem.. Ma tesko da ce i poigrati sutra, a kamoli zabiti. :unsure: Citiraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts