Adi Posted August 16, 2022 Report Posted August 16, 2022 Wesley Fofana 17.12.2000., Marseille, Francuska 190 cm, 81 kg Centralni bek Već neko vrijeme smo u pregovorima sa Leicesterom za ovog igrača i red je da ima temu. Nakon posljednje utakmice se uplakan pozdravljao sa navijačima svog kluba, zainteresovan je za prelazak kod nas i navodno je fan kluba još od malih nogu. Rođen je u Marseilleu prije nepune 22 godine. Karijeru je započeo u Saint-Etienneu gdje je nakon samo 20 odigranih ligaških utakmica zapažen i u velikom transferu od oko 40 miliona eura prešao u Leicester. Tamo je u prvoj sezoni impresionirao, a druga mu je bila uništena zbog teške povrede koju je zadobio na pripremama. Leicester je prošle sezone bez njega primao 1.67 gol po utakmici, a sa njim 1.00. Njegov tim u posljednje vrijeme sve češće igra sa 3 štopera gdje on uglavnom zauzima poziciju desnog. Leicester traži odštetu koja bi ga učinila najskupljim defanzivcem svih vremena. reLo 1 Citiraj
Fazlija Posted August 16, 2022 Report Posted August 16, 2022 Kod gospodina Tuchela sigurno ne, covjek je iz Chirstensena i Rudigera napravio zvjerine.. sad placemo za njima a sjecam se kad sam ostalima jebao sve po spisku, kad sam vidio Christensena u prvih 11. Pod Tuchelom ce Fofana bit Dan Vijk. Citiraj
reLo Posted August 17, 2022 Report Posted August 17, 2022 Maguire kad je došao u United već je bio izgrađen defanzivac. Što znači da je United pogriješio jer ga nije dobro skautirao. Na ovome se da još puno raditi. Citiraj
Kun Aguer0 Posted August 18, 2022 Report Posted August 18, 2022 Ne može biti Maguire, fale mu još dvije glave da bi njega dostigao Citiraj
diablo_bih Posted August 18, 2022 Report Posted August 18, 2022 Sretan sam sto dolazi, mislim da ce biti odlican igrac, samo da ne bude povreda. Ova posljednja nece uticati na njega. reLo 1 Citiraj
Popular Post hamco Posted August 18, 2022 Popular Post Report Posted August 18, 2022 3 hours ago, diablo_bih said: Sretan sam sto dolazi, mislim da ce biti odlican igrac, samo da ne bude povreda. Ova posljednja nece uticati na njega. Evo diabla ponovo na djelu. Nije rekao ako dodje, nek se ponasa kao da smo ga vec potpisali. Spaha, Wisey, reLo and 3 others 6 Citiraj
Popular Post ker Posted August 18, 2022 Popular Post Report Posted August 18, 2022 5 minutes ago, hamco said: Evo diabla ponovo na djelu. Nije rekao ako dodje, nek se ponasa kao da smo ga vec potpisali. Znaci nema od Fofane nista lampard8, reLo, Wisey and 2 others 5 Citiraj
Adi Posted August 18, 2022 Pokretač teme Report Posted August 18, 2022 Dobro je što sam otvorio temu jer ćemo ga ganjati i narednog ljeta Kun Aguer0 and reLo 2 Citiraj
Popular Post Kun Aguer0 Posted August 19, 2022 Popular Post Report Posted August 19, 2022 De diablo najavi Aubameyanga pa da se ne sekiram oko toga Wisey, lampard8, klicko and 3 others 6 Citiraj
diablo_bih Posted August 19, 2022 Report Posted August 19, 2022 5 hours ago, Kun Aguer0 said: De diablo najavi Aubameyanga pa da se ne sekiram oko toga Ma kakvi smo kupit cemo ga. Boehlyu sihre bacili kada je bio tamo na veceri Citiraj
Adi Posted August 19, 2022 Pokretač teme Report Posted August 19, 2022 Imali smo u planu preveslati Barcu ovoga ljeta a čini se da će biti obrnuto. ker and Bari 1 1 Citiraj
cobinho Posted August 26, 2022 Report Posted August 26, 2022 Valjda je i ova saga najzad zavrsena. Aj mali pa pokidaj reLo 1 Citiraj
BT14 Posted August 26, 2022 Report Posted August 26, 2022 Dobrodošao, da što prije počne da kida. reLo 1 Citiraj
diablo_bih Posted August 26, 2022 Report Posted August 26, 2022 Napokon zavrsena saga, imamo stopere, haj sad taj Auba, Zakharyan i jos neko. Citiraj
diablo_bih Posted August 26, 2022 Report Posted August 26, 2022 e da, drago mi je sto nije rekord za stopera, vec je 75 mil funti Citiraj
Igi Posted August 26, 2022 Report Posted August 26, 2022 Drago mi je da je diablo potvrdio, znaci nista od ovoga. klicko 1 Citiraj
Adi Posted August 26, 2022 Pokretač teme Report Posted August 26, 2022 Iako sam veliki fan ovog igrača i mislim da je ovo odlična kupovina, opet smo platili više nego što smo trebali. Ako je Kounde, koji je dosta izvikaniji igrač, za kojeg se borilo više od jednog kluba, neko ko je igrao bitne europske utakmice i ko ima 10 utakmica za reprezentaciju Francuske, bio na kraju fiksnih 50 miliona eura, ne znam po čemu je ovaj toliko skuplji. Srećom, rekord neće biti oboren, glupo bi bilo da u mjesec dana oborimo rekord i za štopera i za beka za igrače koji nisu toliki ziceri. Za Lukakua sam nekako podnio, tad se činilo da je to karika koja nedostaje i da ćemo sa njim biti najjači na svijetu. Do kraja mjeseca će doći i Aubameyang i bojim se da je to sve od pojačanja. Posao će ostati nedovršen jer nije otjeran Jorginho i doveden igrač koji će njegovu ulogu obavljati bolje, nećemo imati pravog rezervnog desnog beka i nećemo imati pravu opciju za desno krilo. Ostale pozicije bi trebale biti dobro popunjene, ako ne urade nešto glupo (ode Kepa, odu Chalobah i Ampadu, ode Broja i sl.) Može se živjeti sa tim manama i ako ne bude nesreće završiti u top 4, naravno ukoliko igra i rezultati budu u skladu sa renomeom igrača. Stefan123 1 Citiraj
diablo_bih Posted August 26, 2022 Report Posted August 26, 2022 26 minutes ago, Adi said: Iako sam veliki fan ovog igrača i mislim da je ovo odlična kupovina, opet smo platili više nego što smo trebali. Ako je Kounde, koji je dosta izvikaniji igrač, za kojeg se borilo više od jednog kluba, neko ko je igrao bitne europske utakmice i ko ima 10 utakmica za reprezentaciju Francuske, bio na kraju fiksnih 50 miliona eura, ne znam po čemu je ovaj toliko skuplji. Srećom, rekord neće biti oboren, glupo bi bilo da u mjesec dana oborimo rekord i za štopera i za beka za igrače koji nisu toliki ziceri. Za Lukakua sam nekako podnio, tad se činilo da je to karika koja nedostaje i da ćemo sa njim biti najjači na svijetu. Do kraja mjeseca će doći i Aubameyang i bojim se da je to sve od pojačanja. Posao će ostati nedovršen jer nije otjeran Jorginho i doveden igrač koji će njegovu ulogu obavljati bolje, nećemo imati pravog rezervnog desnog beka i nećemo imati pravu opciju za desno krilo. Ostale pozicije bi trebale biti dobro popunjene, ako ne urade nešto glupo (ode Kepa, odu Chalobah i Ampadu, ode Broja i sl.) Može se živjeti sa tim manama i ako ne bude nesreće završiti u top 4, naravno ukoliko igra i rezultati budu u skladu sa renomeom igrača. Ima jos 6 godina ugovora, prilagodjen na englesku ligu, bolji igrac. drogba 11 1 Citiraj
Stefan123 Posted August 27, 2022 Report Posted August 27, 2022 Eto resili smo odbranu, a sredinu i napad? Jos De jong, Auba i Maximin I dovoljno je za titulu hahaha Citiraj
ja13 Posted August 27, 2022 Report Posted August 27, 2022 Skuplji jer igra u Engleskoj ligi, svi engleski klubovi su puni ko brod i nemaju razloga prodavat tek tako, dok Španjolci ipak ne mogu odbiti finu paru tek tako. Cijenu ne određuje samo kvaliteta... reLo 1 Citiraj
hamco Posted August 27, 2022 Report Posted August 27, 2022 Koga bi prije, Koundea ili Fofanu da isto kostaju? Misljenja sam da je Fofana bolji i da mu je veci plafon. Adi 1 Citiraj
apeiron Posted August 27, 2022 Report Posted August 27, 2022 Fofanu, ponajviše što je već naviknut na ligu. Pored toga je mlađi i viši, a i ako nekad pređemo na 4 nazad, mislim da se tu bolje snalazi od Koundea. Odlično pojačanje i drago mi je što smo konačno riješili odbranu. reLo 1 Citiraj
njuso21 Posted August 27, 2022 Report Posted August 27, 2022 Odlično pojačanje. Prezadovoljan sam. Ovog ljeta u odbranu doveli Koulibalya i Fofanu, fenomenalno. Svaka čast Boehlyu i kompaniji. reLo 1 Citiraj
Recommended Posts